Get fit forever 2016

Hei hå, og god morgen ♥

Vi er snart ved veis ende for år 2015. Nytt år, betyr ofte nye muligheter. Og har du tenkt på at det er kun du som kan gjøre noe med det ? Jeg har aldri vært veldig stor fan av nyttårsforsett. Hvorfor ? Fordi jeg mener at man absolutt ikke trenger et nytt år for å sette seg nye mål. Det kan man like fint gjøre hviken som helst dag iløpet av året. Men, nå er det jo et nytt år som står for tur, og da kan man jo likegodt gripe kjangsen ? 

Vi i Forever Living har troen på et sprekt nytt år. 2016 er året vi vil ha med flest mulig på en kickstart til et sunnere og sprekere liv. Er du med ? Det er nå 1 år siden F.I.T serien til Forever Living ble lansert, og etterspørselen vokser etterhvert som folk får opp øynene for denne fantastiske muligheten. Det er ikke alltid lett å finne motivasjonen til å starte, men det er nettopp det denne muligheten gir deg. 

Fra 13. Januar kan du delta i en stor kampanje, hvor vi er samlet om et felles mål - nettopp en sprekere og mer aktiv hverdag. Sammen bygger vi en livsstilsendring som varer. Og som blir enklere å oppnå ettersom du daglig får motivasjon, inspirasjon og støtte fra andre deltakere. Alt for å gjøre din endringsreise så smidig og holdbar som mulig.

Så hva venter du på?

F.I.T programmet til Forever Living består av 3 pakker i tre steg. Du starter med en C9 og fortsetter på F.I.T1 og 2. Jeg svarer mer enn gjerne på spørsmål du måtte lure på i forhold til produktene og pris. Kikk deg inn på facebooksiden min Rebekka`s health & Beauty , eller ta kontakt på mail: rebekkashelse@gmail.com 

Jeg leverer i Bergen og sender selvfølgelig også i posten om du ønsker å kjøpe.
bestill gjerne i god tid, slik at du er klar når kampanjen starter. 


Et av veldig mange bilder på google. 
Bli med på laget da ! 

Signatur

Lets build a snowman

Winter wonderland! 
Halleluja, dette har jentene ventet på i eeeeeeevigheter. Julestemningen kan kjennes helt ned i tærne, bare synd julen snart er ferdig. Men de koser seg likevel, og snøen kan for vår del holde seg slik i noen dager til (gjerne uker også). Kim har vært ute i mange mange timer med jentene, og de storkoser seg sammen.Jeg må bare få skryte av denne fantastiske parkdressen fra Polarn O. Pyret. Den har et deilig og mykt fleecefor inni som lett kan taes ut ved behov. Det står på hjemmesiden at det er en høst/vår dress. Julie bruker den nå uten og fryse fordi hun har på seg ull innerst. Den tåler og bli våt og er myk og lett for en aktiv 2 åring. I barnehagen har hun vinterdressen til Polarn O. Pyret og den er vi like fornøyd med. Kvalitetsklær som holder seg godt, lenge. 

Jeg håper dere har hatt like fint vintervær som oss. 
Ha en fortsatt fin kveld. 

Vi blogges. 

Signatur

Dress the walls

Noe av det jeg har brukt aller lengst tid på her hjemme, er plassering av bilder og generelt ting på veggene. Vi har levd i en ganske klar ekkolyd i snart 2 år (helt sant). Det er absolutt ikke mangel på bilder og postere, men jeg klarer bare ikke bestemme meg for hvor de skal henge. I gangen har vi en liten bildevegg, og den var det faktisk Kim som selv tok initiativet til. Jeg var på trening, da jeg kom hjem hadde han tatt saken i egne hender. Og jeg skal si det ble tøfft, han er flink. 

Nå har jeg kjøpt inn noen flere rammer. Vi skal ha noen bilder til på bildeveggen, og ikke minst skal største gullet få noen kule posterer på rommet sitt siden hun har flyttet inn på nytt i kjelleren. Ei av mine bestevenninner driver en nettbutikk hvor hun selger postere til huset. De søte rosa over her er derifra. Klikk deg inn på hjemmesiden til Decodesign og se selv, utvalget er stort. De andre posterne er fra Desenio. 

Ha en fortsatt fin mandag. 
Vi blogges.

Signatur

Oh hellige tid

Hei hei dere, og en riktig god jul ♥

Dere har vært i bakhodet mitt hele julen, men jeg har tatt meg en liten ferie likevel. I julen er det mye som skjer, spesielt når man har tre små barn i fokus. Vi har hatt ei kjempekoselig julefeiring med familien i Bergen. Vi har spist god mat, vi har fått fine gaver og vi har hatt det fint sammen. Det er veldig vemodigt at jeg for første gang i mitt liv har vært og skal være en HEL desember uten familien min på Sunnmøre. Det er rart og trist på en gang. Jeg satser på at vi tar igjen det tapte på nyåret.

Jeg hadde håpt på en dæsj julesnø utenfor, men det ser ikke ut som værgudene hører bønnen min. Det blir mye innekos i julen, men det er slettes ikke værst det heller. Nå teller 4 åringen ned til nyttårsaften med iver og glede (selv om jeg slettes ikke er så sikker på om hun vet helt hva hun teller ned til). Jeg er glad det ikke finnes en fasit på hvor mange kalorier jeg har inntatt denne julen, og tenker det er godt jeg kan starte det nye året med blanke ark (eventuelt et roede kurs). 

Jeg ville uansett vise et lite tegn til at jeg fortsatt er her, og ønske dere en fortsatt god jul. 
Måtte den siste delen av 2015 bringe litt glede og kjærlighet rundtom ♥ For meg og mine har dette vært et magisk år med mange gode oppturer. Så krysser jeg fingrene for at 2016 blir minst like bra. 

Ha en fortsatt fin kveld. 
Vi blogges ♥Signatur

Bak i arkivet


Det brøt ut full panikk i hjemmet da jeg oppdaget at min eksterne harddisk med noen tusen (her snakker vi sikkert nærmere 50 000) bilder er borte. Heldigvis har jeg vært så smart at jeg har lagret alle bildene på Kim sin disk før jeg kjøpte meg en ny, så jeg har de fleste bildene tilgjengelig. Jeg sitter å ser gjennom bildene på disken hans, og har funnet en mappe med bilder fra london i januar 2012. Vilde var bare 8 mnd gammel da vi la ut på storbyferie med en liten baby på slep. 

Jeg tror ikke jeg hadde gjort det samme igjen, selv om det gikk veldig fint. Vilde var en tålmodig baby, men det er litt upraktisk med en liten i London. Vi valgte undergrunnen som fremkomstmiddel da vi skulle til og fra hotell, og frem og tilbake i storbyen. Desverre finnes det ikke en eneste heis ned til undergrunnen, så vi ble nødt og bære vognen opp og ned trappene hver gang. (Det ble noen ganger iløpet av ferien for og si det sånn). Og vi bodde på et kjempeflott hotell som lå et stykke utenfor byen. 

Det er rart hvor "ukritisk" man blir når man ikke har så mye erfaring. Jeg fikk turen i julegave med Kim, og for han var det ikke annet enn logisk at Vilde skulle bli med oss. Jeg tenkte heller ikke annet da jeg åpnet presangen min fra han. Men som jeg nevnte i begynnelsen, jeg hadde nok ikke gjort det igjen med en så liten baby. Men nå har jeg litt mer erfaring med en liten, og selvfølgelig fra denne turen. 


SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Vi tok noen taxiturer i byen, og det var ikke helt det samme som i Norge kan man vel si. Vognen satte vi foran oss i taxien, med Vilde liggende i den. Den var ikke festet på noen måte, bare holdt fast av to litt nervøse foreldre.

Det er vertfall veldig koselig å se tilbake på slike minner. 
Jeg elsker London, og har allerede planer om en london tur neste høst/vinter for og gå på julemarked. 

Ha en fortsatt fin onsdag. 
Vi blogges.Signatur

My kind of sunday

Good morning ♥

Julie har allerede åpnet kalendergaven sin, og spist opp innholdet som var av det sukkerholdige slaget. Jeg, Julie og Ole har vært hjemme alene siden i går tidlig, da reiste Kim og Vilde på Voss for å stå på ski. Det var en meget giret 4 åring som satte seg i bilen i går, så søt. Det er viktig for oss og dele oss opp litt av og til, rett og slett fordi både Julie og Vilde trenger litt alenetid med mamma og pappa. Jeg tror Vilde koser seg når hun får pappaen sin helt for seg selv. Og Julie koste seg når hun fikk tilbringe en lørdag alene med lillebror og mamma. 

Nå er det frokosttid før vi skal se hva denne søndagen bringer ♥ Det er 6 desember allerede, jeg er nesten ferdig med julegavene og har begynt å glede meg til julaften. Bare synd det hvite teppet jeg har ønsket meg utenfor ikke har kommet ennå. Jeg krysser fingrene for at vi får oppleve LITT snø i desember. 

Jeg ønsker dere alle en deilig søndag. 
Senere kårer jeg en vinner av konkurransen, så husk å delta. Disse små, søte, deilige babyføttene ♥
love them

ps: titt gjerne innom facebooksiden min Rebekka`s Health & Beauty.


Signatur

My zoomer dog

Hei hei dere, og god fredag ♥

Det er helg, og jentene er allerede i fyr og flamme. Det er noe med helgene, og jeg merker spesielt godt at jentene setter pris på de. Da er familien samlet, og vi kan gjøre ting vi ikke rekker og gjøre etter barnehagetid. Husker dere Zoomer Dog`en jeg loddet ut her på bloggen ? Jeg har kåret en vinner, se under bildene:
Gratulerer til Jeanette !!
Du får mail snart.

Takk til alle som deltok. Husk at jeg har en giveaway gående nå. Klikk deg inn her for å delta.

Signatur

Next step

Hei hei dere ♥

OMSIDER sitter jeg på en pc som er FULLT brukendes. Når min "kjære" mac tar kvelden, kan jeg nesten sverge på at jeg aldri mer skal ha mac i hus. Jeg har brukt så alt for mange timer på å irritere meg over en pc som ikke alltid funker som den skal - at i kveld bruker jeg Kim sin. Så slipper jeg unna litt frustrasjon.

Jeg har lyst å kåre en vinner av konkurransen jeg hadde for litt siden, husker dere den hvor dere kunne vinne en Zoomer Dog ? Vinneren blir annonsert på bloggen i helgen, så følg meg. I tillegg har jeg en ny spennende giveaway , siden det er adventstid og snart jul.

Sponset innlegg.
Ole har fått seg ny leke i stuen. Han er riktignok ikke stor nok til å gå med gåvogn, men han er veldig nysgjerrig og utforsker den fra gulvet. Den har mange spennende ting å trykke på i tillegg til at den lager fine lyder og melodier. Jeg har begynt og få god erfring med leker til små barn, og Fisher Price sine er en gjenganger her i huset, hvorfor ? Fordi jeg har erfart at de vekker interessen og nysgjerrigheten hos barna, de er slitesterke noe som er vesentlig når det er snakk om små barn i tillegg til at de gir mange gode stunder sammen med barna.

Har du lyst å hylle hverdagens magi med en Fisher Price leke ? Jeg har lyst å dele ut en Vibration Tummy Wedge til en av mine lesere.

Det jeg vil du skal gjøre for å delta er :

1. Legg igjen en kommentar på hvorfor du ønsker å vinne.
2. Legg igjen email adresse slik at eg kan ta kontakt med vinneren.

Lykke til.
Vinneren kåres allerede på søndag.

Signatur

Velkommen desember

Hei dere ♥

Desember - årets koseligste og mest tradisjonsfylte måned er her. Det pisker på ruten og blåser i trærne - det gir ikke helt den julestemningen jeg hadde håpet på. Men det er likevel koselig og sitte inne med levende lys og litt julepynt. Jeg finner ikke frem alt ennå, men litt har jeg funnet frem slik at det skal vise at julen nærmer seg. Jentene er helt giret og Vilde får omtrent ikke sove om kveldene fordi hun gleder seg til adventskalender dagen etterpå. 

Jeg husker det så godt selv. Forventningene og gleden julen gir ♥
Pinterest.

Ha en koselig onsdag. 
Vi blogges,

Signatur
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket