i morgentimene

Morgentv, morgenkaffe, morgengulp, morgenbleie....... morgenkos.
Vi er på Sunnmørsk jord hos mamma og pappa, men ferie betyr slettes ikke late morgoner og ekstra søvn av den grunn. Kanskje heller det motsatte ? Vi koser oss uansett, og Ole har faktisk nesten knekt koden og kommer seg snart fremover på gulvet. Kjekt at han endelig kan bevege seg litt mer enn han har gjort. 

I går hadde jeg og mamma en shoppingdate med en tante og en kusine av meg. Det er faktisk akkurat en mnd igjen til selveste julaften og ikke minst er det bare 1 uke igjen til adventstid og adventspakker til jentene. Vi fikk gjort unna noen ærender og mamma (mormor) har kjøpt så mange fine pakker til jentene som de skal få på julekalenderen sin når jeg kommer hjem igjen ♥ Dette er virkelig tradisjonen tro i vår familie. Helt siden jeg var bitteliten har jeg fått pakkekalender av mamma. 24 små, spennende pakker på en nydelig brodert kalender som var hjemmelaget av mamma. Denne tradisjonen skal jeg selvfølgelig videreføre til mine barn - og det gleder jeg meg til. 
Kameraet mitt er ikke med meg oppover. Men jeg deler mer enn gjerne noen fine bilder fra en fjelltur ilag med to spreke jenter ♥

Ha en fin tirsdag dere.
Vi blogges.

Signatur

Winter Wonderland

God søndag ♥

Her på Sunnmøre laver snøen ned, og det har allerede lagt seg et godt teppe over bakken. Julestemningen begynner å komme for fullt og minusgradene har kommet for å bli, vertfall for en liten stund. Ole har sett snø for første gang i sitt liv, og han virket fascinert av de hvite flakene som kom dalende ned fra himmelen. 

(sponset innlegg)
Ole er kledd godt i kulden med en superdeilig dress i ull fra Hust&Claire.

Vi ønsker dere alle en deilig søndag.
Vi blogges ♥Signatur

Vinner og ny giveaway

Hei, og riktig god fredag ♥

Tusen takk til alle som deltok i konkurransen om å vinne herlig lekesett fra PlayDoh. Jeg har endelig trukket en vinner, og den heldige er : MARIANNE JOBOTN (fint om du sender meg en mail: refyllin@gmail.com) ♦ Hurraaaa, du blir kontaktet snarest.

Siden det er fredag, og siden jeg er i reisemodus har jeg lyst å kjøre igang en ny giveaway. 

Zoomer dog:

Har du hørt om Zoomerdog ? Dette er en interaktiv leke, og du kan lære den alle triksene som en vanlig hund kan lære. Denne hunden skjønner hva du sier, så du kan stå på ene enden av rommet og rope på han - vent litt så kommer han løpende mot deg. Han stiller seg opp, klar til ordre. De søte øynene lyser og han har bevegelser som en vanlig hund. Han liker seg best inne, og løper sammen med deg på gulvet, ruller og er din aller beste venn. 

Sponset innlegg:

Har du lyst å vinne en Zoomer Dog ? 

Legg igjen en kommentar i innlegget. 
Så trekker jeg en heldig vinner allerede på søndag.


Ha en god helg. 
Vi blogges.Signatur

Doing some planning

Hei hei dere ♥

Jeg kom akkurat inn dørene fra et veldig koselig babytreff hos naboen. Nå sitter jeg å planlegger litt før resten av familien kommer hjem fra jobb og barnehage. Jeg har fått noen spennende damer med i teamet mitt, og jeg gleder meg til å fortsette jobben sammen med de. titt gjerne innom siden min på facebook: Rebekka`s health & beauty

Ha en fortsatt fin onsdag så lenge.
Vi blogges litt senere. 

Signatur

si: Julekoooooooooooort... eller bare smil

I dag sendte jeg avgårde bestillingen på årets julekort. Siden Ole er så liten, bestemte jeg meg for at jeg skulle knipse noen bilder av barna selv. Jeg så for meg en trio som satte seg fint ned på prikken jeg tegner opp midt på gulvet med teksten "sitt her". 3-4 bilder og VOILA hadde jeg årets julekort unnagjort - yeah right. 

Jeg måtte fysisk flytte 2 åringen rundtom i huset til slutt, fordi hun ikke orket tanken på å finne nye "spotplasser". Babyen var villig foran kameraet når mammaen bak kameraet laget apelyder (de første 5 minuttene). Menst 4 åringen satte som et tent lys hele tiden. ENDELIG hadde jeg det perfekte codac moment - da snakker vi bilde nummer 50. Hva er mer typpisk da enn beskjeden "memory full" på kameraet. FLOTT. 

Men det ble noen bilder, og jeg er fornøyd. Barna smilte vertfall litt. 
Og jul blir det uansett. 

Neida, slapp av. Dette er ikke årets kort. Jeg prøvde bare ut noen fancye funksjoner på redigeringsappen. 

Jeg ønsker dere alle en deilig tirsdagskveld. 
Måtte den bli magisk. 


Signatur

When the city of light goes dark, the rest of the world lights up for them....

Mine tanker går til pårørende og alle landsmenn i Frankrike etter tragedien som inntraff i går kveld 

♥♥♥


En setning glemmer jeg aldri fra terrorangrepet i Norge 2011: "Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen


Ord blir fattige.
Min dypeste kondolanse til alle pårørende og berørte. 

Signatur

En god latter forlenger livet....

Alle disse fantastiske humorbildene er henter fra facebooksiden "Absurdgalleriet". 
De fortente faktisk et eget innlegg.

Se og le:

Dette er HELT min humor. Signatur

#permisjonslivet


Favorittbildet mitt er en poster fra DecodesignGod morgen, onsdag ♥

Jeg har vært oppe i noen timer, men sovnet en aldri så liten "dupp" på sofaen med Ole. Han sover veldig lite, og ikke så godt om nettene for tiden. Og da sover naturligvis ikke mammaen og pappaen å godt heller. Da har jeg den fordelen at jeg kan benytte meg av sovetiden til Ole på dagtid, og sove litt selv. Herlig med permisjon, når man faktisk har tid til å hente seg inn igjen litt. Nå har jeg en liten en som ikke sover så lenge på dagtid heller, men jeg merker at de små duppene gjør godt likevel. 

Hva er planen deres i dag ? 
Jeg ønsker dere alle en deilig onsdag. 

Vi blogges ♥

Signatur

Skap minner, la barndommen leve...

God kveld , kjære dere ♦

/Sponset innlegg

Høst er innekos, og kreative leker er innekos. Jeg har to jenter som elsker Play-doh, og jeg regner med at de ikke er alene der. Kreativiteten blomstrer og de koser seg, virkelig. Det er ekstra spennende med alle tilbehørene som finnes til Playdoh - de setter fantasien i fokus.

Viste du at leken med play-doh er trening for små barnehender, fingre og sansene våre ? Dessuten får barnet bruke fantasien, de får brukt den om og om og om igjen. Det finnes ingen begrensninger. Dette er noen av aktivitetene jeg elsker å gjøre sammen med Vilde og Julie, fordi jeg er glad i kreative leker selv. 

Mange barn leker mest med mobiltelefoner og nettbrett, noe som kun gir pekefingeren mosjon. Jakten på poeng i et spill skaper ikke varige barndomsminner slik som de opplevelsene vi selv skaper og sanser ? sammen - har du tenkt noe på det ? 


Jeg har i samarbeid med Hasbro fått muligheten til å dele ut et slikt sett med playdoh og tilbehør til en av mine lesere. Har du lyst å vinne ? 

Legg igjen en kommentar på innlegget, så plukker jeg en heldig vinner som stikker av med pakken dere ser på bildet. 
:)

Signatur

Jeg har tatt et valg...

"Kan du gi meg 10 gode grunner, hvorfor du valgte å bli forhandler av Forever Living produkter?

Nei, det kan jeg ikke. Jeg kan gi deg 100. 

Det er mange som er nysgjerrig, men det er mange som er skeptisk. Og ja, jeg var en av de skepikerne som satte på sidelinjen og sa at jeg ALDRI skulle begynne å selge Aloe Vera produkter. Jeg var ikke så mye interressert i å vite mer heller, så jeg la det på hyllen. En stund. 

Denne sommeren tok jeg et valg. En venninne av meg var Forhandler, og jeg merket at interessen min ble litt mer nysgjerrig på hva dette var. Jeg fikk avtalt et møte med henne og hennes sponsor. 

Vi møttes på en cafè, vi hadde en utrolig fin samtale og satte opp en plan for tiden videre. 

Nå er jeg forhandler, og har selv rekruttert utrolig flinke mennesker til å gjøre det samme. 

Jeg er hjemme i mammapermisjon. Jeg er permittert fra jobben min, som jeg trives i, og skal tilbake dit etter dette permisjonsåret. Dette handler ikke om den, men det handler om at jeg faktisk kan hjelpe andre mennesker, og samtidig bli belønnet for det jeg gjør. Dette er produkter jeg har stor tro på, det er produkter som har tatt Norge med storm, og jeg mener at dette er produkter alle hjem burde ha.
Er du litt nysgjerrig ? 
Da må du mer enn gjerne sende meg en mail: rebekkashelse@gmail.com eller titte innom facebook siden min: Rebekka`s Health & Beauty

Signatur

Tenk positive tanker, si positive ord, gjør positive handlinger og det positive gror.

God lørdagsmorgen ♥

"mammaaaaaaaaaa" - kom det fra jenterommet klokken 06:15 i dag tidlig, så var lørdagen igang. Jeg lot Kim sove litt ekstra, og tok med meg ungene inn på stuen for litt morgenkos med tv og lesing av bok. Er dere klar over hvor mye jeg rakk å gjøre på den korte tiden jeg hadde før frokosten ? Brette klær, vaske klær, rydde stuen og leke med ungene - det var innstillingen som gjorde at alt ble gjort i en fei. I dag føltes alt riktig i det jeg steg ut av sengen, til tross for at klokken var tidlig:00. Og gud så deilig, jeg håper resten av denne lørdagen blir like bra. Men det er vel bare opp til meg selv ? 

Har du tenkt over at den eneste personen som rammes av at du er sur/sint eller gretten er deg selv ? Jo, de kan selvfølgelig bli påvirket de rundt deg og. Men sånn i det store og hele er det kun deg selv det går utover. Om man har en positiv holdning, og tenker at "dette skal gå bra/dette skal bli bra" så går ting så mye bedre og man føler seg mye bedre ? Bare prøv. 

I dag skal vertfall jeg sørge for at jeg får en bra dag, og de rundt meg selvfølgelig. 
Så ønsker jeg alle mine følgere en riktig god lørdag.


Dagens utfordring: Tenk at i dag skal du gjøre MINST 5 positive ting, enten for deg selv eller andre. Det kan være så lite som å si en positiv ting til noen du er glad i, eller å fortelle de at du faktisk er glad i de ♥ Det skal lite til for å gjøre andre glad.

You can do it, 
YOU ROCK :) 

Signatur
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket