Jeg vil gjøre det jeg liker best

Hei dere 

Og riktig god søndag. Jeg hadde på en måte gitt opp hele bloggen. Fordi jeg ikke orket å oppdatere den hver dag, flere ganger for dagen og med nytt og spennende innhold. Men så kommer lysten tilbake, med jevne mellomrom. Selv om jeg ikke er best på rettskriving, er jeg glad i å skrive. Det er jo derfor blogging er så ypperlig. Det er ikke alltid like enkelt å sette ord på ting muntlig, som skriftelig. Dessuten er datamaskinen som regel enig med meg, uansett hva jeg skriver. 

Denne helgen har vært fin, men hektisk som vanlig. Jeg får ofte spørsmål om livet med 3 små. Og overraskende ofte får jeg spørsmålet "jobber du 100%?!"
Ja jeg jobber 100 %, og har ikke tenkt på et alternativ. Jeg trives godt i jobben min, og har det selvfølgelig litt hektisk til tider med tre små hjemme - men jeg trives med det jeg gjør og derfor ser jeg ingen grunn til å redusere det.  Det er klart, det hadde jo vært veldig kjekt med en fridag etter to hvor jeg kunne brukt tiden bare på meg selv. Men jeg kan se for meg at den tiden hadde blitt brukt på husarbeid og praktiske gjøremål - derfor har jeg heller lyst å jobbe. 

Tiden vi går i møte er den koseligste tiden jeg vet om iløpet av året. Mørkere tider med kosestunder inne og forhåpentligvis koselige turer i skog og mark med kakao og vinterklær. Jeg håper det kommer snø, mye snø. For noe av det jeg minnes mest fra barndommen var alle de timene vi tilbringte i snøen med akebrett og ski. Det vil jeg at mine små også skal få oppleve. 


Han her lille sjarmøren har vært på fotoshoot hos flinke Carina

Nå skal jeg pakke litt klær til i morgen før jeg skal vurdere en tur på treningssenteret før jeg tar kveld. Det blir 5 økt denne uken, sier meg mer enn fornøyd med det. 

Ha en fortsatt god søndag da dere. 
Vi blogges snart igjen, håper jeg. 

 

Signatur

Its the final countdown

God søndag ♥

Helt siden i august har vi telt ned til den uken som kommer nå. Jeg og jentene reiser nemlig på jentetur til Ålesund for å besøke familien min, og dere kan tro det er to spente jenter. Vanligvis pleier mamma og pappa så klar på flyplassen ved ankomst, men denne gangen skal vi faktisk komme oss hjem fra flyplassen selv. Jentene har bestemt at vi skal ta flybussen etterfulgt av hurtigbåten som går fra Ålesund og hjem dit jeg kommer fra. Der skal mormor og morfar stå klar på kaien. *små gleder*

Helgen har vært helt super. Vi har feiret bestefaren til Kim som har rundet 80 år. Vi reiste innover til Tørvikbygd i Hardanger i går for å treffe slekt og familie der inne - det er så utrolig fint der inne at jeg kunne faktisk bodd der selv. Det er alltid så koselig å komme innover til familien til Kim som alle er så gjestfrie og hærlige. 


Ole er sliten etter en travel helg med mye kjøring ♥

I morgen er det jobb igjen. 3 små dager igjen på jobb før det blir mini-ferie på Sunnmøre. Det gleder veldig. 

Jeg håper dere alle har hatt en god søndag. 
Vi blogges 

 

Signatur
Les mer i arkivet » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket