Lyst på noe nytt ? Selg noe gammelt

Hei hei dere, og riktig god fredag ♥

Er dere like klar for helg som jeg er ? Jeg har nettopp kommet inn igjen fra en deilig, forfriskende gåtur i høstvær. Nå skal jeg pakke litt før vi reiser innover til Norheimsund i helgen. Kim har familie i Tørvikbygd, og der skal vi kose oss til søndag. Det blir ikke så mye Halloween feiring, men barna har ikke nevnt det en gang, så tror ikke de går glipp av noe. 

Til overskriften. Har dere oppdaget magien med Finn.no ? Jeg har , virkelig. Jeg tipper at de fleste har ting liggende hjemme som ikke blir brukt. Da tipser jeg dere til å annonsere de på Finn.no, så kan man med god samvittighet kjøpe seg noe man har lyst på for pengene. Jeg har solgt MYE på finn, og har for øyeblikket noen annonser ute - helt genialt når man egentlig ikke har penger til å kjøpe seg noe man har lyst på. 

Jeg selger blant annet denne jakken :
Ubrukt ullkåpe fra Minimum.

Om den skulle være av interesse, send meg gjerne en mail: refyllin@gmail.com
størrelsen er 36.

God helg, alle sammen.
Vi blogges.

Signatur

#PermisjonslivetJeg har igrunn alltid vært flinkere til å formulere meg skriftlig sammenlignet med muntlig. Jeg har hatt stor glede av bloggingen min helt siden starten, der har tankene mine fått fritt løp på en måte. Da jeg ble gravid for tredje gang, var jeg inne i en svært dårlig blogg-periode og tenkte at det skulle ta seg opp når permosjonen startet. Lettere sagt enn gjort. 

Hashtagen #permisjonslivet høres utrolig idyllisk ut. Og ja, det er jo den til tider. Jeg nyter tiden min sammen med Ole, og den deilige kvalitetstiden vi har sammen. Men jeg får liksom ikke tid til alt "det andre" som jeg hadde sett for meg skulle bli en stor del av hverdagen. Jeg har en liten en som bare vil være med mamma, som sover små powernaps og ellers er veldig glad i å bli bært rundt. Når han sovner løper jeg rundt som en galning i huset for å gjøre ferdig ting jeg ikke har fått gjort når han er våken. Når jeg da endelig setter meg ned for å jobbe med bloggingen, eller andre ting på dataen vokner han til igjen. Og sjefen vil aller helst ha mammaen sin i fred, han vil ikke dele henne med dataen. 

Så, jeg må bare beklage at bloggingen har blitt litt nedprioritert - nå vet dere hvorfor. 
Jeg skal forhøre meg med sjefen om jeg kan sette av litt mer tid til den fremover. 

Ha en fortsatt fin kveld så lenge. 
Vi blogges

Signatur

Have a seat

/Annonse

Mandag dere, herlig. Ny uke, nye muligheter og en fresh start, eller ? Jeg sier alltid til meg selv "all in fra mandag" når jeg spiser sjokolade i helgene. Men hvorfor gidde ? Helgen er til for kos, og spesielt når man har storfint besøk fra Sunnmøre , da må man kose seg litt ekstra. Så kan man gå for "helårskroppen" fremfor "Sommerkroppen" som så alt for mange snakker varmt om. 

Sitt ned, trekk pusten og kjenn hvor deilig høsten er. Jeg elsker fargene ute, jeg elsker luften ute og jeg elsker at det nærmer seg styggfort jul og juletider. Jeg elsker julen, og den kan ikke komme fort nok. Superfresh og kul stol til jentene fra Alice & Fox.


Ha en fin mandag da dere. 
Ps: Den blir ikke bedre enn du gjør den til selv.


Signatur

raska på - så lenge de er små...

Hei hei dere ♥

Leser du for barna dine ? Har du en rutine om kvelden, eller kanskje noen lesestunder midt på dagen ? Her er barna blitt vant til å lese eventyr på sengen før leggetid, vist ikke vil de aller helst ikke legge seg. Viste du at du kan legge grunnlaget for leseferdigheter senere i skolealder allerede når barna er små ? Hvor langt barna har kommet i leseutviklingen når de begynner på skolen har ofte en sterk sammenheng med hvordan lesemiljøet er i barnas hjem når de er små. 

Hvordan jeg legger opp til lesing her i hjemmet ? Jentene mine har vært glad i bøker hele veien - heldigvis. Vi begynte så smått og introdusere de for myke plysjbøker da de var baby, deretter har vi utvidet til pekebøker og senere litt lenger historier og fortellinger. Men det finnes noen små knep som kanskje kan vekke interessen for bøker mer. Det hjelper oss, så jeg har lyst å tipse dere så kanskje det kan hjelpe flere. 

Varier og bytt ut: Vi har utrolig mange bøker i huset. Noen har vi fått i gaver, og noen har vi kjøpt selv. Og ha alle bøkene fremme på en gang har ingen hensikt. Vi har ca 5-6 bøker stående på rommet til jentene til enhver tid. Inn i mellom bytter jeg ut bøkene med andre bøker jeg har liggende på boden. På den måten slipper de og gå lei av bøkene de finner i bokhyllen, samtidig som de ikke trenger å ha for mange å velge mellom når de skal lese. 

Interesser: Vilde har fått opp øynene for Karsten og Petra. Vi har kjøpt noen bøker med figurene, og de er veldig populære her i huset. 

Vis interesse selv: Engasjer deg, sett deg ned og lev deg inn i fortellingen sammen med barna - det blir en suksess I promise. Jentene her syns det er veldig kjekt og bare se på bildene av og til, så kan vi dikte historier ut fra det vi ser helt selv. Fantasien er magisk - bare prøv. 

Lesemiljø: Lag til en koselig krok i hjemmet, med deilige myke tepper og noen deilige myke puter. Det er koselig å slenge seg ned i en "kosekrok" sammen med barna å lese i fine bøker. Da blir det en rolig stund med kvalitetstid - det har barna ofte godt av etter en aktiv dag i barnehagen. 

Innkjøp: La barna få være med på innkjøpet av bøkene - det er stas det! 


Jeg håper mine tips kan hjelpe til litt. 
God lesing!Signatur

keep them warm

Hei og hopp, dere er topp ♥

Det er ikke tvil om at høsten er her og at vinteren lusker rundt hjørnet. Det er kaldt om kveldene og morgonen. Vinterdressen til jentene er sendt med til barnehagen allerede, sånn i tilfelle. Ullklærne er lagt frem og småskoene pakket vekk - nå kommer kulden og vi gleder oss. Så håper jeg at det kommer litt fin snø på bakkene denne vinteren, slik at jentene får prøvd seg på ski og akebrett.


Nydelig lue med ører fra Polarn O. Pyret.Vindtett fleeceoverall

Denne flotte dressen er til de aller minste og helt super når de er så små som Ole er. Den har avtakbar hette som er festet helt enkelt med trykknapper. Den er laget i et stoff som puster godt og som også er vanntett. Jeg liker spesielt godt det dobble glidelåset i front som gjør det enkelt og ta den på og av. Men også at den har stoff ved arm og benslutt som gjør det mulig og brettes over hender og føtter for ekstra beskyttelse og varme.

Kle godt på ungene i tiden fremover. Jeg har lært av Polarn O. Pyret om lag-på-lag metoden. Det kommer et innlegg om dette senere.
Ha en fin tirsdag så lenge. 

Vi blogges
Signatur

ut på tur, aldri sur...

Bilder sier mer enn 1000 ord. 
Ha en fin kveld 
♥♥

Signatur

Days like this.....
Oo hellige høst - jeg elsker deg når du viser deg på ditt beste ♥ Med blader i alle farger, solen som skinner og ikke minst den friske luften - barna elsker deg, og det gjør faktisk jeg også. 

Vi tok "askøy" båten til byen i dag. En ny opplevelse for store og små. Og det må nok gjentas, for jomfruturen ble braksuksess. Vilde og Julie så til og med "Eliasbåten" til deres stoooore glede. Jeg håper dere alle har hatt en like fin dag som vi har hatt hittil. 
Ha en fortsatt god lørdag.

Vi blogges
Signatur

Tusen takk, disney junior

Leggetid. 

Avslapping med lesestund siste timen før leggetid.

Roe ned med rolig aktivitet.

Ingen tv-titting siste timen før senga....... 

Vi prøvde det aller meste helt til vi en dag innså at tv`en ikke kunne vike lenger. Men til vår store glede hadde Disney Junior lagt inn en "godnattsang" som avslutning på dagens sending. 19:00 presist spilte de en rolig og avslappende godnattsang - etterfulgt av at alle disneyfigurene la seg under dynen for å sove. Så ble skjermen satt på stillbilde av figurene i sengen.

"Se , nå legger alle i disney seg for å sove. Da er det natt, og da må dere også sove". Det funket hver gang.... 

helt til....... 

Disney junior brøt "regelen" vår. De synger riktignok godnattsang klokken 19:00. Problemet er at sendingen fortsetter etterpå. Om man da er litt for treg på "avtrekker`n" tror ikke jentene på den klassiske talen om at disney figurene har lagt seg.


Flere som kjenner på frustrasjonen ?

Disney, Takk for det. 
neida.
joda.

Signatur

har du 3 barn ?!

Planleggingsdag i barnehagen.

Mamma er hjemme i mammapermisjon, så tenker man da "logisk" skjønner vi allerede her hvem som blir hjemme med barnehagejentene. Mammaen i huset, hun har jo ikke nok med babyen som krever full oppmerksomhet hele døgnet. Det er bare å stålsette seg, det blir en lang dag. Slik tenker vertfall de fleste. 

Jeg tok med meg hele "gjengen" i bilen for en liten tur på butikken. En eldre dame stopper opp, ser på barna mine og utbryter: "Er de dine, ALLE 3?". Denne kommentaren får jeg faktisk overrasskende ofte. Og oppfølgeren har som regel vært noe i denne duren: "Du må ha det travelt", "godt jobbet", "åj" eller en jeg aldri glemmer: " Shitt, er du sikker?!

Da jeg svarte ja, var svaret fra den eldre damen langt bedre enn jeg hadde sett for meg:  "Du er velsignet, gud så heldig du er". 

Ja, tenk det er jeg faktisk. Jeg er heldig! 

Jeg har flere venner som har ett barn. De pleier å si at de ikke tørr å klage når de har det travelt fordi de "bare" har ett barn, og jeg har tre. Helt ærlig, i mine øyner er det travlere med ett barn enn tre. Hvorfor ? Fordi våre kan underholde hverandre, menst de som er alenebarn må bli underholdt av foreldrene - da skjønner dere tegninga ? 

Planleggingsdag - ingen problem for en powermum. Vi koser oss og nyter tiden sammen. 
Det burde dere gjøre også ♥


I dette huset har vi bare ett gir: FULLFART! 

God helg
♥♥

Signatur

som man sår høster man

Vi drømmer alle om barn som sitter fint å spiser maten sin, barn som takker pent for gaver helt uoppfordret og ikke minst barn som svarer høflig når folk snakker til de. I den virkelige verden løper vi etter barnet med maten i hånden, maten ligger på gulvet og skvist på bordbeina etter måltidet og barna gjemmer seg bak deg når folk ønsker å få kontakt

Sosial kompetanse handler om å lære de sosiale kodene, og ikke minst lære hvordan man skal oppføre seg. Viste du at måten du behandler andre på rundt barna, er viktig for barnets oppdragelse? Noe av det viktigste man kan lære barna er å dele, vise empati og omtanke for andre, og å lytte og samarbeide. Jeg og Kim prøver bevist å respektere hverandre og vise forståelse rundt barna - på den måten kan egenskapene smitte over på jentene. Jeg sier ikke at vi er perfekt - langt i fra. Men om man prøver å være litt bevist på disse punktene, kommer man utrolig langt , mener jeg.

Vi har hatt en periode med mye syt, mye mas og ikke minst mye urolighet. Det har skjedd mye den siste tiden siden vi ble 3 barns foreldre, og hverdagene har blitt litt "rotete" (?). Vi bestemte oss for å bruke mer tid på ting vi kanskje ikke brukte tid på før. Vi prøver å vise tålmodighet ovenfor barna og ikke minst respekt - hittil mener jeg selv at det har resultert i litt roligere ettermiddager. Stress forverrer situasjonen og gjør ikke godt for noe, derfor er det deilig og ha muligheten til å stresse litt ned i hjemmet. Vi har erfart at det ikke er mye som skal til. Bruk 5 minutter ekstra på påkledning, la barnet få prøve selv fremfor å hive på de klær for å bruke minst mulig tid. La barna få spise en halv skive hjemme fremfor å ta med en skive i hånden på vei til barnehagen. Det er små ting som oppfattes som stressende, og det er ikke mange minuttene ekstra man trenger for å gi den rolige og trygge tiden i hverdagen. 


Har du noen erfaringer å dele?
Hvordan tar du/dere vare på den viktige tiden med barna?

Ha en god onsdag :) 
Vi blogges.

 

 

Signatur

Gullkorn fra barnemunn

Hei hei dere ♥

Noe av det hærligste jeg vet om med barn, er at de snakker rett fra levra. Jeg og jentene hadde en liten kveldstur til butikken før leggetid. Vi gikk nedover veien da Julie ble sliten og ville bæres. Jeg fortalte at jeg ikke kunne løfte henne opp fordi jeg hadde så vondt i ryggen. Da tenker hun litt før hun svarer: "Skal vi kjøpe ny rygg på butikken?" ♥


Søstre og bestevenner ♥

Signatur

Veien til en sunnere og lettere hverdag

Hei hei dere, og riktig god tirsdag ♥

Det er gøy å kunne være med å forandre andre menneskers liv. Forever Living C9 er et produkt som har tatt Norge med storm. Interessen har vært ENORM siden lanseringen i februar. Det sier litt om produktet og effekten.

Jeg har nevnt for dere allerede at jeg har blitt forhandler av Forever Living produkter, right ? Det er mange spørsmål rundt dette, og spesielt spørsmål rundt C9 pakken til Forever Living. Jeg tenkte jeg skulle prøve å skrive litt om de her, slik at jeg forhåpentligvis svarer på de spørsmålene du måtte lure på i dette innlegget.

FIT programmene til Forever Living har skutt i været siden de kom på markedet tidlig i år. Det starter med en "C9" pakke. Med den kan du legge grunnlaget for å føle deg bedre og se bedre ut. Det er et program som på ni dager kan hjelpe deg å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag. Med Change 9 tar du det første steget mot å etablere vaner som kan hjelpe deg å oppnå varig vektkontroll. Change 9 (C9) er grunnlaget i Forever F.I.T - programmet og vil plassere deg i best mulig posisjon for å nå optimal helse og bygge ditt nye, slankere jeg.

Helt ærlig, har jeg alltid vært en motstander av slike kurer og ikke hatt troen på de. Men så popper det opp bilder på facebook, hvor flere personer jeg kjenner godt deler resultater man kan måpe av. Resultatet hos de fleste var at de følte seg bedre, hadde fått mindre søtsug, en bedre livsstil og bedre matvaner. Så kan man vel si at det var et stort pluss for de fleste at de fikk vekttap og ikke minst gikk inn noen cm.

Jeg vil bare presisere at hensikten med kuren ikke er å gå ned i vekt, men å kickstarte kroppen for lengre endringer. Jeg pleier å si at dette passer for deg som trenger hjelp til å komme i gang, og som virkelig har satt deg mål om en lettere og sunnere fremtid.

Forskjellen på en slankekur og Forever C9:

Forskjellen på en slankekur og en varig endret livsstil er ganske stor. En slankekur vil gi deg verktøyene du trenger for kortvarig å redusere vekten din. Dette hjelper deg så lenge du er på dietten/slankekuren, men så kommer kiloene snikende på igjen før du vet ordet av det. Forever Living C9 er ikke en slankekur, men en kickstart på en sunnere livsstil. Starten på å endre dine aktivitets- og matvaner. 

De fleste har et ønske om å være sunn, aktiv og full av energi, men har også tusenvis av unnskyldninger for å la være. Når du har trent 3-4 ganger i uken i et par-tre uker, og i tillegg endret til et sunnere kosthold, vil du garantert merke at energi-nivået stiger til nye høyder. Du orker mer. Mye mer. Så er du kanskje som meg, når du først ser resultater og føler deg bedre - klarer du å stoppe da ?

Hvordan lykkes med Forever Living C9?

Det enkle er ofte det beste sier Rema 1000, og det stemmer bra. Også når det gjelder helse. Spis sunt, og vær mer i aktivitet = god helse. Ikke særlig vanskelig, ikke sant?

Så kommer hverdagen og du står i butikken. Hva skal jeg kjøpe til middag? Du plukker med deg et halvfabrikat fra Toro, en kjøttdeig fra Gilde, eller en Grandiosa fra Stabburet. Du vet at det ikke er bra, men du gjør det. Hvorfor? Det er en vane du har innarbeidet. 

Forever Living C9, FIT1 og FIT2 gir deg en dag-til-dag guide. Det gjør at hele programmet blir lett å følge, og det skaper gode rutiner og vaner. Etter endt program vil du plukke med deg sunnere alternativ hjem fra butikken, uten at det nødvendigvis tar lengre tid å tilberede middagen. Du kan fint rekke treningen med poden, selv med sunne matvalg.

Hvem passer Forever Living C9 for?

Både menn, kvinner, gamle og unge kan bruke Forever Living C9 som verktøy for å få en bedre livsstil. Men du må bestemme deg, og være motivert for å gjøre en livsstilsendring. Vi vil være der hele veien for deg, og på facebook-gruppen CHANGE 9 (lukket gruppe, kun de som har kjøpt C9 blir lagt til) får du massiv støtte og motivasjon på veien. Der kan du også spør om spørsmål og snakke med andre som har gjort det før deg. 


Kontakt meg:

Facebook : Rebekka`s health & beauty
Mail: rebekkashelse@gmail.com Signatur

Sett deg ned å blogg, så renner pengene inn

Nei. 
Desverre er det mange som tror at det å blogge er en enkel inntektskilde basert på outfits og selfies. Selv blogger jeg på mitt 8 år, og jeg har igrunn trivdes med dette fra dag èn. Min blogg har vært en hobby hvor tankene har fått fritt (vertfall til en viss grad) spillerom. Jeg har delt bilder med familien og jeg har delt tanker det er lettere å sette ord på skriftelig enn muntlig. 

Jeg har tidligere fått tilbud om å blogge for større nettverk og jeg har fått flere tilbud om betalte oppdrag gjennom bloggen. Jeg har takket nei, fordi jeg vet hvor mye arbeid som ligger bak en fulltidsblogg. Som jeg skrev innledningsvis er det en del misforståelser rundt bloggingen og å tene penger på den. Vist vi ser på motebloggene som eksempler, er det mange som tror at man går ut og knipser noen bilder og vips har man et nytt innlegg. For å få faste følgere er der mange faktorer som skal stemme for at leserne ikke går lei av innholdet. Et innlegg med 3 outfit-bilder krever mye mer enn bare å knipse. 
Når man tener gode penger på en blogg, har man mange følgere. Da er det visse krav til hvor ofte man bør blogge, hvor mye man skal blogge og hvor variert innholdet skal være.

Det er med andre ord ikke bare å starte en blogg så tener man penger.
I et helt hav av bloggere, er det er fåtall som stikker jeg ut.  

Har du noen favoritter ? 
Tips meg gjerne. Jeg skal kose meg med litt ansiktsmaske før jeg finner sengen for kvelden. Denne deilige masken er en del av et hudpleiesett fra Forever Living. Den jobber virkelig i huden og man kjenner det tydelig når den ligger på ansiktet. Jeg opplever en glatt og frisk hud etterpå. 
Har du lyst å vite mer om produktene send meg gjerne en mail rebekkashelse@gmail.com eller klikk deg inn på facebooksiden min. 

Ha en fin kveld. 
Vi blogges.Signatur

Alle gode ting er tre

og så smeller det..... 
Hørt om dråpen som fikk vannet til å renne over ? Litt sånn kan man se på det og få en baby i flokken. Ingenting negativt med og få en baby, og heller ikke det å bli trebarnsmamma - men det er straks mye mer arbeid og man har nok å henge fingrene i. 

Jeg blogger nå på mitt 8(!) år. Jeg har hatt mange oppturer i bloggverdenen og jeg har faste følgere som fortsetter å følge meg til tross den dårlige bloggperioden jeg er inne i nå. Det setter jeg stor pris på, og det er faktisk dere som holder hjulet i gang. Det er flere dager jeg har SÅ lyst, men virkelig ikke har tid. Og når jeg endelig får tiden for meg selv etter leggetid, er jeg så sliten i både hode og kropp at jeg slokner på sofaen, om jeg kommer meg så langt. Jeg ligger som regel i sengen med halve kroppen på gulvet, puppen på halv åtte og en gutt sovende i armkroken. (thats for sure). Selv om jeg har sagt til meg selv at jeg ikke skal , så skjer det gang på gang.

Har dere opplevd å møte på noen bekjente dere ikke ser så alt for ofte ? Dere møtes, sier hei og blir skjønt enige om at det er aaaaalt for lenge siden sist og at NÅ må dere finne en dato som passer å møtes igjen ? Begge parter vet jo at dette bare kan legges dødt med en gang. For det møtet blir bare med den muntlige idemyldringen. Det skjer noe med tiden når får barn, sant vel ?  

Men hei, her er jeg. Og jeg ville egentlig bare ønske dere en fortsatt deilig helg ♥
Make it the very best! 


ps: dere som har fulgt meg lengst vet at jeg har vært frem og tilbake mellom blogg og wordpress en del ganger (kremt). Men jeg har faktisk havnet i boblen IGJEN. Skal jeg flytte over til wordpress igjen, eller trives dere best her inne ? Let me know. 

Signatur

Livet som forandret seg

Jeg husker så godt at mine foreldre alltid sa at tiden gikk fra dem da jeg var liten , selv kunne jeg ikke skjønne hva de snakket om. Når jeg gledet meg til noe, kunne èn dag virke som en uke. Så ble jeg voksen og fikk egne barn. Nå går ikke tiden, den renner. Jeg føler jeg lever i et timeglass som konstant står på hodet, sakte men sikkert renner sanden ut av glasset og fortere for hver dag som går.

Er det ikke rart da ? 

Veldig mange er opptatt av å diskutere hvor mange barn som byr på størst utfordring. Det kommer helt an på hvilke utfordringer det er snakk om, men min erfaring er nok at overgangen fra å være helt alene uten barn til å få et barn var størst for oss. Deretter gikk det gradvis til at vi nå sitter som trebarnsforeldre. Logistikken blir helt klart en annen med tre barn enn to. Har man to, har man på en måte hver sin. Jeg ordnet Julie, Kim ordnet Vilde - så var vi plutselig klar til å gå ut dørene. Nå, har vi hver sin og en liten i tillegg - vi regner ofte en time ekstra før vi skal avgårde i helgene.

Da jeg gikk gravid med mitt første barn var veldig mange flinke å fortelle meg at jeg måtte nyte tiden som gravid. At jeg måtte bruke mye tid på meg selv, og ikke minst alenetiden jeg hadde sammen med Kim. Jeg var klar, jeg gledet meg og alle de rosa plaggene skrek etter en liten prinsesse som skulle bli født til dem. Jeg kunne ikke nyte tiden, jeg ville bare at hun skulle bli født. Deretter har tiden gått utrolig fort, og jeg kan faktisk forstå hva folk mente da. Misforstå meg rett, jeg elsker barna mine og jeg elsker tiden vi har sammen med dem. Men jeg savner litt "alenetid" inn i mellom. Jeg savner og kunne sove lenge av og til og ikke minst og kunne sove hele natten. 

Vi er i en litt spesiell situasjon siden mine foreldre bor for langt unna til å kunne steppe inn som barnevakt i ny og ne, og med en svigerfar som reiser mye i jobben - da blir det ikke så mye "alenetid" med Kim og heller ikke så ofte barnepass. Men når jeg ser på alt vi får til, når jeg ser på alt vi gjør sammen og når jeg ser på gleden vi har i våre tre skatter føler jeg meg som verdens heldigste - tiden går fra oss og jeg tenker ofte at jeg må nyte tiden nå, for den kommer ikke igjen. 


"Den som venter på noe godt".

Helgene, som en gang besto av fest, venner og jobb har blitt til kvalitetstid med familien min. Jeg verdsetter de to dagene i ukene hvor vi kan bruke tiden sammen, hvor vi kan nyte frokosten og hvor planene baserer seg på oss, alle 5 sammen. 

Livet har fått en ny mening, på en måte ? 
Jeg ønsker dere alle en deilig søndagskveld. 

Signatur
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket