Sponset Video KLM heritage ? Roboten SpencerHar du hørt om roboten "Spencer" ? Jeg må si det er noe av det smarteste jeg har hørt. 

Jeg kan fortelle deg litt. Har du noen gang ønsket at noen skulle guidet deg rundt på flyplassen, slik at du skulle funnet frem til riktig gate når du skal ut å fly ? Mange av de største flyplassene i Norge og ikke minst verden er så stor at mange passasjerer sliter med å finne gaten de skal til i tide, og på den måten rekker de ikke flyet de skal ombord i før avgang.

KLM har en lang historie med innovasjoner, og er nummer én innen bærekraft. Flyene deres går på biodrivstoff og de er blant de første med det meste innen flybransjen. Fra å være først over Atlanteren, til å være en av de første flyselskapene som brukte jetmotorer. Nå har KLM også ekte roboter som hjelper deg på flyplassen. Er du litt forvirret over hvor du skal gå, og stresser med å rekke ditt neste fly? Da står roboten «Spencer» klar for å hjelpe.

SPENCER

Etter mer enn 3 år med konstruksjon og programmering, er roboten Spencer klar til bruk. Når du møter på Spencer skal han kunne scanne boardingkortet ditt, finne ut hvilke gate du skal til, og følge deg dit. Når han har funnet ut nummeret på gaten, begynner Spencer å bevege seg med en gang, men vil tilpasse seg farten til passasjerene så alle kommer frem. Han forteller deg også hvor langt det er igjen til gaten underveis, samtidig som han unngår hindringer.

Hovedgrunnen til roboten er som jeg skrev innledningsvis at mennesker hver dag mister flyene sine av ulike grunner. En av disse er ofte at man rett og slett ikke finner gaten sin. Derfor innfører KLM roboter som enkelt og effektivt skal kunne hjelpe passasjerer til riktig gate. Spencer leser sosiale situasjoner og skal kunne skille familier fra store grupper. Han er den første av sin sort som noensinne har blitt utplassert på en flyplass.

sjekk filmen som ligger øverst i innlegget - jeg syns det er helt fantastisk. Og ikke minst kommer det til å hjelpe en hel rekke mennesker i en travel hverdag.

Innlegget er sponset.

 

Signatur

Noen søndagstanker

God søndag.

Det var lenge siden. Jeg har vært litt opptatt kan man si - ja siden sist. Jeg har alltid likt å dele tanker, likt å skrive og ikke minst tatt bilder for å dele med omverden via sosiale medier. Det hele startet før jeg fikk barn og tok en helomvending da førstemann ble født. Nei jeg sluttet ikke å skrive, men jeg skiftet litt på tema og innhold. Fra mote, interiør og tanker til amming, småbarnslivet og trening. 

Som 3 barns mor har jeg litt å henge fingrene i. Jeg husker så innmari godt at folk fortalte meg hvor mye nr 2 "bikket lasset" da jeg gikk gravid med Julie. Jeg fikk faktisk høre det så ofte at jeg kunne se for meg et rent KAOS opp i hodet. Da vi ble tobarnsforeldre syns jeg faktisk at dagene gikk ganske allright igrunn. Uansett hva vi gjorde, eller hvor vi skulle så hadde vi hver sitt barn å ordne eller hjelpe. Så ble jeg gravid med Ole som er siste tilskudd i flokken - det var ingen som fortalte meg at det å ha tre barn ga meg mindre timer i døgnet.

Hehe, nei ikke bokstavelig talt. Tiden forandrer seg ikke når man får flere barn, men med flere gjøremål (som naturligvis kommer med barna)  gjør det at døgnet føles mye kortere. Men, det positive er at man blir mer strukturert og ikke minst god på planlegging. For det er absolutt ingen hemmelighet at det å få med seg tre små barn ut av huset om morgonen, ikke alltid er som dans på roser. Tverdt imot, noen dager. 

Uansett. Dagene går, ukene går og helgene flyr unna. Vi har snart fullført September måned og går inn i Oktober. Under 3 mnd igjen til jul ?! Det er vel ikke lenge før de første kakemennene ruller inn i butikken og debatten om man skal drikke julebrus før desember eller ikke koker på "kvinneguiden". Det er siste året til Vilde i barnehagen og Ole`s første. Et år igjen, så har jeg pluttselig skolebarn. Vi nyter tiden med våre små og koser oss i de små hærlige hverdagsøyeblikkene. Selv om jeg kunne blitt flinkere å leve i nuet, så prøver jeg så godt det lar seg gjøre. 

Om litt over en uke reiser jeg, Vilde og Julie på jentetur til Sunnmøre. Det er tre jenter i dette huset som teller ned dager og sekund. Vi gleder oss sånn. 
Jeg håper det står bra til med alle dere som leser bloggen min. Jeg håper tiden gir meg rom for litt mer blogg i fremtiden. Ellers må dere gjerne titte innom meg på instagram. Vi har hatt en så bra helg. Vi har faktisk hatt barnefri fra fredag til søndag. Min fantastiske svigermor har hatt hele gjengen på overnatting slik at jeg og Kim har fått noen fine dager alene ilag med gode venner - det setter vi så uendelig stor pris på. Godt med litt kvalitetstid av og til ♥

Ha en fortsatt god søndag. 

Signatur
Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket