En ærlig bekjennelse

1 barn er koselig det, da har man all tid i verden til den ene. To barn , da har du litt mer å bryne deg på helt til nummer 3 kommer - han velter lasset, på en måte. Det er tøfft å ha barn, de som sier noe annet - de pynter litt på sannheten.

Jeg velger å tro at alle foreldre elsker og forguder barna sine herifra til månen og tilbake femten , ja gjerne hundre ganger. Men det må være lov å innrømme at de også gjør deg sliten inn i mellom ?

De som ikke møter meg så ofte, spør meg som regel: "går det bra?" De er klar over at jeg nettopp har fått nummer 3 i flokken og at det ikke er mer avstand mellom de enn at nummer 1 omtrent nettopp har sagt farvel til smokk og tissebleier.
Ja, de er tette og det kjennes på kropp og sinn - er jeg fæl som innrømmer det ? 

I en travel hverdag ligger det gjerne leker flytende utover gulvet, det ligger gjerne noen resten fra middagen på kjøkkenbenken og barnrommet snues som regel om til en slags dynge med lekehauer i alle kriker og kroker. Noen ganger mister jeg til og med besinnesen og oppfører meg mer idiotisk enn toåringen.

Så er det de øyeblikkene du skulle ønske tiden sto stille og kunne nytes om og om igjen, som når toåringen stryker deg på kinnet og sier "mammaen min, bare min mamma" eller når 4 åringen sier: "bare slapp av du mamma, eg kan passe Julie". De vil så gjerne, og de prøver så hardt. 

Folk kan si det de vil og måtte ønske om vårt valg om å få 3 tette - vi bryr oss ikke. Jeg har jo allerede innrømt at det er travelt, og at dagene går i ett. Men når jeg ser all gleden de har av hverandre allerede , er det ingenting i verden som gleder meg mer. Det var ingen som kunne gi meg, har gitt meg og fortsatt gir meg så mye glede og kjærlighet som mine søstre gjør og har gjort - og det gleder mitt hjerte at jeg kan gi det samme til mine barn. Den beste gaven de kan få - søsken ♥


Nyt hver dag - hvert sekund og hvert magiske øyeblikk. De kommer ikke igjen. 
♥♥

Signatur

Vårt forhold er over

Ja, en dag måtte det dukke opp noe bedre.

Du har alltid vært god, men nå er du faktisk ikke god nok lenger. Ikke for meg vertfall.

Du har alltid vært der for meg når jeg har spilt handball, når strekken har meldt sin ankomst eller når murringen i beina er på sitt verste.

Men nå, nå har jeg erstattet deg med noe jeg mener er mye bedre: Kjære tigerbalsam, nå har Heat lotion fått din plass i hjemmet.

Hvorfor ? 

Dette vidundermiddelet fra Forever Living er en skjønn massasjelotion med Aloe Vera, mentol og eukalyptusolje som ikke bare gjør huden myk og glatt, men er også beroligende, mykgjørende og oppfriskende. 

Veldig deilig å bruke etter trening eller en aktiv dag på jobben. 

Dessuten, dere som er på fjellet om vinteren. Denne kremen er veldig god på kalde føtter for å gi en deilig varm følelse. 

Så , dere vet hva dere må gjøre. Gi slipp på tigerbalsamen og gå til innkjøp av en heat lotion. 
♥♦♥

Signatur

Vi tar en nærmere titt på C9

Kanskje litt ironisk at jeg legger ut dette innlegget etter at jeg publiserte innlegget om "Selvskryt". Men jeg har fått utrolig mange spørsmål om denne berømte pakken fra Forever Living, og denne pakken inneholder mye godt for kroppen. Det er mange som ønsker å bli mer sporty, ønsker å komme i gang men finner ikke helt motivasjonen eller motet til å starte, denne kan hjelpe de igang:

De fleste av dere har helt sikkert hørt om F.I.T programmet til Forever Living ? Den første pakken C9 er veldig populær og blir solgt i utrolig mange eksemplarer daglig. Hvorfor ? Vi tar en nærmere titt på den:
C9 er første steg, selve grunnlaget i F.I.T.-programmet til Forever Living. Dette grunnlaget vil plassere deg i best mulig posisjon for å nå optimal helse og bygge ditt nye, slanke jeg. Det er et opplegg som går over 9 dager, som en pangstart på din reise mot en smalere og sunnere jeg.

C9 er glutenfritt og kan fint brukes av de som har glutenallergi :) 

Pakken inneholder følgende: 

Forever Aloe Vera Gel® x2
Dette er et av de mest solgte produktene til Forever Living. En gel med handplukket , økologisk dyrket Aloe Vera. Den gjør godt for magen og renser opp.

Forever Ultra® Vanilla x1
Deilig shake med fullverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du helt enkelt har lyst på noe godt. Blandes med lettmelk (eller vann). Velg mellom to gode, naturlige smaker: vanilje eller sjokolade.

Forever Ultra kan erstatte opp til to måltider pr. dag og fungerer utmerket som frokost, lunsj, middag og/eller kveldsmat. Man kan også bruke Ultra som mellommåltid. En porsjon Forever Ultra inneholder bare ca. 200 kcal, men det høge proteininnholdet gjør at den gir en god metthetsfølelse. Takket være proteininnholdet orker du å trene samtidig som du erstatter måltider med Ultra, og proteinet gjør det enklere for deg å opprettholde muskelmassen.

Forever Fiber? x1
Får du i deg nok fiber? Forever Fiber? kan hjelpe deg med det. En porsjon gir deg nemlig hele 5 gram kostfiber ? men minimalt med karbohydrater og kalorier.

Kostfiber finner du i næringsmiddel som frukt, grønsaker og rotfrukter, erter, bønner og linser samt brød, frokostblandinger, gryn, pasta og ris av fullkorn. De fleste av oss vet at fiber er bra, men mange spiser likevel for lite. En passelig mengde for voksne er ca. 25-35 gram fiber per dag.

Forever Fiber? er akkurat som navnet antyder, et kosttilskudd i form av et vannløselig fiberpulver med nøytral smak. Blandes enkelt ut i et glass vann eller annen drikke ? for eksempel vår Forever Aloe Vera Gel. Fiberpulveret kan også strøs over maten.

Forever Lean® x1
Forever Lean er et kosttilskudd som inneholder sporstoffet krom, et stoff som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer, dvs. protein, karbohydrater og fett, og til å opprettholde normale blodsukkernivåer.

Et jevnt blodsukkernivå kan blant annet føre til at søtsuget blir redusert. Dessuten inneholder Forever Lean ekstrakt fra fikenkaktus (Opuntia ficus-indica) og ekstrakt fra hvite bønner (Phaseolus vulgaris).

Anbefalt daglig inntak
1 kapsel før måltid, maks. 4 kapsler pr. dagen

Fikenkaktusekstrakt (Opuntia ficus-indica)
Ekstrakt fra hvite bønner (Phaseolus vulgaris)
Krom

Om det er noen som lurer på noe mer, må dere mer enn gjerne sende meg en melding / refyllin@gmail.com 
Ellers er jeg tilgjengelig på facebook 

Ha en fin torsdag :)
Vi blogges

Signatur

du vet den irriterende matten som ligger strødd...

Ja, du vet de lekemattene som finnes i NImillioner farger, satt sammen som et puslespill med NImillioner biter som kan plukkes fra hverandre ? Ja jeg har eid 2 av de, og ja jeg var veldig glad i de........ helt til koden var knekt og stuen var fylt med tall og geometriske deler i alle regnbuens farger. De endte i bosset, begge to. Jeg hadde egentlig slått fra meg tanken på en ny da lillebror ankom verden, helt til denne nydelige pastelldrømmen dukket opp på snapchat:Jepp, du ser riktig - den kan plukkes fra hverandre den her og. Men den har overhodet ikke på nærheten av så mange biter som de mattene jeg har eid tidligere. Så er jo den ganske fin, så man må vel ofre litt for å få noe man liker ? 

Matten er ikke sponset, men jeg likte den så godt at jeg hadde likevel lyst å dele den med dere. Den er i merket Sebra, og jeg vet at den selges blandt annet på Jollyroom.Signatur

selvskryt

Tv2 og Godmorgen Norge er obligatorisk når man er hjemme i permisjon. En nytrukket deilig kaffekopp, joggisen og Vår Staude på skjermen - enig ? Morgentimene er magisk. Det har vertfall meg og Ole funnet ut. Ingen storesøstre som skriker og herjer, og ingen som forteller oss hva vi skal gjøre. Bare tid for oss selv.

Til tross for at jeg har vært en fast leser av bloggen Cathinthecity i en årrekke, hadde jeg faktisk ikke fått med meg at hun skulle stille på Godmorgen Norge i dag. jeg syns det er utrolig sterkt gjort av en så profilert person som Cathrine å stille på tv og fortelle om en så sterk historie som hun selv har gjemt for alle så lenge. Det er et utrolig viktig budskap hun kommer med i disse tider. Kroppspress er og har blitt et stort problem i samfunnet, og Cathrine gir oss oppskriften på hvordan vi skal slippe fri fra dette presset gjennom boken sin "selvskyt".

Bli din egen heiagjeng: "Vi jenter er ofte våre venninners beste heiagjeng. Vi bygger venninnene opp, slik at de selv skal forstå hvor fantastiske de er. Men hvorfor klarer vi ikke å være like snille mot oss selv?» skriver Cathrine Heienberg. I boken hennes bruker hun sine egne erfaringer og metode når hun viser hvordan vi enkelt kan bli fri fra kroppspress og perfeksjonsjag. Hun har holdt en stor hemmelighet gjemt for både venner, familie og lesere - i denne boken kommer hun ut med hemmeligheten. En selvutviklingsbok uten pekefingre, uten skremselstaktikk og uten at du føler du må gi avkall på noe. 

Jeg gleder meg til å lese boken selv, og heier på Cath. 
Hvor ofte sier du til personen i speilet at h*n er god nok ? 

I mellomtiden skal jeg nyte kaffekoppen min før jeg skal gå en liten tur med Ole. 
Ha en fantastisk flott onsdag alle sammenSignatur

Siden sist

Hei hei dere, og en riktig god tirsdagskveld ♥

Jeg har blitt forhandler for Forever Living produkter, og har den siste tiden brukt mye tid på å sette meg inn i konseptet. Det er utrolig spennende å være en del av et så stort team, og ikke minst kunne få muligheten til å selge produkter som gjør godt for så mange mennesker. Jeg har solgt mine første produkt, og jeg er i gang med testingen av produkter til eget bruk - så langt har jeg bare positive tilbakemeldinger og komme med. 

Jeg har lenge vært en skeptiker - da jeg fikk spørsmålet om å bli forhandler første gangen var svaret enkelt og greit nei. Jeg kunne ikke tenke meg å bli med på noe sånt tull, var det første jeg tenkte. Jeg slo det fra meg og la det på is en liten stund. Etterhvert begynte jeg å observere og ikke minst høre folk rundt meg snakke om de fantastiske produktene og om mulighetene som lå i Forever Living. Jeg ble nysgjerrig og prøvde å sette meg litt mer inn i det.

Vips - jeg ble forhandler og har blitt en Aloe vera forbruker. Så langt har jeg fått testet noen av produktene og fått min kjære mann til å teste noen. Vi er veldig fornøyd og gleder oss til å teste flere.


Beklager fraværet de siste dagene. 
Jeg kommer tilbake. 

I mellomtiden blir jeg veldig glad om du klikker deg inn på siden min på facebook - jeg oppdaterer erfaringene mine med produktene etterhvert.
Ha en fortsatt fin kveld. 

Vi blogges Signatur

slik lager du taco

Fredagstaco, taco-fredag - kjært barn har mange navn. Og jeg vet at dette er en klassiker i de norske hjem på fredagen. Kanskje som en slags feiring om at nå er det helg og familien er samlet ? Det er jo fredag i dag, så hva passer vel bedre enn oppskriften på en skikkelig taco middag ? 

Vi er egentlig ingen tradisjonsfamilie på dette området. Vi spiser taco, men ikke hver fredag. Og skal Kim lage taco, gjør han det helst på den ordentlige måten. Da mener jeg den fra bunnen av - uten poser og ferdigkrydder. Han lager krydder, salsa og guacamole fra bunn. Vi pleier som regel og gå for karbonadedeig, men av og til smaker det ordenlig godt med biff: 
Ingredienser: 

600 g mørbrad av storfe i biffer
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper
2 ss margarin til steking

Hot krydderolje:
1⁄2 stk finhakket rød chili
1 båt revet hvitløk
1 ts malt spisskummen
1 ts paprikapulver
11⁄2 ss olje

Guacamole:
11⁄2 stk avokado
1 ss sitron- eller limesaft
1 båt revet hvitløk
1⁄2 stk finhakket rød chili
1 ss finhakket frisk koriander
1⁄4 ts salt
1⁄4 ts pepper

Salsa:
4 stk tomat
3⁄4 stk agurk
1 stk gul paprika
1 stk rødløk
4 ss finhakket frisk koriander
saft av 1⁄2 stk lime
1 ss olivenolje
1⁄4 ts salt
1⁄4 ts pepper

8 stk fullkornstortilla
1 pk babyspinat (à 65 g)
8 stilker frisk koriander

Slik gjør du :

1. Bland sammen ingrediensene til krydderoljen. Ønsker du en mildere krydderolje ta bort chilifrøene før du finhakker chilien.

2. Lag guacamole. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Mos avokado med en gaffel og press over litt sitronsaft/limesaft.

3. Bland most avokado med hvitløk, chili og koriander. Smak eventuelt til med salt og pepper. Legg avokadosteinen i guacamolen, da vil den holde på sin friske, grønne farge. Dekk til guacamolen og sett den kaldt til den skal brukes.

4. Lag salsa. Del tomat i fire. Ta ut kjernen og skjær tomatkjøttet i terninger. Skjær agurk, paprika og rødløk i små terninger. Bland inn koriander, limesaft og olje og sett salsaen kaldt til den skal brukes.

5. Krydre biffene med salt og pepper. Stek dem på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden, 2-3 minutter. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem, ca. 2 minutter. Da er biffene medium stekt. Pensle godt med krydderolje på begge sider av biffene mot slutten av steketiden.

6. Varm fullkornslefser etter anvisning på pakken. Fyll varme tortillalefser med spinat, frisk koriander, salsa og saftig biff skåret i skiver. Server guacamole og litt frisk lime ved siden av.

BON APETITT !
Vi blogges

Signatur

Marine Mask

Hei hei dere ♥

I kveld har jeg vært på mitt aller første informasjonsmøte med Forever Living teamet jeg er i. Det finnes så utrolig mange flinke, inspirerende og motiverende mennesker. Jeg gleder meg til å jobbe med produkter så mange mennesker er fornøyd med, og bruker i det daglige. Denne månedens produkt er "Forever marine mask". Jeg kan naturligvis ikke gå god for noe jeg aldri har prøvd før, derfor er masken lagt for kvelden og jeg gleder meg til å kunne dele erfaringene med dere.

"Etter en lang arbeidsdag eller en dag utendørs kan huden føles både tørr og livløs. Den beste løsningen for å gjenopprette hudens mykhet og naturlige følelse, er effektiv rengjøring og tilføring av fuktighet.

Forever Marine Mask rengjør i dybden samtidig som den gjenoppretter hudens balanse. Det skjer ved hjelp av naturlige
havsmineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene fra Aloe vera, honning og agurk.

Dessuten inneholder den rosmarin, som virker både rensende og stimulerende på huden, og naturlig E-vitamin, som er en antioksidant. Masken er lett å påføre og gjør at huden føles frisk og smidig"


Ha en fortsatt fin kveld. 
Om du lurer på noe, ta kontakt da ? 
(refyllin@gmail.com)

Vi blogges.

Signatur

this is why i love september

Sakte men sikkert kommer mørket, kulden og det er høst,
da tenner jeg lykter og drikker varm drikke som trøst.
Under et pledd, i sofaen med de jeg har kjær,
det er godt og kjenne på kjærligheten som vi har så nær.
Hvær tid på året har sin sjarm og glede,
ja til og med den tiden hvor solen er mest nede.
Jeg koser meg i glansen av høst og blader som faller ned,
og nyter stillheten og roen som gir sjelen min fred 

♥♥♥
Signatur

Dere vil ikke tro hva vi har funnet frem!

Inneholder reklame/


Jo, vi har letet frem ull`en i huset. Ute er det skyfri himmel og tåkedis, det er kaldt og rått etter natten. Da er det bare èn ting som er god nok på små babykropper - god og varm ull. Deilig og god ulldress fra Polarn O. Pyret.

Vi skal på 4 års kontroll med Vilde på helsestasjonen i dag. Så hun er hjemme med meg og Ole.
Jeg ønsker dere alle en deilig torsdag. 

Vi blogges

Signatur

Den nødvendige samtalen

Barn får med seg mye mer enn man tror, ja ofte tenker man kanskje at det er greit å snakke om ting høyt når barna er tilstede. Enkelte ting mener jeg man bør holde for seg selv og dele med ektefelle/samboer når barna ikke er tilstede eller etter leggetid. I disse dager er det et høyt fokus på mobbing og det har komt frem skremmende mange ekstreme tilfeller av mobbing via nett og sosiale medier blandt unge. Mobbing har nok alltid eksistert, men sosiale medier vokser og er større enn noen gang, og klarer vi å filtrere bort denne typen bruk av mediene ? 

Begynn tidlig, forebygg og jobb med dine egne barn - for det er vi som er rollemodeller, det er vi som kan gjør noe med det. Jeg ønsker ikke at mine barn skal bli verken moddere eller de som blir mobbet - naturligvis. Slik tenker de fleste, men gjør vi noe med det ?

"Snakker du mye om andre, havner ofte i trøbbel eller krangler om småting, vil barna dine lære at det er greit å samhandle med andre på denne måten, mener pedagog". 

Ja som jeg skrev er vi rollemodeller for barna våre, og våre handlinger og ikke minst holdninger er ofte viktigere enn man tror. Jeg tror faktisk det er nødvendig og viktig og ha samtaler med barn allerede i barnehagealder. Vi kan snakke om vennskap, hva gjør vi for venner og hva ønsker de at venner skal gjøre for seg. 

Jeg snakker ofte til Vilde om å behandle andre slik hun ønsker at de skal behandle henne. Det er klart hun er "bare" 4 år, men hun er likevel stor nok til å ha samtaler og huske det vi har snakket om. Det kan gjøres på en positiv måte og mange av barnebøkene i dag handler nettopp om dette viktige temaet. Vi leser bøker om kvelden før de legger seg, hvorfor ikke velge en bok som handler om vennskap og mot mobbing ? 


Neitakk til mobbing, det har jeg nulltoleranse for.

Hva tenker dere om dette temaet ? Snakker dere med barna deres om hvordan vi skal behandle hverandre ? 
Ha en fortsatt fin onsdag. 
Vi blogges.

 

Signatur

Fysen på noe godt etter trening?

De som trener vet at protein er viktig for å danne muskler. Men hvordan kan man enkelt få i seg protein etter en god treningsøkt ? Jeg kan anbefale flere av "yt" produktene til Tine, de smaker fantastisk og er perfekt for tiden før og etter trening. Men jeg har likevel lyst å tipse dere om et superraskt og godt mellommåltid: 
Det er ikke bare de som trener som trenger protein. Protein er faktisk nødvendig for å danne organer, bindevev, negler, hår, hud, enzymer, hormoner, hemoglobin, arvestoff, immunstoffer, skjelett osv. Noe går også til energiproduksjon. Uten protein kan vi rett og slett ikke leve - så vet du det.

Dette smaker veldig godt, er enkelt og lage og det gjør så godt i tillegg. 

kos dere.
Håper det smaker.
Vi blogges

Signatur

Dette gjør meg glad

Hei hei dere ♥

Det er tirsdag, og den nye uken er godt i gang. Som dere så, avsluttet jeg mandagen med deilig skoleboller, og i dag starter jeg dagen med litt til. (jeg hadde kanskje et svakt øyeblikk)

Vet dere hva som gjorde meg veldig glad i dag ? 

I dag var det jeg som skulle levere jentene i barnehagen. Vi brukte lang tid med frokosten og stresset oss ikke ut dørene. Da vi kom til barnehagen var det allerede barn ute på lekeplassen. Julie kommer gående mot porten til barnehagen og ble møtt av et stort smil og en liten barnehånd som holder rundt henne ♥ Hun har fått seg en venninne, som hun blir så glad for å se.

Vi går videre inn i gangen og inn til avdelingen hvor Julie går, på den lille strekningen har vi allerede blitt møtt av 3 ansatte som har ønsket både Julie og Vilde velkommen med et: "God morgen Julie og Vilde". Jentene stråler. 

Julie smiler fornøyd i det hun kommer inn på avdelingen, jeg og Vilde går videre opp trappen for å komme til hennes avdeling. Vilde blir møtt av ei venninne, de ler og koser seg sammen allerede. Jeg må be Vilde om en kos før jeg går, så forsvinner hun inn på avdelingen sammen med vennene sine.

Det gjør meg glad ♥

Jentene tilbringer 5 av 7 dager i barnehagen, da er det viktig for meg at de har det bra, og det har de. De stråler når vi leverer de og de teller ned dagene til mandagen når det er helg. Det er godt å vite at de har gode venner, at der er voksne som ser de og at de har gode og trygge dager der. 


De to er litt som knoll og tott - utfyller hverandre ♥ Her følger de nøye med på pappaen som ordner med gressplen foran huset

Nå skal jeg ordne litt i huset før jeg og Ole skal hente de i barnehagen igjen.
Ha en fin tirsdag alle sammen.
Vi blogges.

Signatur

Fordi du fortener det

Hei dere, og god kveld ♥

Når man har lyst på noe godt, da lager man noe godt: 
I dag ble det nachos til middag, og deilige hjemmebakte boller med gult i midten til dessert. (og utover resten av kvelden).
Ha en fin kveld dere.

Vi blogges.Signatur

Dette er alt barna trenger"En pappeske - den tar vi,
de andre lekene får heller bli.
Krype under, snurre rundt, hoppe og stå på, 
kom, ja la oss ha det gøy nå.
Jeg og du kan leke sammen vi,
kom vi kan gjemme oss nedi"

Denne lille pappesken underholdt 2åringen i kveld.
Det skal ikke mer til. Små barn, store gleder ♥

Ha en fin lørdagskveld dere.
Vi blogges.


Signatur
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket