It takes someone strong, to make someone strong (sponset video)

Jeg har lyst å vise der en video fra Procter & Gamble. De har nemlig laget en kampanje for OL-deltakerne ved å hylle deres mødre. Som mor lar jeg meg røre av slike vakkre filmer. Dere som er mødre selv, forstår sikkert hva jeg mener etter at dere har sett filmen under: 


I videoen over har Procter & Gamble laget en kampanje til ære for OL-deltagerne ved å hylle mødrene deres! Vi har jo en kjempeviktig jobb å gjøre! En mor er en forståelsesfull, kjærlig og omsorgsfull person. Videoen illustrerer OL-deltarkerne som små, og situasjoner de opplevde da. En mor er sterk for sitt barn. Det er vi som skal vise vei og som skal gi en trygg og god oppvekst og ikke minst oppdragelse.
"It takes someone strong, to make someone strong" - fantastisk spør du meg. Og så sant. Man har en utrolig viktig rolle som mor, for de små. 

Procter & Gamble er leverandør av blant annet Pampers, Clear blue, Maxfactor ++. Både Clearblue og Pampers har jeg vært borti som gravid og småbarnsmor, Maxfactor litt mindre. De har mange produkter som skal gjøre hverdagen for oss mødre enklere. 

-Innlegget er sponset.
Signatur
Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket