I just cant wait

Her i huset teller vi dager, minutter og sekunder til sommerferien - hvorfor ? fordi vi skal til Kristiansand og dyreparken. Jeg husker at vi var i dyreparken da jeg var liten jente. Men den parken har vokst seg så stor, og har så utrolig mange attraksjoner at det finnes noe for enhver smak/alder. Jeg kan ikke helt huske opplevelsen av å være der, men jeg husker små glimt. 

Vilde og Julie gleder seg så enormt mye. I bilen hører vi på kardemommeby og kaptein sabeltann hele tiden. De er så klar og har så skyhøye forventninger til hele turen. Jeg følger med på facebook og snap, får daglige oppdateringer fra venner og familie som er der nede - dette håper jeg blir en minnerik og fin sommerferie for store og små. Vanligvis reiser vi til varmere strøk. Så jeg er spent på denne sommeren, det blir en ekte norsk sommer.

Om du har noen tips eller annen til ferie i Kristiansand tar jeg gjerne imot. Jeg har litt lyst å ta med meis, finnes det noen fjellturer man må få med seg ? Vi skal bo i et hus i en uke. Vi har tredagers pass til parken, så tenker å gjøre andre ting utenom. En fjelltur er jo kjekt for store og små. Shopping blir det litt av også, så om du har gode tips til turer eller shopping - just bring it !
Jeg har lånt bilder fra Caroline Berg Eriksen som har vært der selv for ikke så lenge siden. 

Hakkebakkeskogen, Kaptein Sabeltann, Karius og Baktus osv..... Vi gleder oss til å treffes. 

Ha en fin kveld. 
Jeg skriver "pakkeliste". Det er ikke småtterier som skal med når 5 stk setter seg i bilen for ferie en hel uke. 
Vi blogges 
 

Signatur

Full kontroll

Sponset innlegg/
Helt siden Ole kom til verden har jeg hatt lyst å kjøpt en babycall med kamera. Vi har en fullt brukendes babycall uten kamera, som vi har brukt siden Vilde kom til verden. Det har gjerne vært grunnen til at jeg har utsatt innkjøp av babycall MED kamera. 

Ole våkner ofte opp etter leggetid fordi han hoster eller drømmer noe. Da sovner han igjen som regel. Men med den babycallen vi har brukt, reagerer den bare på lyder - derfor har vi måttet løpe inn på rommet hver gang den piper. Selv om det ikke alltid er noe. Med kamera er det mye enklere, for da kan vi se om det faktisk er en grunn at å løpe inn, eller om han bare legger seg til igjen selv. 

Vi har fått testet en helt ny modell fra Phillips Avent med digital video. Den har en rekke funksjoner som gjør hverdagen enklere. Man kan overvåke temperaturen i rommet, man kan styre musikk og beroligge barnet eller man kan bruke snakkefunskjonen for å kommunisere med barnet uten og måtte gå inn på rommet.
Her er babycallen inne i stuen. Det er helt mørkt på rommet til Ole, likevel viser bildet klart og tydelig.Denne delen står foreløpig plassert oppå en leke på rommet til Ole når han sover. Fungerer så utrolig bra. Nå når jeg først har fått denne utrolig gode babycallen fra Phillips Avent, kan jeg ikke helt skjønner hvorfor jeg aldri har hatt tidligere med tre barn i hus. 

Dette produktet får 10 av 10 poeng fra både meg og Kim. 
Ta en nærmere titt på den her.

(Innlegget er skrevet i samarbeid med Phillips Avent)

Signatur

Fit focus hele året

God lørdag 

For et vær. Her i Bergen fikk vi sommerværet allerede i Mai/juni. Når feriemåneden endelig er her, kommer regnet og. Jeg kan ikke skryte av mange solskinnsdager hittil. Det kan med andre ord BARE bli bedre. Det er heldigvis ikke lenge til vi setter oss i bilen mot det blide sørland, der pleier det å være litt bedre om sommeren ? Krysser fingrene for det. 

Jeg har ukens siste treningsøkt/styrke senere i dag, og jeg gleder meg. Treningen har blitt mitt lille fristed. Man trenger vel ikke forklare hvorfor med 3 små barn i alderen 1-5 ? Jeg trives utrolig godt i selskapet til mine små. Men som menneske trenger man også litt tid for seg selv, og den tiden liker jeg å bruke på trening. Jeg slår et slag for helårskroppen. Jeg vet det finnes mange som trener intensivt noen mnd før sommeren, for å få den berømte "sommerkroppen".  Det fungerer sikkert bra for noen, men jeg trener heller regelmessig og sjeldnere enn omtrent hver dag en liten periode. Treningen skal være gøy , da er den også motiverende. 

Til høsten skal jeg få hjelp fra PT til å sette opp et helkroppsprogram for meg. Jeg deler gjerne treningstanker med dere i tiden fremover, det er bare kjekt. 
Håper dere har en flott lørdag. 

Vi blogges. 
ps: jeg er på instagram: @Rebekkafylling 
♥♥
 

Signatur

I verdens beste yrke

Hei hei dere ♥

Nok en arbeidsdag er over, og denne ble ikke som de aller fleste. Sommeren er midtveis, og flere barn har gått på ferie. Denne uken ble den aller siste for flere av barna i barnehagen. Noen klar for skole og noen for flytting - uansett er det trist å si farvell for denne gang. Når man jobber i barnehage knytter man sterke bånd. Vi tilbringer mye tid sammen med barna i barnehagen, og de finner sin helt spesielle plass i hjertet. Det er trist å ta farvell, men det er samtidig godt å se hvor klar de er for nye eventyr. Tenk så heldige vi er. Vi får se utviklingen helt fra toddler til førskolebarn - og jeg kan med hånden på hjertet si at den utviklingen er magisk på mange måter. Kurven er bratt, ikke bare hos barnet men også oss som voksne. Vi lærer så mye, og vi får ta del i noe så stort - det er et privilegium ♥

Det føles utrolig rart og ikke skulle være sammen med de vi tilbringer mye tid sammen med etter sommerferien. Men så kommer det nye små mennesker, som er klar for en ny hverdag og nye eventyr. Så får vi som voksne på nytt oppleve utviklingen fra mini til større - fantastisk. 
Til høsten starter et nytt kapittel for vår familie. Vilde blir førskolebarn og blir blant de største i barnehagen. Lillebror skal begynne på småbarnsavdelingen og starte sin barnehagetid ♥ 

Vi gleder oss. 
Nå har jentene tatt ferie fra barnehagen, og vi gleder oss veldig til å feriere på sørlandet i sommer. Vi hører på Kardemommeby i bilen til og fra barnehagen - det er noen som er mer klar enn andre. 

Ha en riktig god helg. 
Vi blogges.  

Signatur

3 x hurra

I dag fyller mellomste snuppa her i huset hele 3 år. Jeg kan ikke tro det. For 3 år siden ble jeg mamma til to, og i dag har jeg tre barn. Vi har feiret henne med god mat, mange presanger og klemmer. Vi var så heldige at vi fikk bursdagsfest for henne hjemme hos svigers i går. Der feiret vi med hele familien, og de hadde disket opp både kjempegod middag og bakst ♥ vi er heldige.. 
Vi er superdupermegakjempeglad i deg ♥

Signatur

Et parkeringshus i rosaparadiset

Hei hei dere ♥

Før Ole kom til verden, var dette huset invadert av rosa leker, lilla leker, tyll og prinsessekroner. Bamser, prinsessekjoler og vesker. Ikke mye tydet på at det bodde en lillebror her i huset. Så når det kom en gutt, måtte det noen bilbaner og biler til. Misforstå meg rett, han må gjerne leke med dukker og kle seg i kjole - men hittil har han ikke brydd seg om lekene til jentene. Derfor har vi måtte skaffe noen leker med mer "futt".  Dette utrolig tøffe parkeringshuset finner du nå på tilbud hos Jollyroom.

Det er så greit med treleker som tåler litt leking uten å gå i stykker med en gang. Jeg har god erfaring med treleker fra tidligere.

Signatur
Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket