Here comes the sun

God morgen, onsdag ♣

Jeg har sendt mine elskede avgårde i barnehage og på jobb. Vi nyter frokosten og legger en plan for resten av dagen. Solen er på vei frem, solkremen er smurt på kroppen og vi er klar for å nyte dagen. Det er onsdag og 3 uker igjen av permisjonen min før det er jobb igjen. På fredag allerede skal Kim gå ut i permisjon, og da er han faktisk hjemme helt til i august. Lucky him som får tilbringe hele sommeren hjemme med godklumpen vår. Men jeg syns det er veldig kjekt at de to får alll den gode kvalitetstiden sammen ♥

Ha en deilig onsdag da dere. 
Vi blogges senere. 

Signatur

"They see me rolli`n..."
Jeg har fått en del spørsmål om bilen til Ole. Det er en Mini Speeder fra Jollyroom, og akkurat nå får du -20% på den. Den er nok litt for stor til Ole enda, men jeg er ganske sikker på at den blir knalltøff på rommet vi skal ordne til han nå. Tapeten er bestilt inn og jeg har litt planer for interiøret - det blir gøy å starte. Og så blir det utrolig godt for oss og endelig få igjen soverommet vårt. Vi har jo hatt grindseng der inne nå omtrent i 5 år. 

Ha en fortsatt fin tirsdag. 
Vi blogges 

Signatur

Len deg tilbake - ta deg litt fri

God dag kjære dere 

Du vet den følelsen når du akkurat har tatt på deg den hvite blusen som du igrunn aldri bruker til annet enn pentøy, så spruter 1 åringen HELE banansmoothien som mest sansynlig ikke går bort i vask over hele blusen. Ja, den følelsen. Hærlig. Det var Ole`s måte å si GOOOOOOOD MORGEN på. Da kunne vi starte dagen, og den kunne bare bli bedre. 

Solen skinner utenfor og jeg er i vaskehumør. Vet dere at en av grunnene til at jeg gleder meg til å jobbe igjen er at jeg slipper å vaske hver dag. Ok, jeg vasker kanskje ikke HVER dag, men noen ganger føles det slik. Og behovet er der absolutt med 3 små.

Nei. Len deg tilbake, kos deg og nyt sommeren som er i annmasj. Det skal jeg gjøre snart. (når jeg er ferdig med vasken) 
Dager som dette er det perfekt å nyte utsikten på Fløien. 

Signatur

En booket date


Puh, da kan jeg puste ut et lite sekund før jeg jobber meg videre gjennom gjøremålene i huset. Jeg og Ole har handlet inn litt forskjellig til bursdagen hans i morgen, da må alt være på stell ♥

Til overskriften - siden vi er i en litt "kjip" situasjon fordi vi ikke har ubegrenset med barnepassmuligheter har vi heller ikke ubegrenset muligheter til bare oss selv. Jeg kan fint ta meg noen timer fri, en shoppingdag alene eller på byen med venner. Men det blir som regel bare meg, uten kim. Fordi han må være hjemme å passe ungene. Av og til hadde det vært godt med litt fritid for bare oss to. Pleie kjærligheten litt, og det er nettopp det vi skal neste måned. Vi har booket oss en romantisk miniferie på Panorama Hotell på Sotra. 

Jeg gleder meg til spa, god mat og tid for oss selv. Det blir faktisk første gangen jeg leverer fra meg Ole etter han ble født. Jeg gruer meg faktisk en hel del, men kjenner at det er på tide med litt alenetid. Han er i trygge hender, så det skal nok gå fint. Det er viktig å sette av tid til pleie av kjærligheten mellom de hektiske slagene i hverdagen. Vi skal bo i et av de små søte husene nede med sjøen. Jeg gleder meg veldig ♥

Signatur

God morgen, fredag

Heei dere 

Jeg er helt i fredagsmodus - og i morgen fyller lillebroren i huset 1 år. Jeg skal bake og ordne litt før den store dagen. Vi hadde ei kjempefin feiring av 1 åringen for en uke siden, men en bursdag kan likevel ikke passere rolig forbi. Jeg elsker jo bursdager. Så kake skal han få, selvfølgelig. Han har til og med tatt sine første skritt før 1 års dagen ♥ Ha en fin fredag ♥
 

Signatur

God ånde - sponset video

Sponset innhold/ 

Jeg tror de fleste tenker over eller mer merke til dårlig ånde hos andre før man kjenner sin egen. Og jeg tror også at de fleste vet at det å ha dårlig ånde oppleves ganske ofte. Men spørsmålet er om vi faktisk tørr å si ifra om vi opplever dårlig ånde hos noen andre enn oss selv ? Jeg tror nok ikke jeg hadde gjort det med hvem som helst, men gjerne hos mine aller nærmeste. Det er litt pinlig om man faktisk bli konfrontert med dårlig ånde, men gjerne bedre enn om noen ikke sa ifra slik at man får mulighet til å gjøre noe med "problemet" ? 

Jeg har lyst å vise dere en film fra et eksperiment utført av SB12. Denne snutten handler nettopp om dette med å si ifra dersom noen går rundt å lukter hvondt med en gang de åpnet munnen for å snakke. "Ingunn" som er testperson i denne videoen får skylt munnen med svovelgasser som lukter hæ..... ekkelt. En hel dag på jobb skal hun gå rundt med vondt luktende ånde for å se om noen faktisk gir beskjed. Bare se: 
 

 


Hva ville du gjort ? Sagt ifra, eller gjort slik som kollegaene til testpersonen ?

For å unngå dårlig ånde bør man bare ha en god munnhygiene i det daglige. Men om man mot all formodning skulle glemme det en dag finnes det heldigvis "quick fix". SB12 er an av disse. Munnskyllevannet er utviklet på Universitetet i Oslo og inneholder en blanding av konsentrater som motvirker dannelse av svovelgassene som gir dårlig ånde. Den har dokumentert effekt og fåes kjøpt på ditt nærmeste apotek! Ps: Ha en fin kveld. 
Vi blogges. 

Signatur

Ja, vi elsker dette landet

Her kommer noen bilder fra 17.mai feiringen vår i år: 

Kledd i bunad og dress for anledning 17.mai. Jeg sier hvert år at jeg ikke ooooorker å dra på meg bunaden, men ender likevel hvert år opp med å gå med den. Hvorfor ? Fordi jeg elsker den. For meg betyr bunaden en hel del. Det er nemlig et arvegods som jeg fikk av min mor da jeg konfirmerte meg som 15 åring. Og mamma hadde selv arvet den da hun brukte den. Jeg har en sort Sunnmørsbunad, og syns den er veldig fin. Noe av det jeg liker på 17 mai er å se alle de fine bunadene/festdraktene folk går med. Det finnes så utrolig mange flotte håndarbeid. Vilde og Julie hadde på seg nydelige festdrakter fra ByValland

Signatur

Hiv o`hoi

Sponset innhold/

Ole`s 1 års dag ble feiret med Kaptein Sabeltann som tema en uke før den store dagen. Siden min søster kom nedover med familien, fikk de også blitt med på feiringen av gullgutten. Nå venter vi bare på den store dagen som kommer på lørdag. Det må bli litt kaker og sang en gang til, slike dager kan ikke gå forbi helt i stillhet. Vertfall ikke her i huset, for jeg elsker bursdager. Ikke min egen vel og merke, men ungene sin. Det er jo så stas å gjøre stas på de. 

Om du er ute etter temafest til barnebursdag anbefaler jeg deg en tur innom Multitrend. De har nemlig et ganske store utvalgt av temaer og tilbehør til det aktuelle temaet. Her i huset ble det Kaptein Sabeltann tema denne gangen fordi vi skal på ferie til Kristiansand i Juli.

Jeg håper dere alle får en deilig torsdag. Jeg nyter siste delen av permisjonen min som er over om under en måned. Neste fredag er siste arbeidsdag for Kim, da skal han ut i permisjon helt til august. 

 

Signatur

Rumpetrim med vogn

God fredag dere ♥

Jeg startet dagen på beste vis med en deilig fjelltur. Fikk levert ungene i barnehagen først før jeg tok en tur på fjellet. For de av dere som bor i Bergen/omegn kan jeg anbefale turen opp til "liatårnet". Den er asfaltert hele veien opp, så det passer for alle typer vogner og triller. Turen er bratt enkelte steder og litt slakkere andre. Men alt i alt er det en veldig bra styrkeøkt om du trår til litt ekstra. I dag fikk jeg til og med ny pers med vogn - kjekt å se at treningen gir uttelling. Ps: dokumentasjonen skjer naturligvis på veien ned igjen, slik at man ikke må stoppe opp på veien opp. right ? 

Ha en god fredag videre. Det nærmer seg 17 mai og ikke minst ole sin 1 års dag. 
♥♥

 

Signatur

Ikke drep babyen som sover

Hvert år deles innlegg om hvorfor man ikke skal dekke til barnevognen med teppe på sosiale medier. Hvert eneste år. Men samtidig dør flere spedbarn/babyer av overoppheting i vognen. Grunnen ? Tildekking av tepper på varme sommerdager. Ja, for å la barnet ligge i en tildekket vogn kan få dødelig utfall

En testperson byttet ut babyen i vognen med en temp. måler for å sjekke hvor fort vognen ble varm. Så la vedkommende et helseteppe foran åpningen. Iløpet av 10 (!) minutter gikk vognen fra å ha en temperatur på 20 grader til hele 30. 

Jeg håper at alle med små barn som skal sove i vogn er klar over dette. 
Ver så snill, ikke dekk til åpningen til vognen - barnet må få puste - vi har ingen å miste. 


IKKE GJØR DETTE ! 
 

"Barn blir raskere opphetet enn voksne, blant annet fordi de svetter dårligere.

- Det kan også være slik at man får en opphopning av CO2 som er svært ugunstig, og at det generelt blir for dårlig ventilasjon bak teppet og under kalesjen"


Del gjerne videre! 

Signatur

I forandring

Heeei dere 

Jeg er så utrolig takknemlig fordi jeg har så flotte følgere. Den siste tiden har jeg vært en dårlig blogger, og det har hatt sine grunner. Jeg kverner mye på tanken om jeg skal fortsette eller bare legge ned hele domenet. Det siste frister minst. Men når man har en familie med 3 små barn i alderen 1-5 år, krever det en hel del. I neste måned allerede starter jeg på igjen som pedagogisk leder, og da regner jeg med at tiden strekker enda mindre til. 

Likevel er der en liten pågangsdriver inne i meg som forteller meg at jeg ikke skal gi opp nå. Selv om jeg aldri har vært blant de store bloggerne i Norge, har jeg hatt en gjeng faste følgere som gir tegn til at de fortsetter å følge meg i nedgangstider. Jeg har funnet ut at å skrive er for meg noe som gjør utrolig godt på mange måter. Jeg liker det, selv om jeg ikke gjør for mye ut av det. 

Jeg har lyst å tenke nytt, og håper at bloggen blir som jeg ser for meg i fremtiden. Jeg jobber med design, jeg jobber med fremtidige innlegg og håper at dere velger å følge meg videre. Bloggingen har liksom blitt en del av meg de siste årene, og å gi slipp på det er ikke fristende akkurat nå. Jeg har mange ideèr, jeg har mange spennende prosjekter som jeg håper jeg får tid til å dele med dere. Enn så lenge ønsker jeg dere en deilig torsdag. 
Førskommende lørdag får vi besøk av min tvillingsøster og familien - den dagen har jeg talt ned til i 3 uker nå. 

ps, jeg er på Instgram om du ønsker hyppige oppdateringer: @Rebekkafylling

Vi blogges ♥

Signatur

Workoutmum

God lørdag 

Kim er ute på byen med venner, så jeg sitter godt plantet i sofaen med beina høyt. Vi har hatt en utrolig deilig dag i dag med sol og faktisk 20 varmegrader. Sommeren nærmer seg, og jeg håper vi får en varm og fin en. Før Kim forlot huset, fikk jeg meg en forfriskende joggetur. Det er ekstra deilig når jeg kan jogge i kortebukser istedenfor tights. Jeg håper dere alle har hatt en like fin dag som vi har. 
Ha en fortsatt deilig kveld. 

Vi blogges. 

Signatur

Mondays be like....Ha en god mandag <3 

Signatur
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket