Look at those lashes

Hei hei dere 

Før jeg ble gravid med Ole, gikk jeg hver 3-4 uke å fylte på vipper. Mine egne er små og korte, derfor er det deilig med litt ekstra . Da jeg ble gravid gjorde hormonene i kroppen slik at vippene fallt av veldig fort igjen, derfor valgte jeg å ikke fylle på mer. Nå er Ole snart 1 år, og jeg har endelig fått på vipper igjen. Denne gangen gikk jeg til søte Camilla på "Lashes by Camilla" i Olsvik. 

Førsteinntrykk ? Fantastisk. Jeg følte meg velkommen, hun var så lett å snakke om med og resultatet er jeg enda mer imponert over. Uten å overdrive kan jeg fortelle at vippene ikke kan kjennes. Det føles og ser utrolig realistisk og naturlig ut. Jeg er så fornøyd, og er spesielt glad fordi jeg valgte å besøke Camilla i Olsvik - kan med hånden på hjertet varmt anbefale henne videre. Dere finner henne også på Instagram under navnet: LashesbyCamilla. Jeg gleder meg allerede til påfyll hos Camilla. Hun er dyktig! 


 

Signatur

Snart 17 mai

I anledning 17 mai, som nærmer seg med stormskritt - har vi hatt en liten fotoshoot. Vilde har testet sin nye festdrakt fra Valland festdrakt. Helt nydelig drakt til små jenter. Julie har samme drakten, men hadde ikke så lyst å posere for mammaen. 
Personlig syns jeg draktene er fantastisk. Elsker fargene og detaljene på kjole og skjorte. Jeg tror nok at vår snart 5 åring her i huset liker den like godt som mammaen gjorde. Ole har også fått sin egen drakt. Klikk deg gjerne inn på min Instagram konto: rebekkafylling for flere bilder. 

Ha en fortsatt god kveld. 
Vi blogges. 

 

Signatur

Lite oppdatering ?

Jeg er mer aktiv på Instagram under profilen: @Rebekkafylling 


Ha en god dag. 

Signatur

Har du lyst å bli med i teamet ?

God dag, kjære dere 

Jeg startet dagen med et kjempekoselig businessmøte på Kamfer interiør sotra. Jeg syns det er litt stas når jeg ser at teamet mitt vokser. Og ikke minst når jeg får gleden av å ønske fine mennesker velkommen inn. Det er så fint med teambuilding, man kan selv bestemme hvem man ønsker å jobbe sammen med. Kunne du tenke deg å blitt en del av vårt team ? Ta kontakt da vel så kan vi ta en uformell samtale. 

Dere kommer raskt i kontakt med meg på min facebookside: Rebekka Fylling - Health & Lifestyle.

Jeg gleder meg til å høre fra deg. 
Nå skal jeg ordne noe mat til den sultne gjengen som snart kommer hjem. 

Ha en god ettermiddag da. 
vi blogges. ♥♥

Signatur

Lyst på noe godt til helgen ?

Lag kanelknuter da vel ♥ Smaker deilig rykende fersk. Kan veldig fint fryses ned, og varmes på 175 grader varmluft i 3-4 minutter når de taes opp igjen - da blir de som nystekte. Det er viktig å kose seg, spesielt når det er helg : 

Mmmmmm, det smakte himmelsk. Lillebror har godkjent de, og nå venter vi bare på at jentene skal komme hjem å smake de også ♥ 
Jeg ønsker dere en deilig fredag, og en riktig god helg. 

Vi blogges 

Signatur

In my livingroom

Vi har flyttet de nydelige møblene fra Alice & Fox fra rommet til Vilde opp i stuen. Så nå kan jentene kose seg med kveldsmaten sin foran tv`en. Praktisk og kjekt for ungene. Settet er nydelig, og ser dessuten pent ut på stuen, er du ikke enig ? 
Gyngestolen er fra samme merket.

Ha en deilig ettermiddag. 
Vi blogges.
 

Signatur

Tenk at 4 ord kan glede så mye

God morgen ♥

Det er så deilig på denne tiden av året, når det er så lyst og fint om morgonen. I morgen vurderer jeg å starte dagen med en joggetur, før jentene og Kim reiser på jobb og i barnehagen. Tror dere jeg klarer det ? Jeg er et a-menneske, så lenge ikke ungene har holdt meg våken halve natten. Naturligvis. Og det må jo være veldig deilig og starte dagen med en forfriskende joggetur ? 

Vi er heldige som har så mange turmuligheter rett utenfor døren. For noe har jeg lært meg disse to årene i huset - her er veldig mange av mulighetene og. Flere enn jeg hadde trodd. Ypperlig for barna, og veldig ypperlig for meg når jeg ønsker å trene utendørs.

Jeg jogget på Dronningen i går, og på veien møtte jeg en jente på vei opp i en rasende fart. Jeg har aldri sett så mye iver og glede hos et menneske, jeg kommer nærmer og hun snur seg for å se hvem som kommer.

"Så flink du er" - sier jeg til henne. Hun lyser opp, virkelig. Mestringsfølelsen lyser lang vei og hun er stolt av seg selv. Det kan jeg tydelig se. 

Vi møtes igjen på toppen og hun smiler til meg. Jeg smiler tilbake. Hun går ikke alene, sammen har hun med seg en jeg vil tippe er støttekontakt. Jeg får et klapp på skulderen i det de passerer meg. Tenk at det skal så lite til ? 4 små ord har gjort dagen til en person mye bedre. 

♥♥Bare en liten tanke fra meg, om morgonen - si noe fint til noen i dag. Det trenger ikke være så mye. "God morgen" kan glede flere enn du tror. 

Jeg ønsker dere alle en deilig onsdag. 
Ta vare på hverandre. Og ha en fin dag. 


Vi blogges
♥♥

Signatur

Har du lyst å bake brød ?

men orker ikke tanken på hele bakeprosessen ? 

Da har jeg et veldig godt alternativ til deg, som likevel gir barna deilig hjemmelaget nistebrød i matboksen. Jeg har nemlig testet 1-2-3 brød i pose. Det eneste du trenger å gjøre er å elte deigen, hive den i brødform og steke. Enklere blir det ikke. Brødene ble godkjent av barna som elsker de nystekt med brunost på toppen. 
Et sunt og godt alternativ. 

Ha en deilig søndag da. 
Vi blogges. 

Signatur

This is happening

 

Hold deg fast - jeg syr! 

Jeg var så heldig at jeg fikk symaskin i julegave av mine svigerforeldre for 2 (!) år siden. Jeg har med andre ord gått i 2 hele år og sagt at den måtte prøves. Men nå skjer det. Jeg har lært meg å tre i tråden, og jeg har lest meg litt opp på forskjellige teknikker. Vilde spurte meg så fint når hun så symaskinen: "mamma, kan du sy frost kjole til meg?". Jeg tror det må være målet mitt , å sy en kjole til jentene. 

Youtube er veldig bra når man trenger tips og råd, ellers er jeg ofte innom den inspirerende bloggeren Speiltvillingene. Den dama kan alt! Jeg håper jeg en dag har blitt så dreven at jeg kan inspirere andre. Det jeg ønsker aller høyest å lære er å sy barneklær. Om du har tips til blogger eller andre sider på nettet, kanaler på youtube eller kurs som er verdt å få med seg - legg igjen en kommentar. Da blir jeg super happy.  

Signatur

Latest instagram moments

Signatur

Når katta er borte

God morgen 

Det er fredag, det er helg. Vertfall snart. Solen er på vei opp på himmelen, og det kan se ut til å bli en meget bra dag. I helgen er det meldt stråååålende sol og vi gleder oss hele gjengen. 

Ole koser seg på jentene sitt rom når de ikke er hjemme. 
Ha en god fredag.
Jeg håper alle får strååååålende sol i dag. 

Signatur

Hello little one


Slik vokner han etter en høneblund, like smilende og blir hver gang  ♥

Har dere en bra dag ? 
Ute skinner solen i Bergen, for øyeblikket. Jentene er ute og hopper på trampoline med pappaen menst jeg planlegger middag for noen uker frem i tid. Har dere lyst på flere mat-innlegg på bloggen ? Jeg har veldig lyst å gjøre en liten endring på både innhold og utseende. Da blir det gjerne litt mer inspirasjonsinnlegg i matveien, håper dere liker det. 

Ha en god kveld da. 
Vi blogges 

Signatur

God morgen

Hei hei dere ♥

Så kjekt at folk likte innlegget mitt med oppskrift i går. Jeg setter pris på tilbakemeldinger, så dere må gjerne fortsette å sende meg mail og meldinger på facebooksiden min. Jeg har selvfølgelig lyst å dele flere oppskrifter med dere i tiden som kommer. 

Jeg og Ole gjør oss klar for en ny dag. Han var våken allerede klokken 04:50, men har fått seg en høneblund etter det, så nå er han klar for action. 
Vi ønsker dere alle en deilig dag. 


En av de søte bodyene Ole har fra Newie kolleksjonen til Kappahl. Jeg elsker den kolleksjonen

Signatur

Deilig havrebrød full av proteiner

God kveld ♥

I tiden fremover har jeg veldig lyst å dele litt oppskrifter med dere, og gjerne litt mer om trening. Jeg motiverer meg selv for en livsstilsendring, for det må til. Jeg har vært for glad i sjokolade, alt for lenge. Nå skal jeg fokusere på å spise mer variert, sunnere og ikke minst regelmessig. Dessuten når jeg surfer på nettet finnes det så utrolig mye godt man kan lett lage hjemme. 

I dag prøvde jeg meg på dette brødet, og ifølge min kjære var det godkjent. Brødet er veldig næringsrikt, inneholder masse proteiner, langsomme karbohydrater og fiber - godt for kroppen med andre ord. 

Her har dere oppskriften: 300 g cottage cheese
200 g kesam, evt. meir cottage cheese
4 egg
250 g havremel
250 g havregryn
1 toppa ss bakepulver
1 ts salt

Slik gjør du:
Sett ovnen på 175 grader. Bland sammen cottage cheese, kesam og egg - kjør glatt og klumpfritt med stavmikser. Tilsett deretter havregryn, havremel, bakepulver og salt. Bland godt og la deigen svelge i 5-10 minutter. 

Hell deigen over i en smurt brødform. Stek på nederste rille i 45-50 minutter, til brødet har fått en gyllen farge og begynner å bli sprø. Avkjøl brødet på rist. 

Nyt det! :) 

Signatur

le creuset

God morgen ♥

I dag er jeg på dag 3 på vårt C9 program, og det går veldig bra så langt. Det er tid for middag senere, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til det. Jeg føler meg ikke kjempesulten, så det suget har nok gitt seg litt allerede. Men det skal likevel bli godt med litt middag. 

Jeg har alltid vært helfrelst av serien til Le Creuset, regner med de fleste av dere vet hva jeg mener ? De er solide og ser veldig fin ut. Koppene er av mine favoritter, så har jeg lyst å skryte litt av mitt siste tilskudd som er denne superfine ildfaste formen i en deilig rødfarge:Denne nydelige ovnsformen med lokk er fra Kitchentime

Nå er det tid for en liten gåtur med vognen. 
Jeg ønsker dere alle en deilig onsdag.

Signatur
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket