Forandring fryder

God morgen, god tirsdag 

Det nærmer seg vist påske. Og her i huset er vi i fyr og flamme, klar for å ta fatt på ferden mot Sunnmøre i morgen. ca 40 mil i bil med tre små, jeg er spent. Men vi starter med godt mot, så får vi bare finne noen nødløsninger underveis. Det har gått flott andre turer, men jeg er selvfølgelig spent på lillebror som enda ikke er så vant til å ferdes så mange timer i bil. 

Jeg tok meg en tur innom min fantastiske frisør for å fikse håret til påske. Jeg har lenge tenkt at jeg skulle klippe av meg mye hår, fordi jeg er lei av det lange håret som alltid blir plassert i en hestehale. Det føles godt å lette litt på manken, i håp om at jeg kanskje skal orke å gå med utslått hår heretter. Det er alltid en fryd og gå til Carina (på Insi vestkanten). Hun kjenner meg så godt nå at hun vet hva som blir best på meg, og jeg blir like fornøyd hver gang. Så henne kan jeg anbefale om noen er ute etter en frisør i Bergensområdet. 

Vi er klar for påske. Klar for sol (er jo lov å håpe) og klar for ei koselig tid med familien vår i nord. 


Friskusen min ♥

Ha en deilig tirsdag da alle sammen. 
Vi blogges plutselig

Signatur

Those sunny days

God kveld 

Det merkes så godt på kropp og sinn at solen har vist seg. Det at jeg har tilbringt flere timer utendørs iløpet av de siste dagene, har gitt så mye positiv energi. Sykdomsperioden som har vært, har gitt for mange innedager og et fult hode. Dere vet sikkert godt hva jeg mener. Det er ingen som har godt av å tilbringe for mye tid innenfor husets fire vegger, vertfall ikke jeg. 

Julie har vært hjemme fra barnehagen de siste dagene, og vi koser oss sammen. Hun og Ole tuller og tøyser sammen. 

Vi har kost oss i solen med lunsj ♥

Nå venter sengen. Det er så utrolig godt å krype under dynen litt tidligere av og til. Da føler man seg ekstra godt oppladet når ungene står ved sengekanten å skriker : "eeee dokkee våååkææææææææn?!". 

Ha en god kveld. 
Vi blogges.

Signatur

Derfor skal du rense huden din... hver dag

Er du flink å rense huden din ? Og vet du egentlig hvorfor det er viktig ? 

Selv var jeg absolutt ikke flink til å rense huden min før. Jeg kjøpte vaskeservietter på Rema1000 og vasket vekk det meste (ikke alt) før jeg la meg om kvelden. Så voknet jeg dagen etterpå, førte på ny sminke uten å rense eller pleie huden først. Tenkte aldri på nødvendigheten, hvorfor det var viktig eller hvilke produkter jeg burde ha. Alt jeg brukte var som sagt vipes til å vaske bort det meste. 

Jeg vet at markedet er fylt med alle slags merker og varianter. Noen for fet hud, noen for kombinert, noen for tørr og noen for normal osv... Jeg har ikke så god peiling at jeg kan fortelle dere hvilke dere bør bruke. Men jeg kan fortelle at alle renseprodukter har det til felles at de skal «vaske» huden ren. Fjerne makeup, smuss, forurensing og overskuddstalg. De stoffene som ikke blir fjernet vil ligge å irritere huden, og da danner huden rett og slett mer talg og døde hudceller for å beskytte huden din på overflaten. Da kommer kvisene og tørrheten.

Jeg hadde som sagt ikke så mye peiling på rensing av hud før. Da jeg ble sammen med min kjære Kim fikk jeg en god innføring av min kjære svigermor som har god peiling på dette. Da jeg ble gravid med Vilde var jeg så dum at jeg satt ute i solen for å bli brun. Når man har hormoner som løper løpsk i kroppen er huden mer utsatt enn ellers. Resultatet var en solskadet hud full i "flekker". Jeg fikk litt bokt på flekkene med god behandling og gode rutiner, men så kom de igjen når jeg ble gravid 2 og 3 gang. I dag har jeg en hud jeg overhodet ikke er fornøyd med. Jeg går ingen plass uten sminke, fordi den er "flekkete". 

Siden jeg bruker sminke daglig, er det desto viktigere med gode renserutiner. Også om morgonen. Når man sover slapper huden av slik som resten av kroppen. Når huden slapper av skiller den ut avfallsstoffer. De stoffene bør fjernes før man smører med en god krem og eventuelt legger ny makeup. Om de blir liggende uten å fjernes vil de irritere huden. Irritasjon gir økt talgproduksjon og flere døde hudceller.Jeg har testet noen av produktene i Sonya serien vår, og er overbevist. De er så milde og god, har en frisk lukt og en deilig mykgjørende og glødende effekt på huden. 

Om du lurer på noe mer om dette settet eller andre produkter kan dere kontakte med på min facebookside: Rebekka Fylling - Healt & Lifestyle. Eller sende en mail: rebekkashelse@gmail.com 

Håper dere ble LITT klokere. 
Ha en fortsatt fin dag

Signatur

15.03.16

God morgen, tirsdag 

Jeg må bare få si at jeg er utrolig takknemlig for alle dere som sender meldinger og kommentarer til tross for dårlige bloggperioder. Noen ganger må man bare prioritere annerledes. Håper dere forstår det. 


Julie er hjemme med mamma og Ole. Til tross for sykdom, er hun heldigvis i form til og tulle å tøyse slik hun pleier. 

Vi ønsker dere alle en deilig tirsdag. 
Vi blogges ♥

Signatur

Koselig kveldstur

Hei hei dere ♥

Vi avsluttet kvelden med en deilig tur med Dino og Bolt. Det er så kjekt når det går mot lysere tider, det føles ikke så kaldt ute lenger heller. Vi kan gå på korte turer med bare jakke og lue. Ungene syns det er helt tipp topp. 
Vilde og Julie syns det er stas når de kan bruke samme klær. Disse superfine jakkene er fra Didriksons og er nå på kampanje på Jollyroom. Det jeg elsker med disse dressene er at de er foret. Perfekt å bruke ute nå. De finnes i så mange fine farger. Lillebror har også fått sin egen, viser den i et annet innlegg. 

Nå skal jeg innta sofaen for kvelden. 
Ha en deilig kveld. 

Vi blogges 

Signatur

Lysere tider
Ah, jeg elsker tiden vi går i møte. Jeg elsker at kveldene blir lysere og at morgonen er lysere. Jeg elsker blomstene som viser seg snart, fargene og ikke minst den deilige luften som er frisk og fin. Den siste tiden av permisjonen skal vertfall nytes med turer i skog og mark. Jeg og Ole har begynt såvidt med turer med vogn, og det er jo så utrolig deilig. Jeg føler meg så ernergisk og frisk ettepå. 

Jeg håper dere alle har hatt en deilig start på uken. 
Beklager fraværet, jeg kommer igjen. 

Godnatt, så lenge. 

Signatur

EBAY skatter

Siden det var flere som ønsket linker til noen av tingene jeg har kjøpt på EBAY tenkte jeg å gjøre det i eget innlegg. Disse søte klemmene er mine favoritter. Så sitter de utrolig godt på håret også. Du finner de her.Disse klemmene er forbruksvarer her i hus. Som regel kommer de ikke hjem fra barnehagen om jeg bruker de på jentene i hverdagen. Men det er helt greit så lenge jeg har kjøpt de på EBAY for en liten sum. Klemmene på bildet finner du i 12 pkn til kr 12,- her.Disse klemmene er veldig søte når man setter opp håret. De passer godt til å flettes inn i fletter eller nederst på hårstrikken. Du finner de her.


Se på dette søte hodebandet her med krone. Du finner det her.Dette er nok jentene mine sine favoritter. De brukes de ofte og de sitter utrolig godt på hodet. Du finner de her.Søte hårbånd i mange farger. Du finner de her.

Jeg håper dere likte noen av de jeg har linket til nå. Når dere søker etter hårbånd og klemmer på EBAY se alltid på selgeren om de har fått god feedback. Så slipper du og bli svindlet eller lurt. 

Ha en fin kveld videre. 
Vi blogges 

Signatur

ooops...

Jeg har vært EBAY fan en god stund nå. Jeg bestiller en god del til ungene der, som f.eks hårpynt og strikk. I disse tider har jeg observert at det begynner å bli tomt for hårstrikk i esken hvor vi har hårpynt. Jeg satte meg derfor ned og skulle bestille inn flere fra EBAY. Det er så praktisk, for der selges det altså poser med 500 strikk i en pose. Jeg skulle bestille meg 2 pakker i tillegg til noe annet hårpynt og fant ut etter at jeg hadde bestilt og betalt at jeg hadde bestilt 20. Jeg får med andre ord 10 000 hårstrikk i posten snart. Jeg tror det skal holde for en liten stund. 
*ler*

Om du søker etter hårpynt i alle formen og fasonger kan du faktisk finne så utrolig mye fint der inne. Her er noen eksempler på hva jeg har kjøpt på EBAY: Dette er bare et lite utvalg. Jeg har kjøpt mange med forskjellige farger, ulike fasonger, størrelser og med mønster. Om det er ønskelig kan jeg lage til et eget EBAY-innlegg med linker senere. 

Ha en god torsdag så lenge.
 

Signatur

Menneskets beste venn
Ole har alliert seg med Dino. Når han trenger hjelp til noe som skal ned på gulvet, kommer Dino løpende for å hjelpe han. Er ikke de søte vel ? 
Den superkule body`en Ole har på seg er fra Hust & Claire, og du finner den her

Ha en super onsdag da dere.
Vi blogges ♥

Signatur

Mars

God morgen, og god 01. mars 

Jeg ønsker våren, solen og alle de fantastiske blomstrene som snart blomstrer velkommen. Nå er jeg lei av sykdom, kalde netter og dårlig vær. Jeg har lyst å bruke siste del av permisjonen min til å gå lange turer, turer i fjellet med bæremeis og ikke minst nyte tiden sammen med minste skatten min som snart runder 10 mnd. 

Ha en god tirsdag alle sammen. 
Vi blogges senere ♥

Signatur
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket