Nye tanker og ideer

Hei hei dere, og riktig god søndag. 

Den siste tiden har jeg både laget tankekart og notater, jeg har tenkt og grublet fordi jeg har hatt lyst å komme på noe nytt og spennende for bloggen i fremtiden. Jeg har en stor interesse for skriving, og siden jeg ikke er en fremtidig (ikke som jeg vet nå vertfall) forfatter, ser jeg mulighetene for å skrive her på bloggen. For at det ikke skal bli oppramsing av hverdagens hendelser, har jeg lyst å skrive om bestemte tema, eller kanskje ha faste spalter. Jeg har ulike interesser, men mest av alt har jeg lyst å utfordre meg selv. 

Her i huset er det mannen som er best på kjøkkenet når det kommer til middager og måltider. Jeg derimot, tar meg av baksten. Fordi det er det jeg kan og liker best. Men det er ikke interessen som stopper meg, for den er der om jeg vil. Jeg er en treningsglad dame som liker å holde meg i form. Jeg går både turer i fjellet og trener på treningsstudio. Interessen for friluft kom da jeg var liten, fordi jeg har en far som alltid tok oss med ut. Jeg har lyst å skape en interesse for god og sunn mat, aktivitet og friluftsliv for mine tre små. I fremtiden håper jeg at kunnskapen jeg tilegner meg kan deles her på bloggen, som en inspirasjon både for dere med unger og dere uten. Jeg har ønsket meg et stormkjøkken, fordi det gir så mange muligheter for kvalitetstid ute i naturen sammen med de jeg setter høyest.

Det jeg vil frem til er at jeg planlegger og ser for meg et mer spennende og innholdsrikt innhold på bloggen i tiden fremover. Så håper jeg dere har tolmodighet slik at jeg får kommet skikkelig i gang. Og så håper jeg selvfølgelig at dere ønsker å følge meg her inne. Ellers ønsker jeg dere en deilig søndag videre. 
Nyt en fastelavensbolle for meg og, for jeg hadde helt glemt det. 
:) 

Signatur

Selg noe brukt, kjøp noe nytt

God fredagsmorgen 

Jeg har ryddet opp i klær og skuffer og gitt bort noen bossekker til Fretex. Jeg har bestemt meg for å spare mer penger i 2017. Jeg er faktisk ikke så ille på dette området vanligvis, men har bestemt meg for at jeg skal klare det enda mer dette året. Og for at jeg skal klare det, må naturligvis forbruket ned. Hvordan skal man få ned forbruket ? Jo, det finnes jo så mange tiltak nettopp der. Man kan spare inn på mat å kjøpe mer sparsomt, man kan spare inn på kostnader generelt i huset.

Men nå har jeg mest lyst å sette fokuset på bruktsalg. Det er jo helt genialt ? Jeg er ganske sikker på at de fleste har mye pent tøy og ting i huset som ikke blir brukt. Hva med å selge de tingene videre til noen som kan ha glede av det ? Jeg har selv kjøpt brukte ting og klær som jeg har blitt svært svært fornøyd med. Dessuten kan man tene litt penger på å selge brukte ting, så kan man heller bruke de pengene på å kjøpe noe nytt. Da har man spart litt penger og samtidig oppgradert garderoben. Smart ? 

Jeg er på TISE. Der legger jeg ut klær, tilbehør og barneklær til en billig penge. Det er både morro og veldig smart! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
@Rebekkafylling 

Jeg ønsker dere alle en god fredag.
Vi blogges

Signatur

Siste timene i døgnet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdagskveld 

For et fantastisk fint og kaldt vær vi har hatt i dag. Jeg er så heldig i min jobb at jeg har tilbringt mesteparten av tiden ute ilag med de små bestevennene mine i barnehagen. Friskt og godt med utetid i slikt vær. 

Hjemme etter en dag i barnehage og på jobb nyter vi de siste timene sammen med våre kjære små før det er leggetid. Jeg har lovet meg selv å være mer "offline" når jeg er sammen med ungene , og det er absolutt noe jeg kan bli bedre på. Når jeg kommer hjem fra jobb og etter middag, er det lett for å sjekke sosiale medier, mail og meldinger menst jeg er med ungene. Dagens telefoner gjør sosiale medier alt for lett tilgjengelig ♥ Samtidig så vet jeg at den tiden jeg har disponibel til ungene i "fritiden" er verdifull. Det er en tid man aldri får igjen. Er du flink til å være offline på dagtid ? 

Nå skal vi spise en deilig kvelds sammen før leggetid. Når ungene er lagt, er det treningstid for mor. 
Jeg skal teste en av de mange Intervalltreningene til Espen Hilton på mølla. Tipser dere om å titte innom han, han har mange gode tips til både trening og kosthold. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg syns disse lystestakene kommer så godt frem på veggen min malt med jotun sense "Deco blue".


Ha en fin kveld da. 
Vi blogges 

Signatur

En kunstnerpause

Hei hei dere, og riktig god mandag ♥

Selv om jeg aldri har vært en "stor" blogger med flere tusen lesere, har jeg alltid hatt trofaste lesere som har fulgt meg fra starten - det setter jeg stor pris på. Jeg har vært på og av med gode og dårlige dager. Fra 4 inlegg om dagen, til 4 innlegg i uken. Men som en følger sa til meg en gang: det er bedre med få og gode innlegg, enn mange og mindre god. Kvalitet foran kvantitet ? Jeg velger å tro det. 

Jeg har hatt en god pause fra blogging, men har likevel ikke holdt meg helt unna sosiale medier. Jeg er aktiv både på Snapchat og Instagram hvor jeg opplever å få gode tilbakemeldinger på innleggene mine. Jeg vet at som blogger må man som regel alltid være "online". For å holde kontakt med følgere, for å oppdatere og ikke minst for å holde seg oppdatert. Jeg har aldri hatt en plan om å skape et levebrød av bloggen, men jeg syns det er utrolig kjekt og kunne uttrykke seg gjennom den. Jeg er veldig glad i å skrive, og dette er stedet hvor jeg faktisk kan skrive akkurat det jeg ønsker uten at noen kan si noe annet. 

Nå venter jeg på hjelp til et nytt design her inne. I mellomtiden håper jeg dere klarer å smøre dere med tålmodighet, så blogges vi snart daglig igjen. 
Jeg håper dere alle har hatt en deilig start på en ny uke. 

Ha en fin kveld  

Signatur
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Desember 2016 » November 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket