29. februar 2016

God mandagsmorgen 

Det var to samarbeidsvillige jenter som mer enn gledelig kledde på seg klærne og gjorde seg klar for barnehagen i dagtidlig. De var så klar for å møte vennene sine der, etter nesten 2 uker med sykdom hjemme. Det har virkelig tæret på tolmodigheten til den ene og den andre med så mange innedager. Men jeg håper virkelig at sykdomen har reist langt bort for en stund og at vi går en frisk vår i møte. Det er jo 01. mars allerede i morgen, og jeg gleder meg til lysere tider med godt turvær. 

Til dere som bor i Bergen eller på Askøy så anbefaler jeg en tur innom "Bakstehuset" på Ask / Askøy. En koselig liten lokal baker som baker økologisk bakst. En hærlig atmosfære med en landlig romantisk uteplass som byr på lek for ungene og en deilig kaffe i solen for oss voksne. Vi tok turen dit i går. De har nemlig helgeåpent siste helgen i hver mnd fra 11-16. Jeg håper dere får en fin mandag. 
Vi blogges senere. 

Signatur

Tid for "oss" - sponset video


God søndagsmorgen ♥
(Sponset video)

Det var så god morgenstemning utenfor huset da jeg våknet i dag tidlig, at jeg valgte å starte dagen med en tur. Dino og Bolt elsker turer om morgonen, en perfekt start for både meg og dem. 

De to siste ukene har gått utrolig tregt her i huset. Som jeg skrev har sykdomen tatt over, og vi har lagt så og si sengeliggende hele gjengen. Jeg fikk antibiotika av legen min pågrunn av ørebetennelse og virus på balansenerven - men føler jeg enda ikke er helt bra. Jeg håper på litt bedre form neste uke, så jeg endelig kan starte treningen for fullt. Jeg har måttet avlyse to PT timer pågrunn av sykdom, så nå håper jeg at formen kan bli bedre så jeg får satt opp ny tid. Jeg er så klar! 


Midt i hverdagskaoset med sykdom og lange dager drømmer jeg meg bort i reklamen til Startour. Tenk så herlig og kunne reise til varmere strøk, på kjærlighetsferie da ? Jeg mimrer til tiden da jeg og Kim kunne reise til Kreta sammen alene. Lange dager på stranden, soling, god mat og god drikke. Misforstå meg rett, for jeg elsker faktisk feriene sammen med barna og gleder meg veldig til sommeren. Men i en hverdag fullt av mas, kaos og hverdagsstress er det faktisk lov å drømme seg bort litt sammen med sin kjære. Det er viktig å pleie kjærligheten mellom slagene. Right ? 

Star Tour har fått et nytt hotellkonsept som er designet for par på reise. De tilbyd blant annet parbehandlinger på spa, solsenger for to og en resteurant med bord dekket romantisk for to personer ♥ Hotellet er barnefri (ingen barn under 16 år). Jeg drømmer meg bort til to eksotiske reisemål som tilbyr hotellet som Mexico og Mauritius. Men det finnes også på de mest vanlige reisemålene som Hellas, Kroatia, Spania og Kypros.

Sjekk ut videoen og drøm deg bort til en romantisk ferie for to. 
Det er lov å drømme litt ? 

Ha en god søndag så lenge. 
Vi blogge senere
 ♥

Sponset innlegg/ 

Signatur

Kan mamma få lov å være syk ?

En av de største utfordringene etter man får barn, er faktisk å være syk selv. I disse tider ligger 5 av 5 familiemedlemer med feber, hoste og sykdom. For barna er det faktisk ikke så rent ille, ikke i forhold til meg og Kim. De roper ut når de trenger noe, og så får de sove akkurat når de ønsker det. Voksne derimot ? Til tross for kraftig ørebetennelse, virus på balansenerven, hoste og feber må vi stå på pinnene for at barna skal ha det godt og bli frisk. Det er klart at jeg har lyst å hjelpe de, er ikke det jeg mener. Men av og til hadde det faktisk vært litt godt å være syk selv. Det sies at sykdom kan kureres med søvn, å slappe av og bare ta livet med ro - ja, når skal det kunne skje her i huset ? Tenk om jeg kunne lagt med ned i sengen, dradd dynen godt over ansiktet og sovet bort sykdommen. 

Nei, jeg får heller time sykdom til jeg blir eldre og barna kan pleie meg - da skal jeg være syk da! 
(ler).
Her bygges det hytter og hus av puter fra morgen til kveld. 

Dere som er frisk og rask må ha en god onsdag. 
Vi blogges.

Signatur

Verdens beste vafler

Hei dere, og riktig god søndag

Siden hele gjengen ligger nede for telling her i huset, passer det fint å dele en oppskrift på deilige vafler med dere. Disse må dere prøve, de smaker himmelsk: 


2egg
1dl sukker
2dl TINE Skumma Kulturmjølk
1½dl Lett Tinemelk
1dl vann
350g hvetemel
1ts bakepulver
½ts natron
1ts vaniljesukker
½ts kardemomme
125g smeltet TINE Meierismør

Slik gjør du

  1. Når du lager verdens beste vafler starter du med å piske egg og sukker godt sammen. Deretter rører du inn melk og vann. Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre.

  2. La røren svelle i ca 15 minutter.

  3. Tilsett smeltet smør og stek vaflene lys brune. 

  4. Server med rømme og syltetøy eller smør og brunost.


     

Signatur

på boligjakt

Finn.no er en søkeportal jeg bruker mye, veldig mye. Men vet dere hva jeg bruker den mest til ? Jeg søker etter hus, ikke fordi vi er ute etter nytt eller har planer om å flytte. Nei, jeg søker etter hus og leiligheter i hele Norge for å finne inspirasjon. Og tro meg, på finn.no kan du finne MYE inspirerende på interiørfronten. Jeg klikker meg helt enkelt inn, søker etter hus i hele Norge og blar meg gjennom registeret. Om du i tillegg klikker sorter etter pris høy - lav får du opp mye lekkert først.

Her er noen bilder jeg har plukket ut fra finn: 

Dette er bare en liten smakebit på alt det fine jeg har funnet der inne. 
Prøv selv, og la deg inspirere du også 

♦♦

Signatur

Jeg er ikke norsk

Vi sitter med frokostbordet, alle dypt konsentrert,  ikke helt våken. En rolig morgenstund, er gull igrunn. Den siste tiden har jentene, spesielt Vilde blitt opptatt av å snakke om det å være norsk. Hun lurer på hvor hun bor, og hva slags språk hun egentlig snakker.

Jeg sier til henne: "Du snakker en dialekt som heter bergensk, men språket er norsk og du kommer fra Norge". Etter en liten tenkepause svarer hun: "men mamma , hvor kommer du fra da? For du snakker jo ikke norsk".

Hun har forsåvidt er poeng, den sunnmørsdialekten kan virke litt "rar" for en bergenser. Men jeg tror den går under kategorien "norsk" likevel.

Barn altså - de søte uskyldige, med de store ordene ►

Signatur

#finetingGod morgen ♦

Her startet morgonen allerede klokken 05:00. Selv svart kaffe kunne ikke hjelpe trøttheten og vondtene i kroppen. Natten har vært utrolig lang med barn som ikke har vært i form, og min egen som heller ikke er bra. Dette blir en lang helg med pleie av sykdomen, i håp om at formen kommer seg til neste uke. Takk gud for Netflix på dager som dette. Da har vi vertfall litt underholdning til jentene.Fine postere fra Desenio Norge

Jeg ønsker dere alle en deilig dag. 
ps: titt gjerne innom instagram`en min: rebekkafylling 

Vi blogges senere.

Signatur

Behagelige klær, for små kropper

Inneholder reklamelenke/

Vi har en liten baby i hus som plutselig beveger seg overalt. Han har riktignok vært oppe på alle 4 og krabbet seg fremover i noen mnd, men nå er han altså høyt og lavt til enhver tid. Jeg har allerede ryddet unna litt pynt, så han ikke risikerer og få det over seg. 

Bevegelighet er viktig for de små kroppene, og da tenker jeg mest på bevegelige og behagelige klær. Jeg har alltid vært glad i klærne til Hust & Claire. De er utrolig fine i farger, fasong og ikke minst er de bevegelige og behagelige for de små. 

Ull er fortsatt gull, og når de er så fine i tillegg gjør det ingenting å kle på de det en stund til:


Utrolig søt ullbody fra Hust & Claire.

Dere finner utrolig mye fint i kolleksjonen her.
 

Signatur

titt-titt-leken ble gammel

God morgen! 

5 av 5 er nede for telling - rasende festlig når alle ligger langflat på sofaen med pledd og Franklin & vennene på tv`n. Jeg prøvde diskrèt å bytte kanal til God Morgen Norge, men ble ganske kjappt nedstemt. 

Noe av det som har underholdt lillebror , er pluttselig ikke så underholdende lenger. Jeg kan med andre ord ikke bruke "trikset" for og få den lett utålmodige lillebroren til å skifte fokus et øyeblikk:


"Mamma, dette er ikke gøyt lenger. Jeg kan se deg". 

På søndag er han 9 mnd, og jeg har snart ingen baby i hus lenger. Vemodigt, men også veldig deilig. Han er med på leken med søstrene, og det er godt når han kan bevege seg litt mer rundt enn han har gjort. Jeg har allerede lagt planer for 1 årsdagen til sjarmklumpen min. 

Ha en god dag da dere. 
Jeg må tilbake til "sykestuen".

Signatur

Ryddespising pågår!

Det er den tiden på året når man bestemmer seg for at man "aldri mer skal spise snop" , så skal man kaste alt som ligger i skuffer og skap. Bare snop i helgene, og den pakken med Toffee fra taxfreen sommeren -14 kan få ligge litt til "den kan jo brukes når vi får gjester".

Når man er ferdig med "ryddingen" innser man at man har spist en halv pose chips, to remser melkesjokolade og noen tørre "marie" kjeks fra bunnen av godteskuffen. Da er det ute av hus, ute av sinn. (og så er man 2 kg tyngre).


Og det blir nesten bare for dumt å kaste den flasken med Pepsi Max, det er jo en halv liter igjen. 

Sånn..... 
Ryddingen som ikke gikk så bra, nok en gang! Bedre lykke neste år!


 

Signatur

Nede for tellingDet at små barn kan løpe rundt i huset, leke, spille med ball, hoppe i sengen og synge når de har feber er for meg HELT uforståelig. Her ligger jeg med knappe 38,2 i feber og er omtrent helt utslått. Har spist paracet siden i natt og føler jeg lever i en egen boble. Men så har jeg tre små jeg må ta vare på, og da må formen være på topp enten jeg vil eller ikke. 

Oppturen i dag er at vi har booket oss en superfint sommerhus på det blide sørland for sommeren. Vi reiser nedover 3 familier og skal bo der i en hel uke. Dyreparken, grilling, soling, bading og kos - jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. 

ha en god dag så lenge. 
Jeg kommer sterkere tilbake. 

Signatur

"I dag kan du sitte på rompa...!"

Jeg heiser flagget, og roper høyt HURRA for mannen som har bursdag. 
Du er UNIK, og vi er så heldige som har deg i livet vårt. Du fikser alt, du står på og hjelper til der det trengs. Du er tvers gjennom god, du er en fantastisk far og en slettes ikke værst kjæreste heller. Vi elsker deg. 

SONY DSC


Signatur

oh she did

Jentene her i huset er veldig glad i å tegne, så det kommer ofte spørsmål om : "mammaaaaa, kan eg få tegne?". Og grunnen til at de hele tiden må spør, er fordi jeg har tegnesakene på en fast plass i boden, hvor de ikke når tak i de (i know veldig upraktisk). Men det er rett og slett fordi jeg ikke orker alle leker og "rot" i stuen. Jeg har vært ute etter en løsning som gjør det litt enklere, og nå fant jeg et superpraktisk og stilig trillebord på IKEA. 

Problemet oppsto da JEG skulle montere det. Jeg skulle jo overrasske Vilde og Julie når de kom hjem fra barnehagen. Vanligvis pleier jeg å overlate alle slike ting til Kim. La menn være menn , er det noe som heter. Ikke det at jeg er helt ubrukelige på slike praktiske oppgaver i hjemmet (jo, jeg er igrunn det). Men det er litt lettere å spør han, så gjør han det ferdig på nullkommasvitsj, istedenfor at jeg bruker 2 timer på noe som resulterer i dette: 

Ved første øyekast ser jo det helt innafor ut, helt til du ser det nederste bildet. Hva som skjedde, i donno. Det viktigste er at det gjør jobben sin. Så må jeg vurdere om jeg skal gi fra meg verdigheten min og la Kim fikse det. Det er jo litt sjarmerende og. 

Nå skal jeg vaske og rydde i huset. Vi får nemlig besøk av mine foreldre i dag. 
Dette blir en fin helg. 

Hva har du planer om ? 
Titt innom meg på snap og instagram og da ? 
Snap: Rebekka87, instagram: rebekkafylling

Ha en riktig god fredag. 
Vi blogges ♥

Signatur

Som i en drøm...

Da jeg så at Kristina Andersen hadde postet bilder som hun har lånt fra facebooksiden til Khloe Kardashian, lot jeg meg friste til å gjøre det samme. Jeg er helt målløs og finner ikke ord for hvor fint jeg syns det er. Men det er klart, når man er god for så mye penger er det kanskje ikke så rart ? Det koster uansett ikke noe å titte litt, og la meg inspirere: ♥♥♥

WOW, sier jeg bare. 
Dette var lekkert. 

Signatur

Jeg kan bare bli bedre...

Hei hei dere ♥

Om kvelden etter 3 barn er lagt, er tiden for planlegging og tiden for å gjøre ting jeg ikke får gjort når de er våken. Bloggen er en av de. Planlegging av blogginnlegg er en ting som tar tid, så må jeg ha nye ideer for og i det hele tatt kunne planlegge. Av og til står det helt stilt, da blir det også stilt på den fronten. 

Jeg har selvfølgelig lyst å gjøre bloggen min enda bedre, og mer inspirerende for dere lesere. Jeg ønsker at dere bidrar med ideer om dere har noen. Er det noe spesielt dere savner, er det noe dere ønsker mer av eller er det noe som kan bli gjort bedre ? 

Legg igjen en kommentar da.
Det setter jeg veldig stor pris på. 

ps: Det kommer en giveaway om ikke så alt for lenge. 


Jeg fant dette bildet på dataen, og måtte legge det med. Rart å se tilbake på svangerskapet. Det føles som en evighet siden, men dette bildet ble tatt for ca 10 mnd siden ♥ Tiden den flyr, virkelig. 

Ha en fin dag så lenge. Signatur
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket