Because of you


Du som har barn. Husker du og ta vare på forholdet mellom deg og din kjære? Ja, sånn inn i mellom alle hverdagens forpliktelser ? Når man har små barn er det (desverre) ofte strengen mellom deg og din partner som strekkes litt ekstra i hverdagen. Det føles vertfall sånn her i huset. 

Små barn sprer mye glede, men de kan også teste både tålmodighet, grenser og parforhold inn i mellom. Du vet sikkert hva jeg mener. Istedenfor å skrike, banne eller ta 4 åringen fordi hun har gjort noe du absolutt ikke verdsetter. Blir det parntneren din som får huden flettet (omtrent). I mitt hode er han litt mer hardhudet enn et barn, så det får han vel tåle. 

Det blir ofte noen kommentarer, noen blikk og ikke minst noen klare (med en kvass undertone) beskjeder iløpet av en dag. Jeg tenker ofte at det må være et mildt sagt hæl.... å leve med en person som meg. Jeg hadde ikke orket det selv til tider. Jeg kan bli bedre, og det er ikke mye som skal til. Right?

Det jeg vil frem til er at jeg tror det er viktig å sette av tid til kjærligheten i hverdagen. En kinodate når man får barnepass, et kyss om morningen før jobb, en fin kommentar eller   en spaweekend for dere som ønsker å bruke penger og har tid (Dette drømmer jeg om hver natt).

Jeg skriver ikke dette til dere, fordi jeg er ekspert. Heller for å minne meg selv på at dette må jeg bli mye flinkere til. Jeg setter pris på mye med Kim, men jeg er alt for dårlig på feedback ♥


Jeg skal bli flinkere til å si at jeg setter pris på det han gjør med barna, her i huset og generelt. 
Er du flink til å gi tilbakemelding ? 

Har dere hatt en fin helg ? 
Jeg har noe genialt jeg må vise dere i morgen. Så titt innom igjen.. 


Signatur

Et pikeværelse blir til

Sponset innhold/ 

God helg ♥


Lørdag og skikkelig ruskevær = innedag.

Men vi har nok aktiviteter å fylle på agendaen. Blandt annet rommet til Vilde. Hun flyttet inn på eget rom til jul, og det må ordnes litt slik at det blir et koselig pikeværelse. Hun har fått sitt eget sett med bord og to stoler, jeg elsker det nordiske preget på de:
Alice & Fox bord og stoler. / Gyngehest.


Lampe.

Jeg skal ha flere bilder på veggen, så skal hun få et teppe. Da tror jeg det blir bra. 

Ha en fin lørdag da, dere. 
Vi blogges ♥


Signatur

oh boy, he love me so


Du vet du er høyt elsket når du har mer viker enn din mann (vi som ammer vertfall), og når du bruker kveldene på å bysse på en liten skatt som bare godtar mammas armkrok  ♥ Ps: jeg går ikke hvitkledd om dagen da måtte jeg mest sansynlig brilliert med photoshopkunster for å skjule avtrykkene fra skitne barnehender.  Det er dette jeg kaller ekte kjærlighet. Jeg er verdens heldigste ♥

♥♥♥

Signatur

Hold barna hjemme

God morgen , onsdag ♥

Disse dagene de går virkelig unna. Med en 2 åring og en baby hjemme står ikke tiden stille. Alltid noe som skjer. 

Julie følte seg ikke i form, og kastet opp en gang natt til i går. Jeg holdt henne selvfølgelig hjemme fra barnehagen i går, men selv om hun er frisk og sier at hun er det i dag holder jeg henne hjemme en dag ekstra. Jeg regner med de fleste kjenner til 48 timers regelen i barnehagen ? Den regelen gjelder ved oppkast og diarè. Og jeg tror de fleste skjønner viktigheten med den?

Små barn er ofte mer utsatt for smitte enn oss voksne, og da er barnehagen en naturlig arena for smitte og bakterier. Det gjelder ikke bare de minste barna med bleie, for de større barna kan spre smitten via do. Om man ikke holder barnet hjemme så lenge som nødvendig, skaper man en ond sirkel med sykdom blandt de små. Det tar mye lenger tid før sykdomsbølgen går over. Og det regner jeg med at ingen vil. 


Gyngestol fra Jollyroom.

Vi koser oss vi ♥ 

Ha en god dag alle sammen.
Vi blogges Signatur

En dag i rampelyset

I går opplevde jeg "one minute of fame", kan man trygt si. Det var utrolig stor stas at de største avisene i landet og tv2 tok kontakt med meg angående innlegget jeg skrev om Ole her. Jeg fikk mye skryt av det, og de ville gjerne poste det igjen på sine sider. 

Til dere som ikke fikk det med dere så kan dere finne innleggene her: Tv2, Dagbladet, Sunnmørsposten og Bergens Tidende.

Med årene har jeg fått stor interesse for å skrive. Da er det ekstra stor stas og få annerkjennelse for det man gjør, det føles bra. Innlegget lå en stund under "arkiv" på bloggen, og jeg var veldig usikker på om det ble for personlig. Jeg tok valget å publiserte det, mest fordi jeg ser viktigheten i og dele det med andre. I helse Norge leser vi veldig ofte om de triste historiene, men det er like viktig og få frem den gode jobben som blir gjort. Helsepersonell har en utrolig stor og viktig jobb, de tar viktige avgjørelser så jeg syns de fortener en feedback når de gjør noe riktig. 

Ole med Mor Rebekka Fylling
Vi fikk besøk av en veldig hyggelig fotograf fra Bergens Tidende som tok bilde av meg og Ole ♥

Tusen takk til alle som tar seg tid til å lese bloggen min. 
Jeg ønsker dere alle en deilig tirsdag videre.

Vi blogges
♥♥

Signatur

Din rolle er viktig for megVi starter alltid dagen med en kos, et "god morgen" og et smil ♥ 

Morgonen her i huset går i ett med morgenstell, frokost, påkledning, og tannpuss. Garderoben er siste stopp før vi kjører til barnehagen. 

I barnehagen leverer vi på to avdelinger, først Julie på sin avdeling så Vilde. Vi klemmer farvell og avtaler vinking i vinduet før jeg lukker døren bak meg. 
I det jeg lukker porten inn til barnehagen legger jeg alt av ansvar i dine hender. Jeg gir deg fullt og helt ansvar for to av de mest dyrebare skattene i livet mitt. Jeg har ikke kontroll lenger, og stoler på at du gjør ditt beste for at mine små skal ha det godt der ♥

Jeg snakker om deg som jobber i barnehagen, deg som tilbringer store deler av hverdagen din sammen med mine små, deg som har valgt å jobbe med barn og som jeg vet gjør ditt aller beste for at de skal ha en god og trygg hverdag der.

Jeg setter pris på den jobben du gjør. Smilene du gir, tålmodigheten din, fanget du deler, klemmene du er raus med og de viktige samtalene. Sangstund, tur, frokost, lunsj, lesestund, dobesøk, trøst, utelek, innelek..... listen er lang. Når mine jenter snakker om barnehagen hjemme, kan jeg med hånden på hjertet gjenfortelle at de gjør det med iver og glede. De trives, de vil tilbake og jeg vet at de har det godt der ♥


Din rolle er viktig for meg, den er viktig for oss og den er viktig for barna ♥
Igjen, tusen takk. 

Del gjerne innlegget om du setter pris på den jobben ansatte i barnehagene gjør. 

Signatur

8 måneder

Hei hei dere, og riktig god mandag ♥

WOW, for en respons på innlegget mitt i går. Tusen takk for all omtanke, gode ord og hjerter. Det satt litt langt inne å dele et så personlig innlegg som jeg gjorde, men når jeg fikk den responsen er jeg likevel glad jeg gjorde det. Nok en gang, tusen takk. Jeg syns det er viktig at solskinnshistoriene kommer frem. Leger og helsepersonell har en viktig jobb, og de må ta mange store avgjørelser som i verste fall kan koste liv.

Lillebror passerte 8 mnd allerede 21. januar. Hvor blir tiden av ? Han er en solstråle med mye på agendaen. Han vil aller helst bli med på alt storesøstrene gjør, og spise alt vi andre i familien spiser. Han er en ræser på krypingen, og kommer seg fra a-b raskere enn vi tror noen ganger. Trappegrinden er det eneste som står i hodet mitt om dagen. 

"HUSK Å LUKKE GRINDÆÆÆÆÆÆÆÆÆN".

Jeg har nemlig dårlig erfaring med trapper og babyer. Julie var den første som fikk ordentlig teste den da vi flyttet inn i nytt hus. Og etter det har jeg blitt litt (ok VELDIG) opptatt av at alle skal lukke grinden etter seg.

Vi nyter øyeblikkene. 
Denne alderen er veldig sjarmerene - det er mye som skal testes og det blir litt knall og fall iløpet av en dag. 

Tusen takk for at du tittet innom meg.
Ha en god mandag. 

Vi blogges ♥Signatur

Et hjertesukk fra en mamma

Hei hei dere ♥

Dere som har fulgt meg her på bloggen, fikk sikkert med dere at Ole fikk en litt tøff start på livet da han kom til verden i Mai 2015. Det var en tøff tid, som jeg valgte og holde for meg selv. I ettertid har jeg fått en del spørsmål, derfor har jeg lyst å skrive litt om det her likevel. 

Han ble forløst med planlagt keisersnitt på Haukeland 21. mai 2015. 

Han kom til verden 1 uke før termin han veide 3,4 kg og var ikke lenger enn 48 cm. En perfekt liten gutt, som fikk navnet Ole etter sin oldefar (farfaren til kim).

1 uke etter fødselen reiste vi på hotellweekend med familien min fra Sunnmøre. Min spreke og fantastiske pappa ble 60 år, så han og mamma spanderte langweekend på hele familien på Solstrand Hotell. Jeg så absolutt ikke noe problem med å ta med Ole. For det var snakk om en liten times kjøring hjemmefra. 

Min tvillingsøster er en person som virkelig bryr seg om alle rundt seg. Hun leser meg som en åpen bok, og vet når noe er galt. Den helgen sa hun hele tiden til meg at hun følte det var noe som ikke var helt som det skulle med Ole. Han drakk utrolig lite, og søv hele tiden. Han virket sløv, og det var vanskelig og få skikkelig kontakt med han. Jeg vet at det ikke er normalt med god kontakt med en baby som er såpass nyfødt, men man kunne likevel se at han noe ikke stemte. 

Før vi reiste ble han veid 1 og 2 ganger ekstra, fordi han hadde gått ned i vekt etter fødselen. Han la ikke på seg som forventet, og vekten var ganske lav en periode. 

Jeg ammet, og ammet, og ammet. Men vekten den gikk fortsatt bare nedover. Fortvilelsen spredte seg, jeg ble redd og jeg følte meg unyttig. Tankene om at jeg hadde for lite melk, at jeg ikke klarte å amme og at jeg var helt ubrukelig slo meg. Det gjorde vondt, og jeg var veldig redd for Ole. 

Da Ole bare var 3 uker gammel fikk han høy feber. Etter en lang (det føltes som år) periode med vektnedgang, en baby som BARE sov og som virket slapp kom den høye feberen. Jeg pakket ned stellebagen, satte han i bilstolen og kjørte på legevakten for en sjekk. 

Da jeg kom inn til legen fikk jeg beskjed om å legge han på en benk. Jeg kledde av han alle klærne, og legen fikk kjenne på han og måle temperaturen. Det var inne i et kaldt rom. Ole sov. Han rikket ikke på en mine, han bevegde seg omtrent ikke og gjorde verken motstand eller gråt når legen flyttet på han, strøk på han eller målte temperaturen. Jeg glemmer aldri det legen sa til meg: 

"Rebekka? Har du pakket med deg nok klær til deg og Ole ? Du er trebarnsmor, når du sier at noe er galt med Ole stoler jeg på deg. Jeg sender dere på Haukeland, og jeg tror nok at dere blir liggende der oppe i noen dager til de finner ut hva som er galt med Ole. Jeg sender dere til et trygt sted, du skal få hjelp og jeg vil bare det beste for denne nydelige lille gutten din".

Jeg kjørte alene til Haukeland. Meg og Ole. Kim var hjemme med Vilde og Julie. 

Da jeg kom frem til Haukeland ble jeg møtt i døren av en høffelig dame. Hun viste oss inn til et rom hvor det ble tatt noen tester av Ole. Han hadde gått enda mer ned i vekt.

Nå sto tiden stille. 
Jeg gråt, jeg var livredd og viste ikke hva som skulle skje. 

Jeg ble innlagt på et rom på barneavdelingen. Ole var ikke sammen med meg, fordi de måtte undersøke han grundig. Etter en liten stund kom de trillende på Ole i en sykeseng. Han fikk mat gjennom sonde og ble overvåket 24/7. 

Det ble lange dager på Haukeland. På enerom bodde vi i 12 dager uten resten av familien. Men jeg er så innmari glad for det nå. Vi ble tatt på alvor, vi fikk møte utrolig mange dyktige leger og de gjorde alt i sin makt for at Ole skulle bli frisk igjen. 

Ole hadde blodforgiftning
Hadde jeg ventet hjemme uten og gått til legen, hadde legen på legevakten sendt meg hjem eller hadde jeg utsatt det litt ekstra så....... ja, da tørr jeg ikke tenke på hva som hadde skjedd med han. Både jeg og legen på legevakten tok den rette avgjørelsen, og Ole ble 100 % frisk igjen. 

Jeg er glad jeg bor i et land som Norge.
Jeg er glad vi har et helsevesen som tar meg på alvor. 
Jeg er glad vi har utrolig mange dyktige leger, jordmødre og ikke minst sykepleiere.
De reddet livet til vår lille skatt.
Jeg er veldig takknemlig for det nå

♥♥
En liten skatt som sover i sykehussengen. 
♥♥

Signatur

Skal vi gjøre det sammen ?

Hei hei dere ♥

Da kom vi akkurat inn igjen døren hjemme. Jentene er levert hos bestemoren på Sotra, der skal de få overnatte til i morgen. Det er viktig både for oss og dem at de får litt alene tid med henne. Vilde var så giret at hun lurte på når vi hadde tenkt å dra hjem uten dem. Ole er med oss, så vi skal kose oss sammen før vi henter dem igjen i morgen ♥

Jeg har fått en del spørsmål fra følgere om C9 pakken fra Forever Living. Jeg har desverre ikke hatt mulighet til å teste den selv, fordi jeg har ammet Ole. Nå har minisjefen (altså Ole) tatt en avgjørelse, han har bestemt seg for og slutte med ammingen. Derfor sitter jeg å lurer på om jeg skal teste FIT programmet selv. På den måten er det lettere for meg og kunne dele min historie med dere. Er det noen som kan tenke seg og gjøre det sammen med meg ? Man blir alltid litt ekstra motivert når man kan gjøre det sammen med flere.

Akkurat nå har jeg på lager, så om det er noen som ønsker å kjøpe må dere sende meg en mail: rebekkashelse@gmail.com. Jeg sender i Norge og kan levere om du ikke bor så alt for langt unna. 

Er du med ? 

Sjefen kontrollerer at alt er som det skal være. Du kommer i kontakt med meg på facebooksiden min og: Rebekka Fylling - Health & Lifestyle.

Signatur

Morgenstund er gull igrunn

God morgen, lørdag ♥

Jeg og Kim har en fin deal. Hver helg får vi sove litt lenger hver sin dag. Så må den andre dyttes ut av sengen for å holde seg våken med trioen som elsker å våkne klokken natt. I dag var det min tur. Ja, og stå opp altså. 

I skrivende stund ligger mannen i sengen å snorker, menst jeg og ungene koser oss med barnetv. Vi tuller oss godt inn i et kosepledd på sofaen og ser på barnetv til pappaen i huset står opp. Da skal vi kose oss med en god helge-frokost sammen. Det er det jeg gleder meg til i helgene, den gode frokosten med litt ekstra luksus. 


Vilde syns alltid det er så stas når Ole vil ligge i armkroken hennes ♥

Ha en god lørdag da folkens. 
Vi blogges 

Signatur

Lue med dusk

Hei kjære dere 

Jeg har lenge vært på utkikk etter en lue med dusk, som jeg skal føle meg vel i. Det har noe med passform, fasong og farger som gjør det vanskelig når jeg skal finne en som passer godt til meg. Men så dukket det opp en reddende engel med navnet Olga, hun har altså strikket en lue til meg og festet på dusk. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med både farge, passform og ikke minst dusken på toppen: 

Under dusken er det en knapp, som gjør det enkelt å vaske luen uten dusk. Så kan man selvfølgelig også bruke luen uten dusken. 
Var den ikke fin vel ? 

Vist du har lyst å vite mer om hvordan du kan bestille den, send meg en melding på facebooksiden min, så kan jeg sende informasjon. Signatur

It`s friYAY

Jeg gjør som bloggere og sier friYAY istedenfor friday. For man får jo en slags YAY følelse når det endelig er helg, igjen. Ha en god helg, kos dere, nyt fritiden, nyt været og nyt hverandre. 

Jeg fikk spørsmål om tattoveringen min på skulderen. Den er inspirert av Rihanna og er fødselsdatoen min i romertal. Jeg ville ha en tattovering som symboliserte mitt forhold til min tvillingsøster. Jeg googlet mye frem og tilbake etter inspirasjon til et eventuelt stjernetegn, men ingenting jeg var fornøyd med. Når jeg så tattoveringen Rihanna har på skulderen, bestemte jeg meg for å gjøre det samme med vår fødselsdato. Det er nå 6-7 år siden jeg tok den, og jeg angrer ikke. Jeg har faktisk begynt å se litt på inspirasjon til en ny tattovering. Har tenkt på det en stund, fordi jeg syns der er så utrolig mange fine. Vi får se, kanskje det blir en ny en etter sommeren en gang ? Hvor og hvilken har jeg absolutt ikke landet på ennå. 

Vi blogges 
♥♥


Signatur

Hjemmedager

Hei hei dere ♥

Jeg og Ole sitter inne å ser på det nydelige være ute. Formen er ikke bra på verken meg eller mini, derfor kan vi ikke gjøre annet enn å vente til den blir bedre. Det blir mye kos med en liten gutt som bare skal bæres ♥

En liten gutt som har funnet roen i en deilig dunpose:

Posene fra RisaRosa er fantastiske. Ikke bare i bruk, men utseende er jo en drøm ♥
Det er godt han fortsatt kan bruke den både inne og i vognen. 

Ha en fin torsdag da dere. 
Vi blogges.Signatur

Hvor feilet jeg?

Jeg ser at flere og flere legger ut bilder av fantastiske lyslykter de har laget hjemme av vann og ballong. 

Ja, jeg prøvde meg på denne tøffe nye "trenden", men minusgradene spilte meg et puss og sendte plussgrader istedenfor. Den virket frosset nok da den lå inne i ballongen, men det var den vist ikke likevel.... 

Vann på gulvet, vann på buksen og vann stort sett overalt. 
Kim ble ikke oppgitt i det hele tatt. 

Det ble ikke en rund lykt, men det ble på en måte en lykt likevel. 

Kanskje jeg har laget en ny trend ? :) 


Signatur

My kind of perfect


Det fantastiske hvite dekket som har lagt seg på bakken ute - det er noe av det vakkreste jeg vet om. Det gjør noe med humøret og det gjør noe med barna. 

Jeg håper det ligger i noen dager til, slik at vi kan nyte det sammen med våre små. De elsker snø og alt det som hører med. Jeg og Ole er inne i dag, begge to med tett nese og forkjølelsessymptomer. Vi hadde en lang natt med feber og hosting - så nå skal vi nyte en liten powernap på sofaen under pleddet. 

Ha en fantastisk fin dag til alle dere der ute. 
♥♥
I`ll be back later!


Signatur
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
Photobucket

Hei og velkommen!

Bloggen har blitt et sted hvor jeg deler erfaringer og tanker rundt mitt hverdagsliv som mamma.
Innslag av både moter og interiør forekommer.

Jeg håper du legger igjen et lite spor.
Takk for at du tok turen innom, og velkommen skal du være igjen.


SØK I BLOGGENCopyright

Blogg.no leverer teknologien bak Rebekka Fylling. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av AHM Design
Photobucket