• Skrevet: 26.02.2017  •  Kl: 18:38  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 0

Hei hei dere, og riktig god søndag. 

Den siste tiden har jeg både laget tankekart og notater, jeg har tenkt og grublet fordi jeg har hatt lyst å komme på noe nytt og spennende for bloggen i fremtiden. Jeg har en stor interesse for skriving, og siden jeg ikke er en fremtidig (ikke som jeg vet nå vertfall) forfatter, ser jeg mulighetene for å skrive her på bloggen. For at det ikke skal bli oppramsing av hverdagens hendelser, har jeg lyst å skrive om bestemte tema, eller kanskje ha faste spalter. Jeg har ulike interesser, men mest av alt har jeg lyst å utfordre meg selv. 

Her i huset er det mannen som er best på kjøkkenet når det kommer til middager og måltider. Jeg derimot, tar meg av baksten. Fordi det er det jeg kan og liker best. Men det er ikke interessen som stopper meg, for den er der om jeg vil. Jeg er en treningsglad dame som liker å holde meg i form. Jeg går både turer i fjellet og trener på treningsstudio. Interessen for friluft kom da jeg var liten, fordi jeg har en far som alltid tok oss med ut. Jeg har lyst å skape en interesse for god og sunn mat, aktivitet og friluftsliv for mine tre små. I fremtiden håper jeg at kunnskapen jeg tilegner meg kan deles her på bloggen, som en inspirasjon både for dere med unger og dere uten. Jeg har ønsket meg et stormkjøkken, fordi det gir så mange muligheter for kvalitetstid ute i naturen sammen med de jeg setter høyest.

Det jeg vil frem til er at jeg planlegger og ser for meg et mer spennende og innholdsrikt innhold på bloggen i tiden fremover. Så håper jeg dere har tolmodighet slik at jeg får kommet skikkelig i gang. Og så håper jeg selvfølgelig at dere ønsker å følge meg her inne. Ellers ønsker jeg dere en deilig søndag videre. 
Nyt en fastelavensbolle for meg og, for jeg hadde helt glemt det. 
:) Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits