• Skrevet: 06.02.2017  •  Kl: 18:24  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 0

Hei hei dere, og riktig god mandag ♥

Selv om jeg aldri har vært en "stor" blogger med flere tusen lesere, har jeg alltid hatt trofaste lesere som har fulgt meg fra starten - det setter jeg stor pris på. Jeg har vært på og av med gode og dårlige dager. Fra 4 inlegg om dagen, til 4 innlegg i uken. Men som en følger sa til meg en gang: det er bedre med få og gode innlegg, enn mange og mindre god. Kvalitet foran kvantitet ? Jeg velger å tro det. 

Jeg har hatt en god pause fra blogging, men har likevel ikke holdt meg helt unna sosiale medier. Jeg er aktiv både på Snapchat og Instagram hvor jeg opplever å få gode tilbakemeldinger på innleggene mine. Jeg vet at som blogger må man som regel alltid være "online". For å holde kontakt med følgere, for å oppdatere og ikke minst for å holde seg oppdatert. Jeg har aldri hatt en plan om å skape et levebrød av bloggen, men jeg syns det er utrolig kjekt og kunne uttrykke seg gjennom den. Jeg er veldig glad i å skrive, og dette er stedet hvor jeg faktisk kan skrive akkurat det jeg ønsker uten at noen kan si noe annet. 

Nå venter jeg på hjelp til et nytt design her inne. I mellomtiden håper jeg dere klarer å smøre dere med tålmodighet, så blogges vi snart daglig igjen. 
Jeg håper dere alle har hatt en deilig start på en ny uke. 

Ha en fin kveld  Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits