• Skrevet: 27.11.2016  •  Kl: 11:30  •  Kategori: DIY prosjekter  •  Kommentarer: 0

Hei dere, og riktig god første søndag i advent 

Jeg har alltid likt å være kreativ. Jeg gikk tegning, form og farge på VGS og har tidligere gått på malekurs. Jeg liker veldig godt å tegne med kullstift, pastellkritt og akvarellmaling. Min farmor var utrolig flink til å male, hun malet både abstrakt og fantastiske fine malerier av mennesker og natur. Min far arvet kunstgenet etter sin mor, og han er utrolig flink til å tegne/male han også. Så interessen ligger nok i familien, og jeg har fått litt av den. Jeg er nok desverre ikke like flink til å finne frem kunstneren i meg i det daglige, men jeg liker veldig godt å male sammen med ungene når vi bruker tid på det. 

I går la jeg ut et innlegg med bilder av noen snøkrystaller som jeg har klippet ut og hengt på vinduet. På Instagram (@Rebekkafylling) fikk jeg kommentarer om hvordan jeg har gjort det. Derfor har jeg lyst å legge ut fremgangsmåte her. (så godt jeg kan vertfall) .


Etter at jeg hadde tatt alle bildene, satt de sammen til en kollasj og lagt de ut her på bloggen, fant jeg ut at istedenfor å forklare hva jeg gjør kan jeg heller linke til en blogg som har forklart det på film. For det var gjerne ikke så enkelt å tyde alle bildene mine over her. Klikk deg inn på Moseplassen å se filmen, hun forklarer det på en god måte om du ikke skjønner bildene mine over her.Du kan klippe det du måtte ønske, så lenge du ikke klipper bort den kanten som henger sammen. Da faller den fra hverandre. 

Lykke til. 
Så ønsker jeg dere en fortsatt deilig søndag. 
Vi blogges.Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits