• Skrevet: 14.11.2016  •  Kl: 22:34  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 0

Hei hei dere, og riktig god kveld 

Julen nærmer seg, igjen. Fokuset har allerede startet med pepperkakesalg og dekorasjoner i gatene og på kjøpesentrene. For meg er denne tiden fin. Jeg liker den så godt fordi jeg har så utrolig mange fine minner fra min oppvekst. Jeg er heldig som har foreldre som har stått på pinnene for meg og søstrene mine. Ikke bare i juletider, men hele året. Men, likevel er det liksom i julen man merker det ekstra godt. Forventningene, samholdet, den gode maten og alt det gode julen bringer med seg - alle fokuserer på nettopp dette.  

Desverre er det absolutt ikke alle som forbinder julen med noe magisk, med noe godt eller med noe minneverdig. Noen gruer seg, og noen skulle rett og slett ønske at julen ikke fantes. Jeg og jentene har snakket sammen om de barna som ikke har så mye. Og vi har bestemt oss for å gi noe til andre. Gjennom de siste årene har huset vårt fylt seg med leker og andre ting til jentene. Og der er flere leker som ikke blir rørt, der er flere bamser som ikke får kos eller flere bøker som ikke blir bladd i. Sammen skal vi finne lekene og tingene som ikke blir brukt, vi skal pakke de fint inn og gi de bort til noen som trenger det. Jentene er helt enig med meg når vi snakker sammen om dette. 

Det er små ting for oss, som kan bety så mye for noen andre ♥♥Jeg vet at det er noe som heter "sundtenglene" i Bergen. Et utrolig fint tiltak. Ellers må dere gjerne tipse meg om dere vet om hvor vi kan gå for å levere inn julegaver, som går til de som trenger det mest. Ikke bare leker, det kan også være klær og nødvendige ting. 

Jeg ønsker dere alle en deilig kveld videre. 
Vi blogges

 

 Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits