• Skrevet: 30.10.2016  •  Kl: 18:07  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 1

Hei dere 

Og riktig god søndag. Jeg hadde på en måte gitt opp hele bloggen. Fordi jeg ikke orket å oppdatere den hver dag, flere ganger for dagen og med nytt og spennende innhold. Men så kommer lysten tilbake, med jevne mellomrom. Selv om jeg ikke er best på rettskriving, er jeg glad i å skrive. Det er jo derfor blogging er så ypperlig. Det er ikke alltid like enkelt å sette ord på ting muntlig, som skriftelig. Dessuten er datamaskinen som regel enig med meg, uansett hva jeg skriver. 

Denne helgen har vært fin, men hektisk som vanlig. Jeg får ofte spørsmål om livet med 3 små. Og overraskende ofte får jeg spørsmålet "jobber du 100%?!"
Ja jeg jobber 100 %, og har ikke tenkt på et alternativ. Jeg trives godt i jobben min, og har det selvfølgelig litt hektisk til tider med tre små hjemme - men jeg trives med det jeg gjør og derfor ser jeg ingen grunn til å redusere det.  Det er klart, det hadde jo vært veldig kjekt med en fridag etter to hvor jeg kunne brukt tiden bare på meg selv. Men jeg kan se for meg at den tiden hadde blitt brukt på husarbeid og praktiske gjøremål - derfor har jeg heller lyst å jobbe. 

Tiden vi går i møte er den koseligste tiden jeg vet om iløpet av året. Mørkere tider med kosestunder inne og forhåpentligvis koselige turer i skog og mark med kakao og vinterklær. Jeg håper det kommer snø, mye snø. For noe av det jeg minnes mest fra barndommen var alle de timene vi tilbringte i snøen med akebrett og ski. Det vil jeg at mine små også skal få oppleve. 


Han her lille sjarmøren har vært på fotoshoot hos flinke Carina

Nå skal jeg pakke litt klær til i morgen før jeg skal vurdere en tur på treningssenteret før jeg tar kveld. Det blir 5 økt denne uken, sier meg mer enn fornøyd med det. 

Ha en fortsatt god søndag da dere. 
Vi blogges snart igjen, håper jeg. 

 

benedicte

Skrevet: 31.10.2016  •  Kl.17:53
Å koselig at du tittet innom igjen med et innlegg ☺ er stadig innom for å se om du har postet noe nytt . En fin og inspirerende blogg ( den er så "folkelig" som jeg kaller det ) ha en fin uke ☺


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits