• Skrevet: 25.09.2016  •  Kl: 20:34  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 0

God søndag.

Det var lenge siden. Jeg har vært litt opptatt kan man si - ja siden sist. Jeg har alltid likt å dele tanker, likt å skrive og ikke minst tatt bilder for å dele med omverden via sosiale medier. Det hele startet før jeg fikk barn og tok en helomvending da førstemann ble født. Nei jeg sluttet ikke å skrive, men jeg skiftet litt på tema og innhold. Fra mote, interiør og tanker til amming, småbarnslivet og trening. 

Som 3 barns mor har jeg litt å henge fingrene i. Jeg husker så innmari godt at folk fortalte meg hvor mye nr 2 "bikket lasset" da jeg gikk gravid med Julie. Jeg fikk faktisk høre det så ofte at jeg kunne se for meg et rent KAOS opp i hodet. Da vi ble tobarnsforeldre syns jeg faktisk at dagene gikk ganske allright igrunn. Uansett hva vi gjorde, eller hvor vi skulle så hadde vi hver sitt barn å ordne eller hjelpe. Så ble jeg gravid med Ole som er siste tilskudd i flokken - det var ingen som fortalte meg at det å ha tre barn ga meg mindre timer i døgnet.

Hehe, nei ikke bokstavelig talt. Tiden forandrer seg ikke når man får flere barn, men med flere gjøremål (som naturligvis kommer med barna)  gjør det at døgnet føles mye kortere. Men, det positive er at man blir mer strukturert og ikke minst god på planlegging. For det er absolutt ingen hemmelighet at det å få med seg tre små barn ut av huset om morgonen, ikke alltid er som dans på roser. Tverdt imot, noen dager. 

Uansett. Dagene går, ukene går og helgene flyr unna. Vi har snart fullført September måned og går inn i Oktober. Under 3 mnd igjen til jul ?! Det er vel ikke lenge før de første kakemennene ruller inn i butikken og debatten om man skal drikke julebrus før desember eller ikke koker på "kvinneguiden". Det er siste året til Vilde i barnehagen og Ole`s første. Et år igjen, så har jeg pluttselig skolebarn. Vi nyter tiden med våre små og koser oss i de små hærlige hverdagsøyeblikkene. Selv om jeg kunne blitt flinkere å leve i nuet, så prøver jeg så godt det lar seg gjøre. 

Om litt over en uke reiser jeg, Vilde og Julie på jentetur til Sunnmøre. Det er tre jenter i dette huset som teller ned dager og sekund. Vi gleder oss sånn. 
Jeg håper det står bra til med alle dere som leser bloggen min. Jeg håper tiden gir meg rom for litt mer blogg i fremtiden. Ellers må dere gjerne titte innom meg på instagram. Vi har hatt en så bra helg. Vi har faktisk hatt barnefri fra fredag til søndag. Min fantastiske svigermor har hatt hele gjengen på overnatting slik at jeg og Kim har fått noen fine dager alene ilag med gode venner - det setter vi så uendelig stor pris på. Godt med litt kvalitetstid av og til ♥

Ha en fortsatt god søndag. Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits