• Skrevet: 14.07.2016  •  Kl: 20:41  •  Kategori: familieliv  •  Kommentarer: 2

Her i huset teller vi dager, minutter og sekunder til sommerferien - hvorfor ? fordi vi skal til Kristiansand og dyreparken. Jeg husker at vi var i dyreparken da jeg var liten jente. Men den parken har vokst seg så stor, og har så utrolig mange attraksjoner at det finnes noe for enhver smak/alder. Jeg kan ikke helt huske opplevelsen av å være der, men jeg husker små glimt. 

Vilde og Julie gleder seg så enormt mye. I bilen hører vi på kardemommeby og kaptein sabeltann hele tiden. De er så klar og har så skyhøye forventninger til hele turen. Jeg følger med på facebook og snap, får daglige oppdateringer fra venner og familie som er der nede - dette håper jeg blir en minnerik og fin sommerferie for store og små. Vanligvis reiser vi til varmere strøk. Så jeg er spent på denne sommeren, det blir en ekte norsk sommer.

Om du har noen tips eller annen til ferie i Kristiansand tar jeg gjerne imot. Jeg har litt lyst å ta med meis, finnes det noen fjellturer man må få med seg ? Vi skal bo i et hus i en uke. Vi har tredagers pass til parken, så tenker å gjøre andre ting utenom. En fjelltur er jo kjekt for store og små. Shopping blir det litt av også, så om du har gode tips til turer eller shopping - just bring it !
Jeg har lånt bilder fra Caroline Berg Eriksen som har vært der selv for ikke så lenge siden. 

Hakkebakkeskogen, Kaptein Sabeltann, Karius og Baktus osv..... Vi gleder oss til å treffes. 

Ha en fin kveld. 
Jeg skriver "pakkeliste". Det er ikke småtterier som skal med når 5 stk setter seg i bilen for ferie en hel uke. 
Vi blogges 
 

Henriette Celin

Skrevet: 14.07.2016  •  Kl.21:13
Å, så kjekt! hvertfall for de små. Dyreparken er så koselig. Og spesielt nå som de har fått hakkebakkeskogen tenker jeg :-D

martinejaren

Skrevet: 06.08.2016  •  Kl.15:53
Så gøy! Er alltid koselig der :)

Ha en fin helg!


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits