• Skrevet: 12.07.2016  •  Kl: 21:13  •  Kategori: Barneutstyr  •  Kommentarer: 1

Sponset innlegg/
Helt siden Ole kom til verden har jeg hatt lyst å kjøpt en babycall med kamera. Vi har en fullt brukendes babycall uten kamera, som vi har brukt siden Vilde kom til verden. Det har gjerne vært grunnen til at jeg har utsatt innkjøp av babycall MED kamera. 

Ole våkner ofte opp etter leggetid fordi han hoster eller drømmer noe. Da sovner han igjen som regel. Men med den babycallen vi har brukt, reagerer den bare på lyder - derfor har vi måttet løpe inn på rommet hver gang den piper. Selv om det ikke alltid er noe. Med kamera er det mye enklere, for da kan vi se om det faktisk er en grunn at å løpe inn, eller om han bare legger seg til igjen selv. 

Vi har fått testet en helt ny modell fra Phillips Avent med digital video. Den har en rekke funksjoner som gjør hverdagen enklere. Man kan overvåke temperaturen i rommet, man kan styre musikk og beroligge barnet eller man kan bruke snakkefunskjonen for å kommunisere med barnet uten og måtte gå inn på rommet.
Her er babycallen inne i stuen. Det er helt mørkt på rommet til Ole, likevel viser bildet klart og tydelig.Denne delen står foreløpig plassert oppå en leke på rommet til Ole når han sover. Fungerer så utrolig bra. Nå når jeg først har fått denne utrolig gode babycallen fra Phillips Avent, kan jeg ikke helt skjønner hvorfor jeg aldri har hatt tidligere med tre barn i hus. 

Dette produktet får 10 av 10 poeng fra både meg og Kim. 
Ta en nærmere titt på den her.

(Innlegget er skrevet i samarbeid med Phillips Avent)

Henriette Celin

Skrevet: 12.07.2016  •  Kl.21:50
Virker mye bedre med kamera da, og så praktisk. At man slipper å i det hele tatt gå inn om den bare piper og egentlig ikke er noe (:


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits