• Skrevet: 09.07.2016  •  Kl: 13:57  •  Kategori: Trening  •  Kommentarer: 4

God lørdag 

For et vær. Her i Bergen fikk vi sommerværet allerede i Mai/juni. Når feriemåneden endelig er her, kommer regnet og. Jeg kan ikke skryte av mange solskinnsdager hittil. Det kan med andre ord BARE bli bedre. Det er heldigvis ikke lenge til vi setter oss i bilen mot det blide sørland, der pleier det å være litt bedre om sommeren ? Krysser fingrene for det. 

Jeg har ukens siste treningsøkt/styrke senere i dag, og jeg gleder meg. Treningen har blitt mitt lille fristed. Man trenger vel ikke forklare hvorfor med 3 små barn i alderen 1-5 ? Jeg trives utrolig godt i selskapet til mine små. Men som menneske trenger man også litt tid for seg selv, og den tiden liker jeg å bruke på trening. Jeg slår et slag for helårskroppen. Jeg vet det finnes mange som trener intensivt noen mnd før sommeren, for å få den berømte "sommerkroppen".  Det fungerer sikkert bra for noen, men jeg trener heller regelmessig og sjeldnere enn omtrent hver dag en liten periode. Treningen skal være gøy , da er den også motiverende. 

Til høsten skal jeg få hjelp fra PT til å sette opp et helkroppsprogram for meg. Jeg deler gjerne treningstanker med dere i tiden fremover, det er bare kjekt. 
Håper dere har en flott lørdag. 

Vi blogges. 
ps: jeg er på instagram: @Rebekkafylling 
♥♥
 

Henriette Celin

Skrevet: 09.07.2016  •  Kl.14:02
Så bra du også trener om sommeren. Går litt i glemmeboken hos meg da, men men. Skal begynne igjen snart. Er ikke SÅ lenge siden jeg trente heller, hehe ;-P

Været i Bergen er ikke noe å skryte av om dagen nei. Håper sommerværet kommer veldig snart (:

Rebekka Fylling

Skrevet: 09.07.2016  •  Kl.16:46
Henriette Celin: Jeg er glad i å trene hele året. Om sommeren er det veldig greit å trene ute når det er sol :) Men ellers godt å komme seg på trening inne når været ikke viser seg fra sin beste side.

Nei, det er nå helt sant.

Henriette Celin

Skrevet: 09.07.2016  •  Kl.16:58
SV: Ja, det er jo fint å trene ute i fint vær ^^

Dazzy

Skrevet: 11.07.2016  •  Kl.20:15
Du er kjempeflink !

Jeg har sendt deg en email :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits