• Skrevet: 08.07.2016  •  Kl: 22:55  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 1

Hei hei dere ♥

Nok en arbeidsdag er over, og denne ble ikke som de aller fleste. Sommeren er midtveis, og flere barn har gått på ferie. Denne uken ble den aller siste for flere av barna i barnehagen. Noen klar for skole og noen for flytting - uansett er det trist å si farvell for denne gang. Når man jobber i barnehage knytter man sterke bånd. Vi tilbringer mye tid sammen med barna i barnehagen, og de finner sin helt spesielle plass i hjertet. Det er trist å ta farvell, men det er samtidig godt å se hvor klar de er for nye eventyr. Tenk så heldige vi er. Vi får se utviklingen helt fra toddler til førskolebarn - og jeg kan med hånden på hjertet si at den utviklingen er magisk på mange måter. Kurven er bratt, ikke bare hos barnet men også oss som voksne. Vi lærer så mye, og vi får ta del i noe så stort - det er et privilegium ♥

Det føles utrolig rart og ikke skulle være sammen med de vi tilbringer mye tid sammen med etter sommerferien. Men så kommer det nye små mennesker, som er klar for en ny hverdag og nye eventyr. Så får vi som voksne på nytt oppleve utviklingen fra mini til større - fantastisk. 
Til høsten starter et nytt kapittel for vår familie. Vilde blir førskolebarn og blir blant de største i barnehagen. Lillebror skal begynne på småbarnsavdelingen og starte sin barnehagetid ♥ 

Vi gleder oss. 
Nå har jentene tatt ferie fra barnehagen, og vi gleder oss veldig til å feriere på sørlandet i sommer. Vi hører på Kardemommeby i bilen til og fra barnehagen - det er noen som er mer klar enn andre. 

Ha en riktig god helg. 
Vi blogges.  

Henriette Celin

Skrevet: 09.07.2016  •  Kl.08:13
Skjønner godt at det er en givende og fin jobb, og at man lett knytter bånd med barna. Mamma jobber og i barnehage, og jeg har vært med selv et par ganger (:

Spennende at en er førskolebarn og en skal begynne i barnehagen da ^^

Kos dere på Sørlandet!


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits