• Skrevet: 19.05.2016  •  Kl: 21:25  •  Kategori: Kosthold  •  Kommentarer: 1

Sponset innhold/ 

Jeg tror de fleste tenker over eller mer merke til dårlig ånde hos andre før man kjenner sin egen. Og jeg tror også at de fleste vet at det å ha dårlig ånde oppleves ganske ofte. Men spørsmålet er om vi faktisk tørr å si ifra om vi opplever dårlig ånde hos noen andre enn oss selv ? Jeg tror nok ikke jeg hadde gjort det med hvem som helst, men gjerne hos mine aller nærmeste. Det er litt pinlig om man faktisk bli konfrontert med dårlig ånde, men gjerne bedre enn om noen ikke sa ifra slik at man får mulighet til å gjøre noe med "problemet" ? 

Jeg har lyst å vise dere en film fra et eksperiment utført av SB12. Denne snutten handler nettopp om dette med å si ifra dersom noen går rundt å lukter hvondt med en gang de åpnet munnen for å snakke. "Ingunn" som er testperson i denne videoen får skylt munnen med svovelgasser som lukter hæ..... ekkelt. En hel dag på jobb skal hun gå rundt med vondt luktende ånde for å se om noen faktisk gir beskjed. Bare se: 
 

 


Hva ville du gjort ? Sagt ifra, eller gjort slik som kollegaene til testpersonen ?

For å unngå dårlig ånde bør man bare ha en god munnhygiene i det daglige. Men om man mot all formodning skulle glemme det en dag finnes det heldigvis "quick fix". SB12 er an av disse. Munnskyllevannet er utviklet på Universitetet i Oslo og inneholder en blanding av konsentrater som motvirker dannelse av svovelgassene som gir dårlig ånde. Den har dokumentert effekt og fåes kjøpt på ditt nærmeste apotek! Ps: Ha en fin kveld. 
Vi blogges. 

Astrid

Skrevet: 19.05.2016  •  Kl.21:41
Takk for tips :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits