• Skrevet: 12.05.2016  •  Kl: 14:12  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 2

Heeei dere 

Jeg er så utrolig takknemlig fordi jeg har så flotte følgere. Den siste tiden har jeg vært en dårlig blogger, og det har hatt sine grunner. Jeg kverner mye på tanken om jeg skal fortsette eller bare legge ned hele domenet. Det siste frister minst. Men når man har en familie med 3 små barn i alderen 1-5 år, krever det en hel del. I neste måned allerede starter jeg på igjen som pedagogisk leder, og da regner jeg med at tiden strekker enda mindre til. 

Likevel er der en liten pågangsdriver inne i meg som forteller meg at jeg ikke skal gi opp nå. Selv om jeg aldri har vært blant de store bloggerne i Norge, har jeg hatt en gjeng faste følgere som gir tegn til at de fortsetter å følge meg i nedgangstider. Jeg har funnet ut at å skrive er for meg noe som gjør utrolig godt på mange måter. Jeg liker det, selv om jeg ikke gjør for mye ut av det. 

Jeg har lyst å tenke nytt, og håper at bloggen blir som jeg ser for meg i fremtiden. Jeg jobber med design, jeg jobber med fremtidige innlegg og håper at dere velger å følge meg videre. Bloggingen har liksom blitt en del av meg de siste årene, og å gi slipp på det er ikke fristende akkurat nå. Jeg har mange ideèr, jeg har mange spennende prosjekter som jeg håper jeg får tid til å dele med dere. Enn så lenge ønsker jeg dere en deilig torsdag. 
Førskommende lørdag får vi besøk av min tvillingsøster og familien - den dagen har jeg talt ned til i 3 uker nå. 

ps, jeg er på Instgram om du ønsker hyppige oppdateringer: @Rebekkafylling

Vi blogges ♥

Anonym

Skrevet: 12.05.2016  •  Kl.14:46
Hei. Kan du legge ut et bilde av deg med fletter i dag? Du hadde vært så søt med fletter!!

Mari

Skrevet: 12.05.2016  •  Kl.16:10
Kjekk blogg du har:) men kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt den hyllen på veggen på bildet?:) eller hva den heter?:) den var utrolig fin. :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits