• Skrevet: 13.04.2016  •  Kl: 08:14  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 5

God morgen ♥

Det er så deilig på denne tiden av året, når det er så lyst og fint om morgonen. I morgen vurderer jeg å starte dagen med en joggetur, før jentene og Kim reiser på jobb og i barnehagen. Tror dere jeg klarer det ? Jeg er et a-menneske, så lenge ikke ungene har holdt meg våken halve natten. Naturligvis. Og det må jo være veldig deilig og starte dagen med en forfriskende joggetur ? 

Vi er heldige som har så mange turmuligheter rett utenfor døren. For noe har jeg lært meg disse to årene i huset - her er veldig mange av mulighetene og. Flere enn jeg hadde trodd. Ypperlig for barna, og veldig ypperlig for meg når jeg ønsker å trene utendørs.

Jeg jogget på Dronningen i går, og på veien møtte jeg en jente på vei opp i en rasende fart. Jeg har aldri sett så mye iver og glede hos et menneske, jeg kommer nærmer og hun snur seg for å se hvem som kommer.

"Så flink du er" - sier jeg til henne. Hun lyser opp, virkelig. Mestringsfølelsen lyser lang vei og hun er stolt av seg selv. Det kan jeg tydelig se. 

Vi møtes igjen på toppen og hun smiler til meg. Jeg smiler tilbake. Hun går ikke alene, sammen har hun med seg en jeg vil tippe er støttekontakt. Jeg får et klapp på skulderen i det de passerer meg. Tenk at det skal så lite til ? 4 små ord har gjort dagen til en person mye bedre. 

♥♥Bare en liten tanke fra meg, om morgonen - si noe fint til noen i dag. Det trenger ikke være så mye. "God morgen" kan glede flere enn du tror. 

Jeg ønsker dere alle en deilig onsdag. 
Ta vare på hverandre. Og ha en fin dag. 


Vi blogges
♥♥

Marlene

Skrevet: 13.04.2016  •  Kl.08:44
Det er ikke mye som skal til eller mange ord som gleder andre. Vi mennesker må være mye flinkere til dette selv om vi ikke kjenner personene <3

Rebekka Fylling

Skrevet: 13.04.2016  •  Kl.08:52
Marlene: Jeg er helt enig med deg :)
Jeg har vært i England noen ganger, og hver gang jeg er der blir jeg så fascinert av engelskmenn og høfligheten. Da jeg hadde med meg barnevogn kom det ofte noen bort å lurte på om jeg trengte hjelp til å åpne dører, inn og ut av butikker, inn og ut av undergrunn osv...

Henriette Celin

Skrevet: 13.04.2016  •  Kl.09:44
Joggetur eller trening er alltid herlig å starte dagen med spør du meg. Heldig som har så mange turmuligheter ;-)

Skal ikke så mye til nei. Hadde selv blitt veldig glad av en slik kommentar, så skjønner at hun ble det. Er så fint å glede andre<3

Ha en strålende fin onsdag :-D

Rebekka Fylling

Skrevet: 13.04.2016  •  Kl.09:58
Henriette Celin: Du er god du :) ha en fin onsdag :)

Henriette Celin

Skrevet: 13.04.2016  •  Kl.10:15
SV: Takk^^


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits