• Skrevet: 09.04.2016  •  Kl: 08:48  •  Kategori: DIY prosjekter  •  Kommentarer: 6

 

Hold deg fast - jeg syr! 

Jeg var så heldig at jeg fikk symaskin i julegave av mine svigerforeldre for 2 (!) år siden. Jeg har med andre ord gått i 2 hele år og sagt at den måtte prøves. Men nå skjer det. Jeg har lært meg å tre i tråden, og jeg har lest meg litt opp på forskjellige teknikker. Vilde spurte meg så fint når hun så symaskinen: "mamma, kan du sy frost kjole til meg?". Jeg tror det må være målet mitt , å sy en kjole til jentene. 

Youtube er veldig bra når man trenger tips og råd, ellers er jeg ofte innom den inspirerende bloggeren Speiltvillingene. Den dama kan alt! Jeg håper jeg en dag har blitt så dreven at jeg kan inspirere andre. Det jeg ønsker aller høyest å lære er å sy barneklær. Om du har tips til blogger eller andre sider på nettet, kanaler på youtube eller kurs som er verdt å få med seg - legg igjen en kommentar. Da blir jeg super happy.  

Camilla

Skrevet: 09.04.2016  •  Kl.09:19
Så spennende! Jeg elsker å sy, og barneklær er veldig gøy. Jeg sydde en kjole til niesen min før jul. Nå for tiden har jeg et annet syprosjekt på gang, nemlig å lære søsteren min å sy. Jeg har tidligere sydd klær til både meg og henne, men nå tenkte jeg det var på tide at hun også lærer. Selv om hun ikke har helt troen, så VET jeg at hun får det til. Det er jeg sikker på at du også gjør, selv om du sikkert på sprette opp igjen sømmene 100 ganger, og det til tider føles helt håpløst. Da jeg gikk på skole for å lære meg å sy, da sa lærerne at det var nettopp det vi ble god av. Og jammen hadde de rett. Jeg har en "sy-date" med søsteren min i dag. Hun skal sy videre på en peplumtopp (som kommer til å bli nydelig!) og jeg skal sy et tyllskjørt. Det var jeg nesten ferdig med, men jeg ble ikke fornøyd, så da gjør jeg det igjen. Husk: det er sånn man blir god :-) Masse lykke til!

Rebekka Fylling

Skrevet: 09.04.2016  •  Kl.09:45
Camilla: Tusen tusen takk for motiverende ord ! :) Jeg tar de med meg. Jeg tenker at jeg legger opp til litt mindre prosjekter i starten, så tar jeg de litt større på sikt. Det virker utrolig kjekt, så er det jo veldig stas med hjemmesydde plagg som ingen andre har :)
Ønsker dere en god lørdag :)

Henriette Celin

Skrevet: 09.04.2016  •  Kl.09:23
Så gøy! Mye man kan lære fra youtube altså. Ønsker deg lykke til :-D

Rebekka Fylling

Skrevet: 09.04.2016  •  Kl.09:46
Henriette Celin: Ja, det virker som det finnes utrolig mye fint på youtube. Tusen takk for det :)

Linda

Skrevet: 09.04.2016  •  Kl.12:03
Gratulerer med å ta i bruk symaskinen! Jeg startet før jul, og er i gang med en gutteskjorte nå, så det er håp ;) anbefaler accessoirer i starten, som handleveske, myntpung, også avansere opp til enkle skjørt og pyjamasbukser litt senere. Det er så gøy å sy, føler meg superkreativ! Se gjerne filmer, da bruksanvisning i bøker og nettsider kan være litt vanskelig å forstå. Pinterest.com og søk på sy gir også mange flotte projekter :)

Stine

Skrevet: 10.04.2016  •  Kl.08:11
Så gøy! Jeg syr en masse selv og har lært alt selv! Speiltvillingene er absolutt en stor inspirator! Jeg har sydd både barne klær og klær til meg selv, i tillegg til interiørartikler og det er virkelig gøy når det blir gode resultater ut av det :D Litt feiling blir det nok underveis men gøy er det likevel.


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits