• Skrevet: 22.03.2016  •  Kl: 07:36  •  Kategori: Hverdagsblogging  •  Kommentarer: 3

God morgen, god tirsdag 

Det nærmer seg vist påske. Og her i huset er vi i fyr og flamme, klar for å ta fatt på ferden mot Sunnmøre i morgen. ca 40 mil i bil med tre små, jeg er spent. Men vi starter med godt mot, så får vi bare finne noen nødløsninger underveis. Det har gått flott andre turer, men jeg er selvfølgelig spent på lillebror som enda ikke er så vant til å ferdes så mange timer i bil. 

Jeg tok meg en tur innom min fantastiske frisør for å fikse håret til påske. Jeg har lenge tenkt at jeg skulle klippe av meg mye hår, fordi jeg er lei av det lange håret som alltid blir plassert i en hestehale. Det føles godt å lette litt på manken, i håp om at jeg kanskje skal orke å gå med utslått hår heretter. Det er alltid en fryd og gå til Carina (på Insi vestkanten). Hun kjenner meg så godt nå at hun vet hva som blir best på meg, og jeg blir like fornøyd hver gang. Så henne kan jeg anbefale om noen er ute etter en frisør i Bergensområdet. 

Vi er klar for påske. Klar for sol (er jo lov å håpe) og klar for ei koselig tid med familien vår i nord. 


Friskusen min ♥

Ha en deilig tirsdag da alle sammen. 
Vi blogges plutselig

Henriette Celin

Skrevet: 22.03.2016  •  Kl.12:38
En flott men lang biltur tenker jeg ^^

Kjekt å reise bort og se familie i påsken. Samme skal jeg, men da bare til voss. Gleder meg til fjell, campingvogn, skigåing, og spillkvelder med familien + kjæresten :-D

Må være deilig å ha litt kortere hår nå. Hadde jeg bare vært tøff nok selv, hehe. Har også noe med at jeg vet at jeg ikke kler det kort da, og samtidig så altfor glad i det lange håret mitt ;-)

Ha en fin dag!

Siri

Skrevet: 31.03.2016  •  Kl.12:43
Hvilken bil har dere som har plass til 3bilstoler? Og plass til bagasjen.. kanskje jeg pakker i overkant mye når vi skal på tur,men alltid fullt!

Rebekka Fylling

Skrevet: 31.03.2016  •  Kl.13:11
Siri: heisann :) Vi kjører en Sharan. Den har tre vanlige seter i baksetet , og GOD plass bak. Det er en 7 seter :) Isofix feste i alle tre baksetene, så en veldig bra bil til de med tre barn i bilstol :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits