• Skrevet: 28.02.2016  •  Kl: 09:49  •  Kategori: Helgekos  •  Kommentarer: 0


God søndagsmorgen ♥
(Sponset video)

Det var så god morgenstemning utenfor huset da jeg våknet i dag tidlig, at jeg valgte å starte dagen med en tur. Dino og Bolt elsker turer om morgonen, en perfekt start for både meg og dem. 

De to siste ukene har gått utrolig tregt her i huset. Som jeg skrev har sykdomen tatt over, og vi har lagt så og si sengeliggende hele gjengen. Jeg fikk antibiotika av legen min pågrunn av ørebetennelse og virus på balansenerven - men føler jeg enda ikke er helt bra. Jeg håper på litt bedre form neste uke, så jeg endelig kan starte treningen for fullt. Jeg har måttet avlyse to PT timer pågrunn av sykdom, så nå håper jeg at formen kan bli bedre så jeg får satt opp ny tid. Jeg er så klar! 


Midt i hverdagskaoset med sykdom og lange dager drømmer jeg meg bort i reklamen til Startour. Tenk så herlig og kunne reise til varmere strøk, på kjærlighetsferie da ? Jeg mimrer til tiden da jeg og Kim kunne reise til Kreta sammen alene. Lange dager på stranden, soling, god mat og god drikke. Misforstå meg rett, for jeg elsker faktisk feriene sammen med barna og gleder meg veldig til sommeren. Men i en hverdag fullt av mas, kaos og hverdagsstress er det faktisk lov å drømme seg bort litt sammen med sin kjære. Det er viktig å pleie kjærligheten mellom slagene. Right ? 

Star Tour har fått et nytt hotellkonsept som er designet for par på reise. De tilbyd blant annet parbehandlinger på spa, solsenger for to og en resteurant med bord dekket romantisk for to personer ♥ Hotellet er barnefri (ingen barn under 16 år). Jeg drømmer meg bort til to eksotiske reisemål som tilbyr hotellet som Mexico og Mauritius. Men det finnes også på de mest vanlige reisemålene som Hellas, Kroatia, Spania og Kypros.

Sjekk ut videoen og drøm deg bort til en romantisk ferie for to. 
Det er lov å drømme litt ? 

Ha en god søndag så lenge. 
Vi blogge senere
 ♥

Sponset innlegg/ Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits