• Skrevet: 04.02.2016  •  Kl: 21:02  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 1

Til kim`s store fortvilelse er jeg et anti-film-menneske. Hva jeg mener med det ? Jo, jeg er bare ikke så alt for glad i å se på film. Når jeg en gang i skuddåret tvinger meg selv til å se en film, ender jeg som regel opp på telefonen eller i verste fall sovner. No kidding. Jeg tror ikke jeg har tålmodighet til å sitte så lenge still. 

Med 3 unger må vi fordele oss noenlunde likt når det kommer til kveldsstell og legging. Før kunne den ene lene seg godt tilbake å se at den andre jobbet. Men nå er vi i overkant mange, så det beste er om vi begge to tar i et tak. Når ungene er mette, har fått på pysj og pusset tennene er sengen klar for innmarsj. 

Jeg tar minstemann. Tidligere har jeg bare gitt han litt pupp , så har han sovnet på et blunk. Han har bestemt seg for at pupp ikke er aktuelt lenger, så da må andre midler til. Det er ingen hemmelighet at han er en skikkelig kosegutt som bare skal være i nærheten av mammaen eller pappaen sin. Så det ender ofte opp med at jeg enten bysser han i søvn, eller legger meg ned med han i sengen.

Og hva skjer da ? jo, da sovner jeg også selvfølgelig. 

2-3 timer senere vokner jeg sånn i halvsvime. Plutselig er dagen over, og sengen står for tur. 
Det var den "alenetiden" , brukt på og få lillebror til å sove. 


Om det mot all formodning ikke skulle skje, så sovner jeg som regel likevel. Enten i sofaen eller foran dataen. 
Jeg satser på at hverdagen blir litt snillere mot meg når jeg en gang har litt større unger. 

Søvn er undervurdert. 
♥♥

Rekk opp hånda alle dere som får 7 timer sammenhengende søvn hver natt ? 
Hadde jeg fått det, tror jeg at det hadde vært en drøm å bo sammen med meg. 

Ha en fin kveld da. 
Vi blogges 

Fruskovdahl

Skrevet: 06.02.2016  •  Kl.22:52
Kjenner meg veldig igjen. Lillesøsteren her måtte puppen/koses i søvn til ho var ett år. Då fekk både jeg og min mann nok for ho skulle bysses i søvn når ho våknet x-antall ganger om natten så då ble det hardt mot hardt. Null pupp og legge seg selv. (Tok ho selvfølgelig opp og roet ho mellom slagene) Jeg sa jeg aldri skulle la ungene mine skrike seg selv i søvn men med ho hadde vi ikke noe valg, ho ble bare vanskeligere jo eldre ho ble og vi ble mer og mer sliten etter kun ett par timer sammenhengende søvn hver natt. Tok heldigvis kun 2dager før ho begynte å legge seg uten en lyd og sov natten igjennom. Rart at unger er så forskjellig. Storebroren var en drøm. Har sovet natten igjennom fra han var liten og tålmodigheten selv. Mens ho er en utålmodig liten hissigpropp. Hehe..


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits