• Skrevet: 03.02.2016  •  Kl: 20:30  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 0

God kveld ♥

Til tider kan jeg irritere meg grønt av ting jeg leser, ser eller hører. Men jeg blir aldri så irritabel at jeg lar det går utover noen (vertfall ikke andre enn min mann, han må tåle en del frustrasjon). Etter at jeg ble mamma har google vært min beste venn, og råd fra venner og familie har festet seg mer enn de gjorde tidligere. Det var mye nytt, og jeg var ganske blank. Jeg har hatt mye god hjelp i min svigermor, hun kan mye. For og ikke snakke om min mamma og mine søstre, jeg er glad jeg har noen jeg kan spør om jeg trenger litt rådgivning eller tips - det er godt å ha. 

Men, mammaforum - ja hva kan jeg si. Dette innlegget startet i ren frustrasjon. Hvorfor ? Jo, fordi jeg klikket meg inn på en link via google (som jeg nevnte har blitt min beste venn) Den sender meg direkte inn på et forum på en nettside for mødre/fedre/folk med barn. Jeg finner en link igjen, klikker på den og kommer meg videre inn på et nytt diskusjonsforum.

I skrivende stund skjønner jeg egentlig ikke helt hvorfor jeg orket å lese noen av diskusjonene der inne. Men jeg lot meg rive med, og nå sitter jeg og er ganske overrassket og irritert. Drittslenging, bedrevitere og bittre mødre som kaster seg over tastaturet for å henge ut barn(!) av andre mødre, andre mødre og sin egen familie. Hvor er verden på vei? Det er helt greit å ytre meninger og dele tanker med andre, men på bekostning av andre ? nettmobbing er noe av det verste jeg vet. (ja selvfølgelig alt av mobbing) Jeg skulle gjerne delt både innlegg, navn og informasjon med dere, men jeg er ikke som de. Hva gjør man når man ser slikt ? Jeg har allerede rapportert innlegget videre til admin. i det gjeldende forumet. I mine øyner er det absolutt ikke greit å diskutere slikt i et åpent forum "for alle". 

Om vi som mennesker har en mening om andre, er det bare fear og riktig å ta det opp med den personen det gjelder. Ikke med et helt nettsamfunn av "bedrevitere" som skal slenge med leppa. Personen som blir hetset kan på ingen måte forsvare seg selv, det er feigt. 

Er ikke du enig ?
Del gjerne innlegget videre. Mot nettmobbing! 
♥♥

 "laptoplife".


Ps: Ha en fortsatt fin dag da dere ♥
Tusen takk for at du tok deg tid til å lese.Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits