• Skrevet: 31.01.2016  •  Kl: 20:36  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 1


Du som har barn. Husker du og ta vare på forholdet mellom deg og din kjære? Ja, sånn inn i mellom alle hverdagens forpliktelser ? Når man har små barn er det (desverre) ofte strengen mellom deg og din partner som strekkes litt ekstra i hverdagen. Det føles vertfall sånn her i huset. 

Små barn sprer mye glede, men de kan også teste både tålmodighet, grenser og parforhold inn i mellom. Du vet sikkert hva jeg mener. Istedenfor å skrike, banne eller ta 4 åringen fordi hun har gjort noe du absolutt ikke verdsetter. Blir det parntneren din som får huden flettet (omtrent). I mitt hode er han litt mer hardhudet enn et barn, så det får han vel tåle. 

Det blir ofte noen kommentarer, noen blikk og ikke minst noen klare (med en kvass undertone) beskjeder iløpet av en dag. Jeg tenker ofte at det må være et mildt sagt hæl.... å leve med en person som meg. Jeg hadde ikke orket det selv til tider. Jeg kan bli bedre, og det er ikke mye som skal til. Right?

Det jeg vil frem til er at jeg tror det er viktig å sette av tid til kjærligheten i hverdagen. En kinodate når man får barnepass, et kyss om morningen før jobb, en fin kommentar eller   en spaweekend for dere som ønsker å bruke penger og har tid (Dette drømmer jeg om hver natt).

Jeg skriver ikke dette til dere, fordi jeg er ekspert. Heller for å minne meg selv på at dette må jeg bli mye flinkere til. Jeg setter pris på mye med Kim, men jeg er alt for dårlig på feedback ♥


Jeg skal bli flinkere til å si at jeg setter pris på det han gjør med barna, her i huset og generelt. 
Er du flink til å gi tilbakemelding ? 

Har dere hatt en fin helg ? 
Jeg har noe genialt jeg må vise dere i morgen. Så titt innom igjen.. 


Klin-kokos Anita

Skrevet: 01.02.2016  •  Kl.18:41
Vi har vært igjennom vår deal med krangling og styr. Men vi har nå lært oss at det beste er å flørte mye, kysse ofte og sette av tid til hverandre. Da har vi begge det mye bedre med både oss selv og forholdet vårt.


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits