• Skrevet: 26.01.2016  •  Kl: 07:49  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 2Vi starter alltid dagen med en kos, et "god morgen" og et smil ♥ 

Morgonen her i huset går i ett med morgenstell, frokost, påkledning, og tannpuss. Garderoben er siste stopp før vi kjører til barnehagen. 

I barnehagen leverer vi på to avdelinger, først Julie på sin avdeling så Vilde. Vi klemmer farvell og avtaler vinking i vinduet før jeg lukker døren bak meg. 
I det jeg lukker porten inn til barnehagen legger jeg alt av ansvar i dine hender. Jeg gir deg fullt og helt ansvar for to av de mest dyrebare skattene i livet mitt. Jeg har ikke kontroll lenger, og stoler på at du gjør ditt beste for at mine små skal ha det godt der ♥

Jeg snakker om deg som jobber i barnehagen, deg som tilbringer store deler av hverdagen din sammen med mine små, deg som har valgt å jobbe med barn og som jeg vet gjør ditt aller beste for at de skal ha en god og trygg hverdag der.

Jeg setter pris på den jobben du gjør. Smilene du gir, tålmodigheten din, fanget du deler, klemmene du er raus med og de viktige samtalene. Sangstund, tur, frokost, lunsj, lesestund, dobesøk, trøst, utelek, innelek..... listen er lang. Når mine jenter snakker om barnehagen hjemme, kan jeg med hånden på hjertet gjenfortelle at de gjør det med iver og glede. De trives, de vil tilbake og jeg vet at de har det godt der ♥


Din rolle er viktig for meg, den er viktig for oss og den er viktig for barna ♥
Igjen, tusen takk. 

Del gjerne innlegget om du setter pris på den jobben ansatte i barnehagene gjør. 

Emilie

Skrevet: 26.01.2016  •  Kl.14:51
Så enig! Kunne aldri levert jenta mi i barnehagen hadde jeg ikke vist hun var trygg der, og det får jeg bekreftelse på hver ettermiddag når hun snakker om alt de har gjort i barnehagen, og ikke minst hvor mye hun gleder seg til å dra etter helgen eller et par dager med fri :)

Jobber du fortsatt i samme barnehage som jentene går i?

Stine

Skrevet: 26.01.2016  •  Kl.18:48
Dette var ett utrolig fint innlegg :D Selv går jeg barnehagelærer utdanningen nå og har fagbrev i barn og ungdomsarbeider. Og for min del er det en ære å få lov å få ta seg av barna i barnehagen, barna er tross alt det kjæreste man har!


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits