• Skrevet: 25.01.2016  •  Kl: 07:13  •  Kategori: Ole  •  Kommentarer: 1

Hei hei dere, og riktig god mandag ♥

WOW, for en respons på innlegget mitt i går. Tusen takk for all omtanke, gode ord og hjerter. Det satt litt langt inne å dele et så personlig innlegg som jeg gjorde, men når jeg fikk den responsen er jeg likevel glad jeg gjorde det. Nok en gang, tusen takk. Jeg syns det er viktig at solskinnshistoriene kommer frem. Leger og helsepersonell har en viktig jobb, og de må ta mange store avgjørelser som i verste fall kan koste liv.

Lillebror passerte 8 mnd allerede 21. januar. Hvor blir tiden av ? Han er en solstråle med mye på agendaen. Han vil aller helst bli med på alt storesøstrene gjør, og spise alt vi andre i familien spiser. Han er en ræser på krypingen, og kommer seg fra a-b raskere enn vi tror noen ganger. Trappegrinden er det eneste som står i hodet mitt om dagen. 

"HUSK Å LUKKE GRINDÆÆÆÆÆÆÆÆÆN".

Jeg har nemlig dårlig erfaring med trapper og babyer. Julie var den første som fikk ordentlig teste den da vi flyttet inn i nytt hus. Og etter det har jeg blitt litt (ok VELDIG) opptatt av at alle skal lukke grinden etter seg.

Vi nyter øyeblikkene. 
Denne alderen er veldig sjarmerene - det er mye som skal testes og det blir litt knall og fall iløpet av en dag. 

Tusen takk for at du tittet innom meg.
Ha en god mandag. 

Vi blogges ♥Heidi

Skrevet: 25.01.2016  •  Kl.13:44
Hei.

Er det mulig å lese neste innlegg uten å måtte gå via hovudsida kvar gang? Du skriv ein flott blogg :-)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits