• Skrevet: 15.01.2016  •  Kl: 11:59  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 4

God dag, fredag ♥

Mange sitter vel inne med en lykkelig fredagsfølelse. Det er snart helg, og det er meldt strålende sol i morgen. Har du lagt en plan ? Det er litt snø på bakkene utenfor hos meg, så jeg har et ørlite håp om at det skal legge seg litt til slik at vi kan ta med jentene ut på aketur. Det er alltid en slager, og det har desverre ikke vært så bra vær til det hittil denne vinteren. 

Jeg har vært en aktiv blogger i snart 8 år. Jeg startet min aller første blogg det samme året som jeg flyttet til Bergen, og siden har den fulgt meg på veien. Jeg har variert veldig i innhold, og jeg har hatt trofaste lesere fra dag èn. Som jeg har nevnt i tidligere innlegg er bloggen min en så stor del av meg, at jeg greier liksom ikke helt å gi slipp. Til tross for dårligere perioder, eller lesertall som går opp og ned har jeg en likevel den gleden som gjør at jeg ikke velger å slutte med det første. Derfor har jeg lyst å spør dere om litt hjelp. Jeg har satt opp nye mål for meg og bloggen dette året, og har lyst på litt hjelp fra dere. Er det noe dere kunne tenke dere å lese mer om her inne ? Faste spalter, tema, bilder ? Bring it on. Jeg trenger litt tips og inspirasjon. 

I en bloggjungel med mange tusen bloggere, er det ikke så enkelt og stikke seg ut. Jeg har ikke hatt ambisjoner om å være en toppblogger i Norge. Men jeg ønsker at de leserne jeg har skal fortsette å stikke innom. Derfor er det viktig for meg at nettopp dere får si det dere mener. 

Jeg gleder meg til å lese. 
Ha en fortsatt fin dag. 

Vi blogges


På forhånd, takk for hjelpen :) 

Sandra

Skrevet: 15.01.2016  •  Kl.13:42
Jeg har lest bloggen din i mange år, er innom flere ganger i uken, og synes du skriver så bra og variert. Liker veldig godt de litt mer personlige tekstene dine. Håpe du fortsetter så lenge du finner glede i å skrive og dele, jeg setter stor pris på bloggen din :)

Rebekka Fylling

Skrevet: 15.01.2016  •  Kl.14:44
Sandra:
Hei Sandra :)
Så hyggelig tilbakemelding. Tusen takk :)
Ønsker deg en riktig god helg :)
Klem!

DAGSVERMER - Hest, trening, mat, karriere, hverdag...

Skrevet: 15.01.2016  •  Kl.14:49
Det aller viktigste, mener jeg er at du fortsetter å være deg selv :) Det er en jungel av blogger der ute, som er blottet for personlighet og særpreg. Men det er ikke like mange av de som er ektefølte og unike. Så der kan man stikke seg ut :)

Faste spalter er jo greit å ha i forhold til egen motivasjon og struktur. Problemet med å blogge er jo ofte det store spørsmålet "hva i all verden skal jeg blogge om i dag/morgen?". Da er det greit å ha faste spalter, så har man iallefall noen faste holdepunkter, så kan man fylle rundt med det man har på hjertet :)

Det var mine tips iallefall. Masse lykke til og fortsett med den gode jobben du allerede gjør :)

Lag deg ei fin helg, vakre!

Rebekka Fylling

Skrevet: 15.01.2016  •  Kl.22:26
DAGSVERMER: Tusen tusen takk for fine ord :) De tar jeg med meg videre.
Ønsker deg en riktig god helg :)
klem!


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits