De siste dagene har jeg tilbringt hjemme med to barn. Julie har vært hjemme fra barnehagen fordi hun ikke har vært helt pigg. Dagene går unna det skal jeg si deg. Og pasienten har ikke vært 2 åringen, men mammaen. Doktorlek er det o-store her i huset, og 2 åringen er fantastisk på diagnoser. 

Jeg la meg pent ned på teppet som lå sammenrullet i en ball på gulvet. Teppet var symbolet på doktorbenken, det fikk jeg tidlig forklart. 2 åringen kommer med et stetoskop i hånden. Ikke sånt som ekte doktorer har , men et rosa med doktor mcstuffin klistermerke. Hun ser på meg, hun lytter på mage, nese, finger og lår. 

Jeg spør pent: "Er det noe i veien med meg ? Må jeg ha medisin?"
Julie doktoren ser på meg, før hun svarer: "Nei, du trenger bare å sove litt

Har dere hørt noe så fantastisk ? Det er fra fulle folk, barn og eldre man får høre sannheten. Jeg tipper det var "baggene" under øynene som gjorde det enklere å finne diagnosen. 

Vi får se da, om hun lar meg hvile når natten kommer. 
Jeg har mine tvil. 
Linn Therese Dagsland

Skrevet: 13.01.2016  •  Kl.21:38
Det er så mange som bare kommenterer for å kommentere, og faktisk ikke mener det dem skriver - derfor synes jeg det er så viktig at jeg forteller deg at du er en slik blogger som gjør at man faktisk får lyst til å kommentere og dele fra hjerte. Måten du skriver på og bildene du tar fortjener langt mer lesere enn det du har i dag, og jeg skulle ønske at du en dag havner på toppen av topplisten i Norge. For DET fortjener du! Mange klemmer i fra meg, og du - husk, aldri gi opp!

Rebekka Fylling

Skrevet: 14.01.2016  •  Kl.20:19
Linn Therese Dagsland: Åj, tusen tusen takk! :) Så utrolig hyggelig å høre!
Ønsker deg en fin kveld videre :) klem !


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits