• Skrevet: 12.01.2016  •  Kl: 09:35  •  Kategori: Barneutstyr  •  Kommentarer: 0

Innlegg i samarbeid med Jollyroom/

Januarsalg, supersalg, knallsalg, salg, nyttårssalg... kjært barn har mange navn. Det er vertfall nå du kan gjør deg noen superdupre kupp om du handler på rett sted til rett tid. Mange av varene som kom inn i butikk for bare 1-2 mnd siden, kan du nå handle til en kraftig redusert pris. Tommel opp fra en sunnmøring. 

Jeg gjør det enkelt, og viser dere noen av mine salgsfavoritter:

Didriksons vinterdress lilla / sort / blå

Vinteren har såvidt begynt. Det ligger noen kalde mnd foran oss enda. Denne dressen har blitt testet som en vinner år etter år, og den er veldig fin å se på. Nå kan du kjøpe dressen i mange fine farger til -36%. Det blir ikke bedre. Du finner mange flere farger på nettsiden til Jollyroom

Litt til de aller minste


Babylek: klosser, Telefon, sprettopp, rangle rosa, rangle blå, gitar og stabling.

Enten man skal handle til sine egne, eller andre. Man finner alltid en anledning hvor man trenger en liten gave til en liten skatt. Over her har jeg plukket ut noen av mine favoritter, men det finnes mange flere på salget. 

Når man venter barn trenger man mye utstyr. Nå er tiden inne for å handle på salg, dersom du trenger noe selv eller skal gi bort noe i gave til noen som venter en liten. Jeg har selvfølgelig plukket ut favoritter ut ifra det jeg syns er nødvendig eller kjekt-å-ha:Ergobaby bæresele m/spedbarnsinnlegg.

Denne bæreselen hadde jeg til Vilde, og var superfornøyd. Jeg solgte den da den ikke ble brukt mer, men savnet etter den da Ole kom til verden var så stor at jeg måtte kjøpe en ny. Dette er et av de produktene jeg virkelig kan anbefale om du er ute etter en bæresele til en nyfødt skatt. Kan brukes fra starten og hjelper deg mye både på tur og i hjemmet. Jeg har en liten gutt som aller helst skal bæres av mammaen, da er denne veldig grei å ha som avlastning. 

Beemoo Safe sikkerhetspakke

Små barn er nysgjerrige, de utforsker alt over alt. De vet ikke hvor faren ligger, derfor er det din oppgave å beskytte de der det trengs. Her har du mye av det du trenger i en pakke. Og den er kraftig redusert i prisenDu finner disse tre, og mange flere skatter under "vinterlek". 

Jeg har mange flere favoritter. Men har valgt å dele noen av de i samarbeid med Jollyroom. Jeg håper du finner noen skatter du liker, og at du får gjort noen kupp når det er salg. 

Ha en god tirsdag. 
Vi blogges ♥♥Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits