• Skrevet: 11.01.2016  •  Kl: 10:35  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 0

God morgen, mandag ♥

Tusen takk for alle gode ord, for tilbakemeldinger og til dere som ville dele historien deres med meg. Jeg vet at det finnes så utrolig mange som sitter i samme situasjon som meg selv, og jeg tror det hjelper å dele erfaring og tanker med hverandre. Det er ingen andre enn de som faktisk sitter i en såpass vanskelig situasjon som kan uttale seg eller si hvordan det føles. Det mener verftall jeg. Folk rundt meg kan godt ha meninger, men det er så mye lettere for de å si hva de tenker er best utvei. Men når det kommer 40 forskjellige synspunkt fra ulike hold, er det ikke så mye hjelp i det sånn i bunn og grunn. Det er et valg man må tenke på og vurdere helt selv. 

Jeg ble mamma for første gang i 2011. Da var jeg 24 år gammel og hadde akkurat tatt siste eksamen på høgskolen i Bergen. I dag, bare 4,5 år senere sitter jeg som trebarnsmor å mimrer på tiden jeg har lagt bak meg. Fantastiske, utfordrende, krevende, koselige, lærerike og ikke minst innholdsrike år med mye latter, tårer og glede. Jeg har  sagt det tidligere, og sier det igjen: jeg ville ikke byttet ut den tiden for noe annet.

Men jeg er sliten. Jeg legger ingenting i mellom, og innrømer mer enn gjerne at både jeg og Kim føler oss sliten. 3 barn i alderen 1-2 og 4, det krever en del. Barna våre er på ulike stadier, de utforsker, de lærer og de erfarer - bak dem står to mennesker som må være tilstede, som må være fokusert og som må gi mye av seg selv. De er små, og de trenger rollemodeller. De trenger trygge omgivelser, og de trenger nærhet. Av og til hadde det vært deilig å brukt litt tid på seg selv, kun seg selv. Men når man har så små barn er det ikke lett å stikke av fra hverdagen for et pusterom. Og da er det naturlig at man blir sliten. 

Men så er det den uendelige gleden, kjærligheten og alle de flotte opplevelsene vi har sammen med våre tre små. De øyeblikkene veier opp for alt annet. Alle minnene vi har skapt sammen , som vi i ettertid kan sette oss ned å nyte. Å leve i nuet er ikke alltid så enkelt, når det er hektisk. Men jeg prøver så godt jeg kan. Og det tror jeg er veldig viktig i småbarnsperioden. Jeg er dessuten heldig som har en mann som gjør sitt beste for at vi skal ha det bra, og det setter jeg veldig stor pris på ♥I dag er Julie hjemme fra barnehagen sammen med meg og Ole. Hun så en jente på tv`n som hadde rastafletter, det ville hun og ha. Hun har ikke så langt hår ennå, og mye babyhår innimellom. Men vi fikk til noen fletter likevel, og 2 åringen er fornøyd

Vi ønsker dere alle en deilig mandag. 
Ha en god start på den nye uken. 

Vi blogges.Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits