• Skrevet: 09.01.2016  •  Kl: 15:35  •  Kategori: Barneklær  •  Kommentarer: 1

Ja, dere vet sikkert resten. 
Ute er det BITENDE kulde. Kim har tatt med seg Vilde på bading, menst jeg og de minste er hjemme alene. Julie er utålmodig, og har lyst ut. Hva gjør vi da ? Jo, vi gler godt på oss og går ut for å leke. Naturligvis. 

Det florerer av tips til hvordan man skal kle på ungene i vinterkulden, og hvorvidt det er anbefalt eller ikke at de er ute i kulden. De fleste har landet på at så lenge det ikke er -10 kuldegrader eller kaldere kan barna fint være ute. Men klart, man må ta noen forhåndsregler. Det aller viktigste: kle GODT på ungene før de går ut. Fra topp til tå, fra innerst til ytterst. Det hjelper ikke å kle på de 20 lag , dersom de 20 lagene ikke er varme nok. Jeg tenker alltid at alle gode ting er tre. Tre lag: ull innerst, fleece eller en ulldress utenpå og en vindtett og varm vinterdress ytterst. Lue med hals er ypperlig og gode varme votter. Så må man selvfølgelig ha noen gode varme sko som ikke er for tunge, slik at de ikke får problemer med å gå eller leke. 

Bevegelighet er viktig, spesielt for de største og mest aktive barna. 
Sånn, det var dagens leksjon. Neida, jeg ville bare tipse dere ut ifra det jeg praktiserer. 

I dag har vi kost oss ute lenge


Siden jeg ble mamma for første gang, har jeg snakket varmt om klærne til Polarn O. Pyret. Det gjør jeg enda, fordi jeg er så fornøyd. De siste årene har vi brukt vinterdress og vårdress fra Polarn O. Pyret og vi er kjempefornøyd. Kvaliteten er helt ypperlig, de ser bra ut og er lett å bevege seg i. Dessuten holder de veldig godt på varmen, så ingen trenger å fryse. 

Til våren skal Ole få parkdress fra Polarn O. Pyret, se så tøffe de er: 


Parkdress


Ha en god lørdag da dere. 
Vi blogges


Kacharin

Skrevet: 09.01.2016  •  Kl.15:39
Ingen dårlig vær, bare dårlig unnskyldninger for meg. Hahah! Kos dere masse i helgen :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits