• Skrevet: 04.01.2016  •  Kl: 08:25  •  Kategori: Hverdagsblogging  •  Kommentarer: 2

2015 blir 2016, og jeg vil ønske dere alle et riktig godt nytt år. 
For mange betyr et nytt år blanke ark og nye muligheter. Det er nok mange som syns disse nyttårsforsettene ikke er noe, men jeg elsker de. Man kan se på de som en sjanse til å starte litt på nytt ? Og det er jo som regel det et nyttårsforsett handler om - en ny frisk start med blanke ark. 

Nyttårsforsett handler om så mye. Jeg tror mange forbinder det med en sunnere og med sporty hverdag. Det er sikkert ikke rart siden mange har nettopp disse punktene høyt oppe på listen. For min del handler det om så mye mer også. Jeg er trebarnsmor og har et rimelig hektisk liv. Dagene går i ett, det er alltid noe å henge fingrene i. Noe av det viktigste på min liste er å nyte øyeblikkene. De små, men utrolig viktige øyeblikkene man aldri får igjen. Jeg og Kim hadde en diskusjon angående mobilbruk. i 2016 er folk opptatt av å være tilgjengelig på nett, tilgjengelig i sosiale medier. Og det til enhver tid. Jeg er en av de. Jeg sjekker facebook, jeg sjekker instagram og jeg sender "snap`er" til venner og bekjente. Et av mine forsett for 2016 er og bli flinkere til å legge bort mobilen når jeg er sammen med barna. Og det tror jeg er et av de viktigste valgene jeg kan ta for dette året. 

Uansett hva du velger å sette på din liste, tror jeg det er viktig å sette seg realistiske mål. Så realistisk at man kan leve med de over tid. 

Ellers har jeg lyst å ønske alle mine følgere en god mandag. 
Jeg håper dere har hatt en god start på året så langt

 "We are so good together"

♥♥♥

Therese

Skrevet: 04.01.2016  •  Kl.09:13
Fine nyttårsforsetter, viktig å sette pris på hverdagen! :) Ha en fin mandag du også!

Henriette Celin

Skrevet: 04.01.2016  •  Kl.11:56
Så fint du har det!

ha en nydelig dag <3


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits