• Skrevet: 26.12.2015  •  Kl: 23:23  •  Kategori: Hverdagsblogging  •  Kommentarer: 1

Hei hei dere, og en riktig god jul ♥

Dere har vært i bakhodet mitt hele julen, men jeg har tatt meg en liten ferie likevel. I julen er det mye som skjer, spesielt når man har tre små barn i fokus. Vi har hatt ei kjempekoselig julefeiring med familien i Bergen. Vi har spist god mat, vi har fått fine gaver og vi har hatt det fint sammen. Det er veldig vemodigt at jeg for første gang i mitt liv har vært og skal være en HEL desember uten familien min på Sunnmøre. Det er rart og trist på en gang. Jeg satser på at vi tar igjen det tapte på nyåret.

Jeg hadde håpt på en dæsj julesnø utenfor, men det ser ikke ut som værgudene hører bønnen min. Det blir mye innekos i julen, men det er slettes ikke værst det heller. Nå teller 4 åringen ned til nyttårsaften med iver og glede (selv om jeg slettes ikke er så sikker på om hun vet helt hva hun teller ned til). Jeg er glad det ikke finnes en fasit på hvor mange kalorier jeg har inntatt denne julen, og tenker det er godt jeg kan starte det nye året med blanke ark (eventuelt et roede kurs). 

Jeg ville uansett vise et lite tegn til at jeg fortsatt er her, og ønske dere en fortsatt god jul. 
Måtte den siste delen av 2015 bringe litt glede og kjærlighet rundtom ♥ For meg og mine har dette vært et magisk år med mange gode oppturer. Så krysser jeg fingrene for at 2016 blir minst like bra. 

Ha en fortsatt fin kveld. 
Vi blogges ♥Madde K.K

Skrevet: 27.12.2015  •  Kl.15:36
Hørtes ut som du har hatt en veldig fin og koselig jul :)

Ønsker deg fin romjul :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits