• Skrevet: 07.11.2015  •  Kl: 10:29  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 1

God lørdagsmorgen ♥

"mammaaaaaaaaaa" - kom det fra jenterommet klokken 06:15 i dag tidlig, så var lørdagen igang. Jeg lot Kim sove litt ekstra, og tok med meg ungene inn på stuen for litt morgenkos med tv og lesing av bok. Er dere klar over hvor mye jeg rakk å gjøre på den korte tiden jeg hadde før frokosten ? Brette klær, vaske klær, rydde stuen og leke med ungene - det var innstillingen som gjorde at alt ble gjort i en fei. I dag føltes alt riktig i det jeg steg ut av sengen, til tross for at klokken var tidlig:00. Og gud så deilig, jeg håper resten av denne lørdagen blir like bra. Men det er vel bare opp til meg selv ? 

Har du tenkt over at den eneste personen som rammes av at du er sur/sint eller gretten er deg selv ? Jo, de kan selvfølgelig bli påvirket de rundt deg og. Men sånn i det store og hele er det kun deg selv det går utover. Om man har en positiv holdning, og tenker at "dette skal gå bra/dette skal bli bra" så går ting så mye bedre og man føler seg mye bedre ? Bare prøv. 

I dag skal vertfall jeg sørge for at jeg får en bra dag, og de rundt meg selvfølgelig. 
Så ønsker jeg alle mine følgere en riktig god lørdag.


Dagens utfordring: Tenk at i dag skal du gjøre MINST 5 positive ting, enten for deg selv eller andre. Det kan være så lite som å si en positiv ting til noen du er glad i, eller å fortelle de at du faktisk er glad i de ♥ Det skal lite til for å gjøre andre glad.

You can do it, 
YOU ROCK :) 

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Skrevet: 07.11.2015  •  Kl.11:19
Jeg holder en konkurranse på bloggen min nå hvis du er interessert i å delta :-)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits