• Skrevet: 12.10.2015  •  Kl: 20:33  •  Kategori: Hverdagsblogging  •  Kommentarer: 0

Nei. 
Desverre er det mange som tror at det å blogge er en enkel inntektskilde basert på outfits og selfies. Selv blogger jeg på mitt 8 år, og jeg har igrunn trivdes med dette fra dag èn. Min blogg har vært en hobby hvor tankene har fått fritt (vertfall til en viss grad) spillerom. Jeg har delt bilder med familien og jeg har delt tanker det er lettere å sette ord på skriftelig enn muntlig. 

Jeg har tidligere fått tilbud om å blogge for større nettverk og jeg har fått flere tilbud om betalte oppdrag gjennom bloggen. Jeg har takket nei, fordi jeg vet hvor mye arbeid som ligger bak en fulltidsblogg. Som jeg skrev innledningsvis er det en del misforståelser rundt bloggingen og å tene penger på den. Vist vi ser på motebloggene som eksempler, er det mange som tror at man går ut og knipser noen bilder og vips har man et nytt innlegg. For å få faste følgere er der mange faktorer som skal stemme for at leserne ikke går lei av innholdet. Et innlegg med 3 outfit-bilder krever mye mer enn bare å knipse. 
Når man tener gode penger på en blogg, har man mange følgere. Da er det visse krav til hvor ofte man bør blogge, hvor mye man skal blogge og hvor variert innholdet skal være.

Det er med andre ord ikke bare å starte en blogg så tener man penger.
I et helt hav av bloggere, er det er fåtall som stikker jeg ut.  

Har du noen favoritter ? 
Tips meg gjerne. Jeg skal kose meg med litt ansiktsmaske før jeg finner sengen for kvelden. Denne deilige masken er en del av et hudpleiesett fra Forever Living. Den jobber virkelig i huden og man kjenner det tydelig når den ligger på ansiktet. Jeg opplever en glatt og frisk hud etterpå. 
Har du lyst å vite mer om produktene send meg gjerne en mail rebekkashelse@gmail.com eller klikk deg inn på facebooksiden min. 

Ha en fin kveld. 
Vi blogges.

Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits