• Skrevet: 10.10.2015  •  Kl: 22:45  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 5

og så smeller det..... 
Hørt om dråpen som fikk vannet til å renne over ? Litt sånn kan man se på det og få en baby i flokken. Ingenting negativt med og få en baby, og heller ikke det å bli trebarnsmamma - men det er straks mye mer arbeid og man har nok å henge fingrene i. 

Jeg blogger nå på mitt 8(!) år. Jeg har hatt mange oppturer i bloggverdenen og jeg har faste følgere som fortsetter å følge meg til tross den dårlige bloggperioden jeg er inne i nå. Det setter jeg stor pris på, og det er faktisk dere som holder hjulet i gang. Det er flere dager jeg har SÅ lyst, men virkelig ikke har tid. Og når jeg endelig får tiden for meg selv etter leggetid, er jeg så sliten i både hode og kropp at jeg slokner på sofaen, om jeg kommer meg så langt. Jeg ligger som regel i sengen med halve kroppen på gulvet, puppen på halv åtte og en gutt sovende i armkroken. (thats for sure). Selv om jeg har sagt til meg selv at jeg ikke skal , så skjer det gang på gang.

Har dere opplevd å møte på noen bekjente dere ikke ser så alt for ofte ? Dere møtes, sier hei og blir skjønt enige om at det er aaaaalt for lenge siden sist og at NÅ må dere finne en dato som passer å møtes igjen ? Begge parter vet jo at dette bare kan legges dødt med en gang. For det møtet blir bare med den muntlige idemyldringen. Det skjer noe med tiden når får barn, sant vel ?  

Men hei, her er jeg. Og jeg ville egentlig bare ønske dere en fortsatt deilig helg ♥
Make it the very best! 


ps: dere som har fulgt meg lengst vet at jeg har vært frem og tilbake mellom blogg og wordpress en del ganger (kremt). Men jeg har faktisk havnet i boblen IGJEN. Skal jeg flytte over til wordpress igjen, eller trives dere best her inne ? Let me know. 

Camilla

Skrevet: 10.10.2015  •  Kl.23:10
Ha en riktig god helg dere og :)..

trives best her inne enn på wordpress :)

Kristine

Skrevet: 11.10.2015  •  Kl.07:41
Syntes du er flink jeg 😃 trives best her inne!

Silje Marie

Skrevet: 11.10.2015  •  Kl.11:44
Trives best her inne :)

Stine Josefine

Skrevet: 12.10.2015  •  Kl.09:13
Du er flink! Stå på ❤️

Trives best på blogg.no

Marianne

Skrevet: 19.10.2015  •  Kl.23:01
Trives absolutt best her fremfor på wordpress! :-)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits