• Skrevet: 20.09.2015  •  Kl: 22:05  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 4

1 barn er koselig det, da har man all tid i verden til den ene. To barn , da har du litt mer å bryne deg på helt til nummer 3 kommer - han velter lasset, på en måte. Det er tøfft å ha barn, de som sier noe annet - de pynter litt på sannheten.

Jeg velger å tro at alle foreldre elsker og forguder barna sine herifra til månen og tilbake femten , ja gjerne hundre ganger. Men det må være lov å innrømme at de også gjør deg sliten inn i mellom ?

De som ikke møter meg så ofte, spør meg som regel: "går det bra?" De er klar over at jeg nettopp har fått nummer 3 i flokken og at det ikke er mer avstand mellom de enn at nummer 1 omtrent nettopp har sagt farvel til smokk og tissebleier.
Ja, de er tette og det kjennes på kropp og sinn - er jeg fæl som innrømmer det ? 

I en travel hverdag ligger det gjerne leker flytende utover gulvet, det ligger gjerne noen resten fra middagen på kjøkkenbenken og barnrommet snues som regel om til en slags dynge med lekehauer i alle kriker og kroker. Noen ganger mister jeg til og med besinnesen og oppfører meg mer idiotisk enn toåringen.

Så er det de øyeblikkene du skulle ønske tiden sto stille og kunne nytes om og om igjen, som når toåringen stryker deg på kinnet og sier "mammaen min, bare min mamma" eller når 4 åringen sier: "bare slapp av du mamma, eg kan passe Julie". De vil så gjerne, og de prøver så hardt. 

Folk kan si det de vil og måtte ønske om vårt valg om å få 3 tette - vi bryr oss ikke. Jeg har jo allerede innrømt at det er travelt, og at dagene går i ett. Men når jeg ser all gleden de har av hverandre allerede , er det ingenting i verden som gleder meg mer. Det var ingen som kunne gi meg, har gitt meg og fortsatt gir meg så mye glede og kjærlighet som mine søstre gjør og har gjort - og det gleder mitt hjerte at jeg kan gi det samme til mine barn. Den beste gaven de kan få - søsken ♥


Nyt hver dag - hvert sekund og hvert magiske øyeblikk. De kommer ikke igjen. 
♥♥

Caroline

Skrevet: 20.09.2015  •  Kl.23:23
Helt enig! :)

Kathrine

Skrevet: 23.09.2015  •  Kl.20:41
Er så enig! :)

Rakel

Skrevet: 28.09.2015  •  Kl.22:14
Tenk da, dokke he så utrulig mange fantastiske år i møte <3 du e heldig!

Rebekka Fylling

Skrevet: 28.09.2015  •  Kl.22:16
Rakel: Og vi, er heldige som he dokke <3


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits