• Skrevet: 17.09.2015  •  Kl: 09:19  •  Kategori: Forever Living  •  Kommentarer: 1

Kanskje litt ironisk at jeg legger ut dette innlegget etter at jeg publiserte innlegget om "Selvskryt". Men jeg har fått utrolig mange spørsmål om denne berømte pakken fra Forever Living, og denne pakken inneholder mye godt for kroppen. Det er mange som ønsker å bli mer sporty, ønsker å komme i gang men finner ikke helt motivasjonen eller motet til å starte, denne kan hjelpe de igang:

De fleste av dere har helt sikkert hørt om F.I.T programmet til Forever Living ? Den første pakken C9 er veldig populær og blir solgt i utrolig mange eksemplarer daglig. Hvorfor ? Vi tar en nærmere titt på den:
C9 er første steg, selve grunnlaget i F.I.T.-programmet til Forever Living. Dette grunnlaget vil plassere deg i best mulig posisjon for å nå optimal helse og bygge ditt nye, slanke jeg. Det er et opplegg som går over 9 dager, som en pangstart på din reise mot en smalere og sunnere jeg.

C9 er glutenfritt og kan fint brukes av de som har glutenallergi :) 

Pakken inneholder følgende: 

Forever Aloe Vera Gel® x2
Dette er et av de mest solgte produktene til Forever Living. En gel med handplukket , økologisk dyrket Aloe Vera. Den gjør godt for magen og renser opp.

Forever Ultra® Vanilla x1
Deilig shake med fullverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du helt enkelt har lyst på noe godt. Blandes med lettmelk (eller vann). Velg mellom to gode, naturlige smaker: vanilje eller sjokolade.

Forever Ultra kan erstatte opp til to måltider pr. dag og fungerer utmerket som frokost, lunsj, middag og/eller kveldsmat. Man kan også bruke Ultra som mellommåltid. En porsjon Forever Ultra inneholder bare ca. 200 kcal, men det høge proteininnholdet gjør at den gir en god metthetsfølelse. Takket være proteininnholdet orker du å trene samtidig som du erstatter måltider med Ultra, og proteinet gjør det enklere for deg å opprettholde muskelmassen.

Forever Fiber? x1
Får du i deg nok fiber? Forever Fiber? kan hjelpe deg med det. En porsjon gir deg nemlig hele 5 gram kostfiber ? men minimalt med karbohydrater og kalorier.

Kostfiber finner du i næringsmiddel som frukt, grønsaker og rotfrukter, erter, bønner og linser samt brød, frokostblandinger, gryn, pasta og ris av fullkorn. De fleste av oss vet at fiber er bra, men mange spiser likevel for lite. En passelig mengde for voksne er ca. 25-35 gram fiber per dag.

Forever Fiber? er akkurat som navnet antyder, et kosttilskudd i form av et vannløselig fiberpulver med nøytral smak. Blandes enkelt ut i et glass vann eller annen drikke ? for eksempel vår Forever Aloe Vera Gel. Fiberpulveret kan også strøs over maten.

Forever Lean® x1
Forever Lean er et kosttilskudd som inneholder sporstoffet krom, et stoff som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer, dvs. protein, karbohydrater og fett, og til å opprettholde normale blodsukkernivåer.

Et jevnt blodsukkernivå kan blant annet føre til at søtsuget blir redusert. Dessuten inneholder Forever Lean ekstrakt fra fikenkaktus (Opuntia ficus-indica) og ekstrakt fra hvite bønner (Phaseolus vulgaris).

Anbefalt daglig inntak
1 kapsel før måltid, maks. 4 kapsler pr. dagen

Fikenkaktusekstrakt (Opuntia ficus-indica)
Ekstrakt fra hvite bønner (Phaseolus vulgaris)
Krom

Om det er noen som lurer på noe mer, må dere mer enn gjerne sende meg en melding / refyllin@gmail.com 
Ellers er jeg tilgjengelig på facebook 

Ha en fin torsdag :)
Vi blogges

Karoline

Skrevet: 17.09.2015  •  Kl.15:38
Spiser en bare slike shaker? Hva spiser en utenom? Hvor mye bør en trene for maks effekt osv? Hva går det i?


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits