• Skrevet: 16.09.2015  •  Kl: 11:15  •  Kategori: Hverdagsblogging  •  Kommentarer: 4

Tv2 og Godmorgen Norge er obligatorisk når man er hjemme i permisjon. En nytrukket deilig kaffekopp, joggisen og Vår Staude på skjermen - enig ? Morgentimene er magisk. Det har vertfall meg og Ole funnet ut. Ingen storesøstre som skriker og herjer, og ingen som forteller oss hva vi skal gjøre. Bare tid for oss selv.

Til tross for at jeg har vært en fast leser av bloggen Cathinthecity i en årrekke, hadde jeg faktisk ikke fått med meg at hun skulle stille på Godmorgen Norge i dag. jeg syns det er utrolig sterkt gjort av en så profilert person som Cathrine å stille på tv og fortelle om en så sterk historie som hun selv har gjemt for alle så lenge. Det er et utrolig viktig budskap hun kommer med i disse tider. Kroppspress er og har blitt et stort problem i samfunnet, og Cathrine gir oss oppskriften på hvordan vi skal slippe fri fra dette presset gjennom boken sin "selvskyt".

Bli din egen heiagjeng: "Vi jenter er ofte våre venninners beste heiagjeng. Vi bygger venninnene opp, slik at de selv skal forstå hvor fantastiske de er. Men hvorfor klarer vi ikke å være like snille mot oss selv?» skriver Cathrine Heienberg. I boken hennes bruker hun sine egne erfaringer og metode når hun viser hvordan vi enkelt kan bli fri fra kroppspress og perfeksjonsjag. Hun har holdt en stor hemmelighet gjemt for både venner, familie og lesere - i denne boken kommer hun ut med hemmeligheten. En selvutviklingsbok uten pekefingre, uten skremselstaktikk og uten at du føler du må gi avkall på noe. 

Jeg gleder meg til å lese boken selv, og heier på Cath. 
Hvor ofte sier du til personen i speilet at h*n er god nok ? 

I mellomtiden skal jeg nyte kaffekoppen min før jeg skal gå en liten tur med Ole. 
Ha en fantastisk flott onsdag alle sammenMadiken

Skrevet: 16.09.2015  •  Kl.11:20
Oi, høres ut som en fantastisk bok. Enig i at vi skryter av venninner, men ikke oss selv. En skal være sin egen bestevenninne er et råd jeg har fått - burde også bare følge det da.

Ha en fin onsdag du også :)

Cathrine

Skrevet: 16.09.2015  •  Kl.12:29
Åh, så fantastisk hyggelig å lese kjære Rebekka! Tusen hjertelig takk <3

Rebekka Fylling

Skrevet: 16.09.2015  •  Kl.12:38
Cathrine: ingen problem, du er et stort forbilde! :)

Linn

Skrevet: 16.09.2015  •  Kl.20:22
Enig! Bortsett fra Vår Staude på God morgen Norge. Hun passer best til å være nyhetsoppleser.


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits