• Skrevet: 08.09.2015  •  Kl: 11:27  •  Kategori: Tanker   •  Kommentarer: 2

Hei hei dere ♥

Det er tirsdag, og den nye uken er godt i gang. Som dere så, avsluttet jeg mandagen med deilig skoleboller, og i dag starter jeg dagen med litt til. (jeg hadde kanskje et svakt øyeblikk)

Vet dere hva som gjorde meg veldig glad i dag ? 

I dag var det jeg som skulle levere jentene i barnehagen. Vi brukte lang tid med frokosten og stresset oss ikke ut dørene. Da vi kom til barnehagen var det allerede barn ute på lekeplassen. Julie kommer gående mot porten til barnehagen og ble møtt av et stort smil og en liten barnehånd som holder rundt henne ♥ Hun har fått seg en venninne, som hun blir så glad for å se.

Vi går videre inn i gangen og inn til avdelingen hvor Julie går, på den lille strekningen har vi allerede blitt møtt av 3 ansatte som har ønsket både Julie og Vilde velkommen med et: "God morgen Julie og Vilde". Jentene stråler. 

Julie smiler fornøyd i det hun kommer inn på avdelingen, jeg og Vilde går videre opp trappen for å komme til hennes avdeling. Vilde blir møtt av ei venninne, de ler og koser seg sammen allerede. Jeg må be Vilde om en kos før jeg går, så forsvinner hun inn på avdelingen sammen med vennene sine.

Det gjør meg glad ♥

Jentene tilbringer 5 av 7 dager i barnehagen, da er det viktig for meg at de har det bra, og det har de. De stråler når vi leverer de og de teller ned dagene til mandagen når det er helg. Det er godt å vite at de har gode venner, at der er voksne som ser de og at de har gode og trygge dager der. 


De to er litt som knoll og tott - utfyller hverandre ♥ Her følger de nøye med på pappaen som ordner med gressplen foran huset

Nå skal jeg ordne litt i huset før jeg og Ole skal hente de i barnehagen igjen.
Ha en fin tirsdag alle sammen.
Vi blogges.

emagmagasinet

Skrevet: 08.09.2015  •  Kl.11:46
Ha en fortsatt fin dag:)

Rebekka Fylling

Skrevet: 08.09.2015  •  Kl.12:26
emagmagasinet: takk det samme til deg :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits