• Skrevet: 30.08.2015  •  Kl: 22:13  •  Kategori: Hverdagsblogging  •  Kommentarer: 2

Søndag - da kommer Adam på besøk. Eller, kanskje ikke Adam himself, men vi får levert "Adam`s matkasse". For noen uker siden bestemte vi oss for å teste konseptet som gir oss fullstendig ferdig planlagt middag og ikke minst innhandlet mat levert på døren. Vi var lei av og handle, lei av og ikke ha idèer til hvilke middager vi skulle lage og ikke minst lei av og mangle litt her og der når vi først skulle lage middagene. Nå får vi levert alt vi trenger for middager en hel uke på søndagene - enkelt og greit. Dette er ikke et betalt reklameinnlegg, men et innlegg med tips til dere som trenger å spare tid på mathandling og matplanlegging.

Maten er veldig god. Man får variert og ikke minst utrolig gode råvarer - så dette kan jeg anbefale uten å få betalt for det.
Om du ønsker å avbestille en uke, klikker du deg enkelt inn på hjemmesiden og avbestiller de ukene du ikke ønsker å få levert på døren. Vi har "barnekassen". Det er middager som barna liker veldig godt. Vi har to jenter som er småspiste og ikke så allsidig i matveien - men hittil har vi ikke hørt noe klage.

Nå skal det sorteres i kjøleskapet, så der vi klar for en ny uke med deilig mat. 
Andre som har levert mat på døren ? 

Ha en fortsatt god kveld. 
Vi blogges.
Tonje

Skrevet: 30.08.2015  •  Kl.22:17
Har prøvd det før, kjempe fornøyd!!

Rebekka Fylling

Skrevet: 30.08.2015  •  Kl.22:19
Tonje: Ja sant ? Tenkte først at det gjerne var litt dyrt. Men syns det absolutt er verdt pengene :) Veldig gode alternativ og ikke minst variert ! :)


Design og koding av Silje Lien
Design og koding av Silje Lien
hits